Бе не знам дали ще начертае глава с рамене, ама ако начертае представяш ли си да направи утре един поглъщащ бар надолу?
Какво стана с твоя стоп на късата на 1,3265?
Бе не знам дали ще начертае глава с рамене, ама ако начертае представяш ли си да направи утре един поглъщащ бар надолу?
Какво стана с твоя стоп на късата на 1,3265?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
noreason (11-01-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Eli2356 : 10-01-2013 на 22:38
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Стопа е вдигнат на 1.3276, но вече силно се съмнявам.Може нов връх да има утре, по изчисления 1.3320, малко над последния от 19.12.2012.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Че на кой няма да му хареса?А и всеки ден по 240 пипса хич няма да е зле... Да му се не види и еврото, трябва наистина да начертае нещо такова - да си покаже истинската природа, защото това днес беше напълно виагренско дрогирано ненормално поведение както спомена някой по-напред.
Този пръст ако стане, и на мен ще ми хареса,дори нокътя ще ми осигури добра печалба. А фигурата глава-рамене, се кани да се активира.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
А днеска си ХОРтувахме, че нямало новини
като преди няколко години,,,,,,,,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.