Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (13-01-2013)
Ето тука вече сериозно се обърка !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++
РЕДА отказва да комуникира с леуко
лудналата се от ФОРЕКСА сган
и отива да пийне три БИРИ !!!
Идеалния трейдър не пие, не пуши, не ходи по жени, не играе хазарт и...... не съществува
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Novak (13-01-2013)
Защо да бъркам, за акт не съм споменавала-навсякъде съм написала фиш и е такъв, пише "глоба с фиш". Как да няма значение основанието - има ли основание и какво е то е най-важното. Ти пък къде се беше скрила, не те видях на "местопресъплението", но не се съмнявам, че си била там, имайки предвид компетентността и убедеността ти по случая.Имам усещането, че бъркаш фиш и акт, а ако са ти написали фиш си минала метър,щото ако е акт взимат и точки, в твоя случай са били добронамерени и не са виновни те.
А какво е било основанието им в случая няма значение.
А най-вероятната се те спрели- защото са се чудили какви ги вършиш по пътя.![]()
Нямаше за какво да се чудят, сега ако ми беше, щях да им дам да разберат как се пишат фишове без основание., но тогава страшно бързах и не ми се разправяше.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели, стига си спорила...... все някъде си настъпала непрекъсната осова линия. Правилно са те глобили!
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ти пък какво очакваш събота и неделя - естествено, че работата ни е да пишем почти безсмислени дрънканици, само дето малко объркваме темите,
ама ...
Разбрахме системата за поддържане на добра физическа форма на РЕДА (Браво за което!) и с колко мъки Новак си е взела шофьорския изпит, само не разбрахме Фицката успя ли вчера да си купи дрешки и да лапне нещо люто между другото?![]()
----------
Не споря бе - и МВР трябва да изкарват приходи, особено в такива забутани села и градове, където почти няма кой да хванеш в нарушение.
Последна редакция от Eli2356 : 13-01-2013 на 14:29
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz