Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (25-11-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мдаааа, не иска да пусне клончето преди да е сигурна, че ще се хване за другото, курвенско откъдето и да го погледнеш, а после когато някой каже, че жените не знаят какво искат, се надига вой до небесата.Ако беше казала, така и така, нещата мисля, че не вървят, виждам се с друг човек, щеше да ми стане гадно, но щеше да запази уважението ми.Ами седи щото е в рейндж - тоя ли, оня ли, опипва почвата като еврото. Мисли си "Ами ако скоча от лодката, сигурно ли е, че ще скоча в друга лодка или ще се озова в студената вода?". Никоя жена (освен с най-древната професия) не си вдига краката просто ей така. За да се стигне дотам първо има рейндж, после тестване (може и физическо, да не кажа задължително) и най-накрая пробив. Приятелката, дето си изгонил сигурно е била в етапа "рейндж" и може би "тест", а не пробив както си мислиш.
Аз ще кажа, че по-бързо от очакваното ще стигне 1,2606. Така или иначе за момента нямам отворени позиции и ще му мисля като (ако) се появят съответните реакции на пазара.
Кое обратното? Той да не е бил щастлив и доволен и затова я е изгонил или понеже тя е била много щастлива и доволна от него се е срещала с друг? И двата варианта са несъстоятелни.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
щом гледаш новини .... когато казаха че е изгодно да се купува злато на рекордна цена ти купи ли![]()
каза ли са когато тълпата се радва продавай, когато плаче купувай
аз наблюдавам с интерес да не вкарат Иран в война .....че тогава почва купона![]()
Мда.. правилноМдаааа, не иска да пусне клончето преди да е сигурна, че ще се хване за другото, курвенско откъдето и да го погледнеш, а после когато някой каже, че жените не знаят какво искат, се надига вой до небесата.Ако беше казала, така и така, нещата мисля, че не вървят, виждам се с друг човек, щеше да ми стане гадно, но щеше да запази уважението ми.мен са ме зарязвали един единствен път в живота и то точно така
Болката е същата , но може би защото бях в казармата
Затова пък я уважавам до днес като Човек, въпреки че сега мъжът и (същият за който ме смени тогава ) не може да и даде това, което мога аз
Ама живот
аз първи, той втори ....... па за мен не знам коя подред беше
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Каквото и да става по света няма нищо случайно и всичко си е метод за постигане на крайната цел
Новините само казват междинните точки... криза , възход , война , отцепване и още куп неща които манипулират хората
Ако всички знаехме посоката... нямаше да има губещи .Мда.. правилно мен са ме зарязвали един единствен път в живота и то точно така Болката е същата , но може би защото бях в казармата Затова пък я уважавам до днес като Човек, въпреки че сега мъжът и (същият за който ме смени тогава ) не може да и даде това, което мога аз Ама живот аз първи, той втори ....... па за мен не знам коя подред беше
И така да ти е казала пак е щяло да ти е също толкова гадно според мен, даже по-гадно. Ами много ясно, че има и такъв етап - да не знаят какво искат. Да не се повтарям, ама както в рейджа - не знае накъде, чуди се, преди да направи някаква по-голяма крачка. Обратното щеше да е ненормално. Да не говорим, че понякога понякога има и фалшиви пробиви. Явно не е била сигурна в настоящото и бъдещото си щастие с теб, щом е поглеждала настрани.Мдаааа, не иска да пусне клончето преди да е сигурна, че ще се хване за другото, курвенско откъдето и да го погледнеш, а после когато някой каже, че жените не знаят какво искат, се надига вой до небесата.Ако беше казала, така и така, нещата мисля, че не вървят, виждам се с друг човек, щеше да ми стане гадно, но щеше да запази уважението ми.
Какво пък чак толкова - човек има право да търси щастието си, независимо в кой етап на живота си. По-добре, че е станало така може би.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Към 1.2959 се заформя отварянето, за сметка на това гапа при златото намаля от 4 на 2 долара. Успех на нощните бойци.