Паднал е до подкрепата на Н4 еврака,както очаквах,самоче ме нямаше на линия да пусна един бай от дъното.Удължих по-рано на кивито,дано и тук обърне нагоре към Легендарното![]()
Паднал е до подкрепата на Н4 еврака,както очаквах,самоче ме нямаше на линия да пусна един бай от дъното.Удължих по-рано на кивито,дано и тук обърне нагоре към Легендарното![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То съвсем легендарно ще стане, че тази година няма да го видим, едно подобно такова може да видим догодина - 1.222222.ВЕСЕЛА КОЛЕДА ЗА ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА !!!
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Meрси! Толкова технично се движи тези дни, че по-предсказуеми движения не съм виждала. Ако можеше винаги да е така.
Не ми се вярва да качва, понеже целта е 1,3145.
Thanks! И на теб Весела, особено като се има предвид силно положителния годишен резултат, за който спомена!
Ако беше пуснал от "дъното", може би щеше да се прецакаш предколедно. Ще имаш златната възможност да пуснеш от някое истинско дъно, не само за няколко пипа, но баш преди Коледа или малко след нея - Делтата пише, че ще работи пазара на 24.12 до 20 ч. и на 26.12 от 13 ч.
Последна редакция от Eli2356 : 21-12-2012 на 21:50
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Айде на колегите леука ноЖт и приятен уйкенд.
Понеделник сабахлен пак тука да се помъчим и
следобеда ще се ориентираме към празника
наречен Бъдни вечер !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам кой/я е "старшията" и каквъв е този празник на Вожда, но трябва да е от женски род? Хубава песен, гласи следното:Морала на войската стои пред числеността и въоръжениетоТака че никога не подценявай идеалите и идеалистите готови да умрат за каузата си
...................................................
----------
Старшията ако влиза да чете тука, да го поздравя с празника на Вожда
Търсех гроба на любимата си, но беше трудно да го намеря. Дълго време се безпокоех и страдах. Къде си, моя Сулико? Единствена измежду тръните на храсталака самотна роза цъфтеше. Моето сърце биеше лудо, трябваше да попитам: "Къде си скрила Сулико?" Внезапно славеят замлъкна и нежно докосна розата с клюн. "Намери каквото търсеше", каза той, "Във вечен сън Сулико почива тук."
Последна редакция от Eli2356 : 21-12-2012 на 23:39
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Старшията, мила моя, е Приятел който съчетава образа на Щирлиц,Шерлок Холмс и Арсен ЛюпенНе знам кой/я е "старшията" и каквъв е този празник на Вожда, но трябва да е от женски род? Хубава песен, гласи следното:
Търсех гроба на любимата си, но беше трудно да го намеря. Дълго време се безпокоех и страдах. Къде си, моя Сулико? Единствена измежду тръните на храсталака самотна роза цъфтеше. Моето сърце биеше лудо, трябваше да попитам: "Къде си скрила Сулико?" Внезапно славеят замлъкна и нежно докосна розата с клюн. "Намери каквото търсеше", каза той, "Във вечен сън Сулико почива тук."А Вожда е другаря Йосиф Висарионович Сталин
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Е, мили мой, в такъв случай дано някой от вас не е обърнал резбата.![]()
![]()
Бих попитала кой е този приятел-съфорумник (предполагам), но знам че е безсмислено да питам - с тебе разговорите често са монолози, така че дали да не пожелая Лека...
Последна редакция от Eli2356 : 22-12-2012 на 00:29
TТова подчертаното как ти влезна у главичката
( не главичка да влезне другаде )
Тоз Приятел се зове Спарт и ако реши ще ти се представи самРазговори-монолози.... е вече ме развесели
Ами писва ми да си говорим , искам нещо повече ама ти заспа
Така че ЛЕКА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
E не съм заспала - как мога да заспя в твое присъствие?Това го правиш ти.
Toзи Спарт не беше ли banned?
Ами хайде де, не съм отказала нещо повече, щом е за тебе, когато кажеш...![]()