Oleg, да ти кажа честно и сериозно като начинаещ нито се чувствам комфортно да търгувам всеки ден... нито го чувствам като задължение...незнам дали се сещаш миналата година по това време до март април беше някакъв ужас търговията...поне за мен...
Oleg, да ти кажа честно и сериозно като начинаещ нито се чувствам комфортно да търгувам всеки ден... нито го чувствам като задължение...незнам дали се сещаш миналата година по това време до март април беше някакъв ужас търговията...поне за мен...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
bombe (12-01-2013)
Не знам кога си ги гледал. В петрол и индекси почти няма ден в който да няма поне по няколко много добри входа за сделки с над 70% шанс за успех с доста прилична печалба.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
много е лесно Олег отваряш частично, а има си и висок фрейм - джедаите не случайно са казали "нека силата бъде с нас".
днес в еврото бе най-интересна дневната графика.
----------
сега виждам дерта ти. искал си да ги прибираш... ами тогава доста уиски 25 годишно лимитирано трябва да изпиеш с едни момчета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сподели наборе що зърна тамНа мен ми е по-интересна 4 часовата, че малко повече динамика има там
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
може за повечето да е известно, но да споделя един блажен пиниз(ако изкярите ще почерпите).......днешния ден беше идеален...предходния ден е трендов...задържа рейнджа на екстремума...в случая на върха...сутринта са оформени границите както и диапазона и най важното няма наклон (нощния рейндж)...в такива случаи по наблюдения (без детайлна статистика) очакванията за пробив в посока от предния трендов ден са по големи от 50%...фиксира се стоп ниво под рейнджа което не е поголямо от диапазона на рейнджа....в случая днес на всеки тест на долната граница се отваря дълго примерно с три обемни единици които са съобразени със съответното стоп ниво...при достигане на + поне половината стоп се затваря 2/3 на останалата 1/3 стопа не се мърда - така сме поне на ВЕ при ударен стоп...при 2-3-4 теста се получават съответно толкова сделки безрискови съответно и кумулативно с цял обем и чакащи пробива...
ПП всеки да си действа на своя глава и на свой риск!!!![]()
<< ordo ab chao >>
Комарджи, аз пак ще разбера как да го правя това което искам, но искам да го науча бързо, а не да се лутам.
Така, че на всеки отзовал се голямо мерси. Затова си създадох и темата. Там да споделям и да има и обмен.
Това което съм споделил там съм го тествал с хиляди сделки, работил съм го и продължавам да го работя и дава отлични резултати. Това което е тук е нещо различно, което искам да усвоя.
<< ordo ab chao >>
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз днес изгорих два стопа на петрола и се отказах!А даваше входове!Ма са големи Джей, как да действам когато са били малки барчета от по 7-10тика средно, а после прави един изтрел и започва да реди барове от по 30 и накрая след 40 бара от най-висока до най-ниска точка са има няма 70тика.
Когато са равномерни, няма проблеми, но като стане някоя драсканица като от земетръс и става мазало. Не знам как да дефинирам правилата за вход и за изход. Минават над тренд линията, формират нова, то става канал, който пък също бива пробиван и пак влизано в него.
Ей го друг пример. До към 17:30 става. Не е особено красиво, но има добри входове, след това е като сеизмограф при земетръс