Че то в УНСС да не се учи как се става трейдър аз како съм учила един семестър валутна търговия да не мислиш че можех да търгувам..е знаех основни понятия но това не е всичко !![]()
Че то в УНСС да не се учи как се става трейдър аз како съм учила един семестър валутна търговия да не мислиш че можех да търгувам..е знаех основни понятия но това не е всичко !![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че нали нашите професори са от татово време. И дипломираните от УНССТо излизат с багажа на даскалите. 99.99% от банковите служители не знаят за какво става дума! На тях им се внушава че това е една хазартна игра, с която няма смисъл да се занимават!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е не мога да се съглася с теб по някой точки ! Какво като излизат с багажа на даскалите ....че нима икономическите теории които се ползват и до днес не са създадени и прилагани от преди 200години ? Това е теория и трява да се познава пък и да ти кажа чесно то и сега това се учи само дето си купуват дипломите и нищо не знаят нищо ме не са по татаво време ! А относно банковите служители мога много да говоря но преди това само да отбележа че новите тенденции в наемането на банков персонал не поощряват наемането на кадри с необходимото образование ,напротив сега на мода са педагожки и всякакви други без нужното образование като това се прави с цел !![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Бях свидетел в една банка. Някакъв германец имаше нещастието да стъпи в БГ банка. И понеже никой не знаеше бъкел немски или английски, целия персонал го бе наобиколил, и всеки размахваше и обясняваше с ръце. Човека се бе ошашавил.А относно банковите служители мога много да говоря но преди това само да отбележа че новите тенденции в наемането на банков персонал не поощряват наемането на кадри с необходимото образование ,напротив сега на мода са педагожки и всякакви други без нужното образование като това се прави с цел !
Обаче виждаш ли, всички искат да помогнат. А дори не са знаели английски, това е трагично.
Явно трябва да се въведе нова клауза. Задължително присъствие на преводач.![]()
А по дипломи сигурно всеки втори знае английски.
Ачми Грийди ако ти влезе монголец в клона ппреводач от монголски ли да осигорят ? Не може да се знаят всички езици ! Има си начини за всичко ! Още повече я попитай някой англичанин той знае ли български или немски айде от мен да мине !сякаш ако утида в обединеното краство и вляза в банка някой ще ми заговори на БГ !
![]()
гейша -философ
По-скоро проблема е, че сигурно на половината в сивитата пише, че знаят, а като потрябва няма кой две думи да обели.
А по темата, определено би помогнало икономическо образование, а и да не забравяме математиката.
Задължителен английски, монголеца е задължен да знае английски също. Това е международен език и толкова. В противен случаи задължително преводачи.Ачми Грийди ако ти влезе монголец в клона ппреводач от монголски ли да осигорят ? Не може да се знаят всички езици ! Има си начини за всичко ! Още повече я попитай някой англичанин той знае ли български или немски айде от мен да мине !сякаш ако утида в обединеното краство и вляза в банка някой ще ми заговори на БГ !
То ако зависи от мен би се говорило само един език на цялата планета, но не става още.