REDA, ПРАСИТО че си е чисто, чисто си е. Ама язе най обичам да го гледам на скара!!!![]()
REDA, ПРАСИТО че си е чисто, чисто си е. Ама язе най обичам да го гледам на скара!!!![]()
Последна редакция от GeorgiRR : 13-01-2013 на 10:46
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спамери
Ся слушайте..... да ви отправя едно предупреждение.Ако някой е решил да гледа бг филма " Чужденецът ", да се откаже дорде е време
Сно щи се подлъгах и около 10-15 мин скоростно го спрях, защото усетих, че започвам да получам мозъчно увреждане. РЯДКА ТЪПОТИЯ !!! Сценарий- ЗЕРО, Режисура-ЗЕРО, актъорската игра – не знам как да я коментирам
Едно симпатично девойче само, но и тя не успя да спаси положението
Аре едно поздравче за добро утро
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Ехеееееееееенещо старичко и забавно
Тоз нежен мъж го познавам отблизоГотин е и пие бира
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
същото ЗЕРО като БГ- я ъндър къвър, и УСА -биг бенг теорията![]()
, печелят Ускар за изглаждане на гънки ( мозъчни) , макар,че то за американците е ясно , гмо-то не прощава , полвината са с Аспергер.., няма нужда някой да се напъва да ги напада , те сами ще си се самоликвидират , ама за БГ е непростимо
, циганизацията е предостатъчна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе нашенският ставаше за "губене на време" , ама последният сезон тотално издишаА за янкинският моем да си спорим до утре
Не може да им се отрече тънкият хумор, който е във всяка втора реплика
![]()
REDA (06-06-2013)
тънък , та чак до другата галактика прозира.... думата дори не е "тънък"..., убийствено -елементарен е но , както казах , няма какво да се очаква от царевично- фъстъчена нация
![]()
пп. макар ,че имат и добри примери - двама маже и 1/2, как се запознах с.. и някои др...
Ами явно на мъжката част от човечеството ни трябва по-малко за да сме щастливиИнтересното е , че когато го препоръчах преди време на жена ми, тя се отегчи от първата серия и отказа да го гледа, докато синът ми остана възхитен
![]()
REDA (06-06-2013)
.......................................... ами какво да кажа , освен браво за жена ти![]()
Еееее аз винаги съм твърдял, че вие сте по съвършената половина от човечеството. Въпреки че сте създадени от наше ребро, Онзи явно е решил да подобри творението сиПосле вече е създал чернокожите, които да ни забавляват с прекрасната си музика и актъорска игра ..... те така степ бай степ
![]()
REDA (06-06-2013)