ако си останал пък с впечатлението че се обиждам
даже изобщо
само се усмихвам и казвам-Ти ще ми паднеш,аз тогава ще ти покажа и пищман ще станеш
ако си останал пък с впечатлението че се обиждам
даже изобщо
само се усмихвам и казвам-Ти ще ми паднеш,аз тогава ще ти покажа и пищман ще станеш
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на който му е беден речника се обижда
те ти превод на думичката , че не можах да намеря тълкование на български![]()
http://www.kakvo.org/translate_word/...BA%D0%B8%D0%BD
greedy, за много години, беше се загубил нещо. Пишкин е човек който вечно трябва да е зает с нещо, който не може да седи без да не прави нещо !!!
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
именно, понеже не успях да го формулирам на момента дадох превод на английски, който се припокрива напълно с написаното от теб
ПП за много години![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чувствам, как в три нощес ще изригне ойрото.
Един специален поздрав за Ели:
Eli2356 (09-01-2013)
въх па се започна с кючеците
аре лека нощ от мен
аз ще си пусна роботчето
добре си върши работата поне засега
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
бре, събудих дяволитеа дизел84 бил гост, що не го поканите на домашен кекс и късо кафе
![]()
Аз мога да то направя тази услуга по издирването на Спарт.![]()
Що така ми гониш потенциалните донори - не е лошо да имам избор.
Много пък ще вземете да се образовате - да ни майтапите още по-успешно.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Какво толкова страшно има в пеперудите.Много са добри даже за този който знае как да работи с тях.