Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дядо Коледа тая година на всички да подари по една Снежанка![]()
.................................................. .............................
----------
Време е да ходим на юг викам
.................................................. ............................
Момчета, прекалявате с картинките.......
.................................................. ..............................................
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Ние не умрехме, ама пазароооооооооооо го направи,
Айде наздраве на всичкиииииииииии:dri nk:
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не една ...повече
аз измъкнах 20 попса от една къса ,снощнасега съм опънал една друга
да видим ....
аре късмет от мен![]()
Ти ли си бил бехаха, Краси Радков много луд
http://vbox7.com/play:3e205bc2
Кофти тръпка. Стопа ми е на плюс. Ако оставя за събота и неделя,.......... дано да няма гап срещу мене. Но още е рано. До довечера има време.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
DIDO (21-12-2012)