Тук па си я караме по Николай Хайтовски
.................................................. .............................
Тук па си я караме по Николай Хайтовски
.................................................. .............................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Сериозно? Сега ще ме караш да чета и Николай Хайтов? Не може ли да резюмираш, ако случайно се омъжвам втори път да знам как е най-правилно.
Явно ще се смея... покрай пъшкането.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да бе да.... затова ли след сватбата индиецът нарича съпругата си „Деви“, което означава „Богиньо“?
В Русия момчето трябва да си заслужи невестата – преди сватбата той застава пред входната врата на къщата на момичето и я иска. Семейството й му я отказва, докато той не плати с пари за нея, не отговори на различни гатанки, карат го да танцува смешни танци, за да го унижат, а също го тестват дали може да слага памперс на кукла-бебе.Ако роднините на булката са доволни, го пускат да влезе при нея.
.................................
дрън дрън,
така може и да е било преди двеста години. сега единственият критерий е дали пие или не![]()
мой приятел се ожени в едно градче близо до одеса.оказва се , че е единственият мъж дето НЕ ПИЕ И РАБОТИ НЕЩО ПРЕЗ ДЕНЯ/заедно с жените / .
преди 10 години избяга обратно в БГ, ма още му звъни жена му да го моли да се върне![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (13-01-2013)
Селскииииииии, опитвам се да мислим, че нещо послъгваш тукадрън дрън,
така може и да е било преди двеста години. сега единственият критерий е дали пие или не![]()
мой приятел се ожени в едно градче близо до одеса.оказва се , че е единственият мъж дето НЕ ПИЕ И РАБОТИ НЕЩО ПРЕЗ ДЕНЯ/заедно с жените / .
преди 10 години избяга обратно в БГ, ма още му звъни жена му да го моли да се върнеТоз Чиляк не мож да ти е аратлик
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
щоооо бре,
да не съм расист некъв? секви ги приемамсамо да не са чернилки , педали и чифути
Е чифути що не ?
А ве, я кажете тука има ли некъв смисъл или тъпозъм, че не мога да схвана кое точно е смешното
Тичал си зеления кон цял ден.Тичал,тичал и по едно време взело да се стъмва.
Зеления кон тъкмо се чудел каде да пренощува и срещнал едно стадо с жълти коне и рекъл:
-Добър вечер стадо жълти коне.
-Добър вечер зелен кон.
-Абе може ли да пренощувам при вас на ваща полянка.
-Да ве може.
-ОК ама да ме събудите рано,че имам важна работа в розовата планина
-Добре бе няма проблем.
Легнали си конете,на сутринта станали и зеления кон тръгнал.
Зеления кон тъкмо се чудел къде да пренощува и срещнал едно стадо със сини коне и рекъл:
-Добър вечер стадо сини коне.
-Добър вечер зелен кон.
-Абе може ли да пренощувам при вас на ваща полянка.
-Да ве може.
-ОК ама да ме събудите рано,че имам важна работа в розовата планина
-Добре бе няма проблем.
Легнали си конете,на сутринта станали и зеления кон тръгнал.
Зеления кон тъкмо се чудел каде да пренощува и срещнал едно стадо с лилави коне и рекъл:
-Добър вечер стадо лилави коне.
-Добър вечер син кон.
-Аа как ще съм син бе,аз съм зелен.
-Как ще си зелен бе,я се виж,че си син.
Коня се погледнал,плеснал се по челото и рекъл;
-Е еее,еба тия са събудили друг кон.
фицката (13-01-2013)