Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
С Новак сме си дискутирали само , верно некъде може да е било по- хард , но ..... само така се стига до Истината..
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кът съм попадал на ваште дебати... са ми изглеждали по- по- най- хард по-скоро![]()
![]()
може би кът изключим само тез със Живко...
![]()
![]()
![]()
Oleg (30-11-2013)
http://www.youtube.com/watch?v=78c2o79Ohyo
Eй този казва в прав текст нещата. Жената не спори за смисъл и дискусия, тя спори за да дразни и това й дава наслада![]()
Мерси за високата оценка от името на двете ..
пп/ кой беше тоя Живко
Олег , изпил ли си си сока .., ако не си , го пийни и не се занимавай с работи дето не разбираш...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-11-2013)
аз почти забравих за тва форумче , но Олег ме подсеща ,че фицката искал да кажем здрасти.. ,та за тва наминах .., за тва сега ще ме изтрае за малко![]()
аз още не мога да порастна толкоз кът традер, че да го забравя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нещо за статистика, който харесва
Ranger.zip
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН