Аз удължих уж за едно скалпче,пук да видим какво ще стане
Аз удължих уж за едно скалпче,пук да видим какво ще стане
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z, развесели ме!Стига си летял, слез вече на земята, да остане нещо от сметката и за утре.
~@~ i DEMON, не ми казвайте, че ще се сбъдне снощната ми идея, нарисувана от Сити:
По-вероятна ми се струва прогнозата на Алф:
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
EUR/GBP се наместих фчера
тука веч съм леекинко пас,взех си каквото ми трябваше,сега си чакам за чист сигнал
.................................................. .................................................. ..........
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Алф да каже, но аз знам какво ще каже - ще ходи до трендлинията отгоре - пада се на 1,34.![]()
И аз така казах вчера - виж, че изглежда недовършено на седмична, а седмицата свършва днес.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
СИНИТЕ СЕКТОРИ СА ЕДНИ И СЪЩИ МОДЕЛИ реципрочни един на друг
от цялата графика се вижда че става въпрос за три обърнати глаи с рамене една в друга
в момента /тази седмица се изпълнява наи малката и наи хищната ,тя е и ляво рамо на средната
неиният таргет ще е и таргета на другите две започнали по рано и по големи от нея .........................
остава да начертае и лявото рамо на наи голямата глава но за това има още много време.....................................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ама дизела нещо ми се губисигурно се е натъпкал вчера и сега брои гущерите
![]()
.................................................. ..........
.................................................. ........................................СИНИТЕ СЕКТОРИ СА ЕДНИ И СЪЩИ МОДЕЛИ реципрочни един на друг
от цялата графика се вижда че става въпрос за три обърнати глаи с рамене една в друга
в момента /тази седмица се изпълнява наи малката и наи хищната н
неиният таргет ще е и таргета на другите две започнали по рано и по големи от нея .........................
остава да начертае и лявото рамо на наи голямата глава но за това има още много време............
тва некъв "цитат" от приказката за златната ябълка сигур , а ламята къде се крие![]()
![]()
...ужас