Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега в момента е идеално на М5 и М15. По-чисто е от М1. Та ще го дебня! Не е лошо, още един боздуган на коланя!!!
Да попълним арсенала с нещо ново. Ако се потвърди, ще сработи и 9/30!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Приключваме за днес доволно... сега ще рейнджи
утре пак .................................................. .............
Георги, аз пък се чудя дали да не си дам малко почивка от EUR/USD... стана ми безинтересно вече, пък и като съм болна ми два малко вповече да си губя времето с тъпчене на едно местоНо за скалп става.
Не знам какво ще дава, но прословутото 1,3358, за което казах одеве, че се явява подкрепа ( и ако не беше добрата безработица, нямаше да падне под него), сега пък се явява съпротива, но надявам се не много силна.
За мое огромно съжаление, изглежда тук ще има голямо мотане, поне до 18ч, а може и часове наред, даже няколко по 4 часа, преди някое по-значително движение нагоре. Хубавата новина е, че няма и да падне.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
От къде ги намирате тия снимки
.................................................. ....
Eli2356, на мен ми е интересен дракона. Заради него ще изчакам, за да видя поведението на стратегията.
http://www.forexstrategiesresources....ragon-pattern/
Сега чета и се просвещавам.
Лека вечер!!
фицката, как ги изнамираш тия снимкикакво написа при търсенето на тая, запек
![]()
Щи кажа по скайп - тук повече нищо не казвам.
Значи мислиш като мен, но аз все пак се излъгах да пусна една да не казвам каква, че в рейджа няма нужда.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz