http://picbg.net/img.php?file=d31f43f64f83cbd2.gif
Тук ще стане интересно, ако пробие и задържи над фигурата...
http://picbg.net/img.php?file=d31f43f64f83cbd2.gif
Тук ще стане интересно, ако пробие и задържи над фигурата...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте бре потрошихте ли Форексот?
.................................................. ........
или броите вълните?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Всички се борят за евтина валута.................... всеки иска да изнася.
Сега да не го върнат до нивата от вчера.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз затворих дългата на 25 пипа, стига за днес, утре сутрин повече
успех който се бори![]()
1.3525 на седмична там му е целта
па после квото покаже
.................................................. ....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (16-01-2013)
Браво plovcity. А на мен ми е отнесло един стоп. Сега се прибирам, и почвам да си ям топките. Опряло е във 23.6. Та малко ще се помъчи. Аз ще го изчакам.
Сутринта почнах с 9 пипа вътрешно, ама довоооолно ги избих. Е, до края на деня има достатъчно време да затрия всичко, ама ше гледам се въздържам от големи обеми вече, те тия +56 пипа с приличен обем ми стигат
п.п. Изплющях още една добавка от 1.3302
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.