Шефе Мараба! Миналата седмица тук в твоята тема ти пожелах тази седмица да сме на твоя балкон с каките![]()
Шефе Мараба! Миналата седмица тук в твоята тема ти пожелах тази седмица да сме на твоя балкон с каките![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
алфин .... на такива ситуации като сегашната аз им викам изпадане в безтегловност .... когато гравитацията спре да действа .... сядаш си хуууубаво на ръцете ( технически погледнато като нема гравитация сядането е трудна работа но нейсе ) и седиш и гледаш да видиш кога ще се запре ..... при отваряне на контрелски позиции в такива ситуации и добавки към съответните .... обикновенно ще разбереш че движението е спряло по това че ти е ликвидирало акаунта .... и точно тогава ще обърне ..... това от личен опит ..... със злати навремето историята съм я разказвал вече ..... та .... така ....
----------
ааа да забравих да добавя ..... в такива ситуации се правят и най - много кинти .... ако си в правилната посока ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Препрочетох си ПРОЦЕДИРАНЕТО.
Днеска пак съм го заковал жестоко !!!!
РЕДА води с безкомпромисното 60 : 8 !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
всеки минава от там ,..............алфин .... на такива ситуации като сегашната аз им викам изпадане в безтегловност .... когато гравитацията спре да действа .... сядаш си хуууубаво на ръцете ( технически погледнато като нема гравитация сядането е трудна работа но нейсе ) и седиш и гледаш да видиш кога ще се запре ..... при отваряне на контрелски позиции в такива ситуации и добавки към съответните .... обикновенно ще разбереш че движението е спряло по това че ти е ликвидирало акаунта .... и точно тогава ще обърне ..... това от личен опит ..... със злати навремето историята съм я разказвал вече ..... та .... така ....
----------
ааа да забравих да добавя ..... в такива ситуации се правят и най - много кинти .... ако си в правилната посока ....
сега сериозно............ дългите спряха със 7 пипа над даденият от мен таргет
попрегледах това онова,,,,,,,,,,,,,,,и ясно се вижда че утре в 7 сутринта ще сме около 1.3160
2ч е графиката и 1ч .......
виж ги и ти и ми кажи дале виждаш такива котировки утре......................
а в петък тест 1.3000............
две кратуни са повече от една и могат да направят двоино повече бели............
РЕДА нема го питам щото само мотики от него.............нале сега му и гот....![]()
Последна редакция от alf : 19-12-2012 на 16:57
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ехххх минаха си 15-на години и поредната Коледа дойде, и мокрото студено време и то, а пък днес Фицка ходих в супермаркета и толкоз много грозни хора накуп не бях виждал. Ама един приличен фасон нямашеДа се зачудиш тая репутация, че българките били красиви от къде се е взела. То дори нормално изглеждаща нямаше.
фицката (19-12-2012)
Oleg чадо,
то по никое време по суперите
само изкривен бабишкер ходи и разни
дето не са в класациите, че търсят примоции на бобеца и лещата.
Не е добре де,,,,,,,,,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
МАСТЪР АЛФИН питай и ще ти се каже !!!!![]()
Eм че преди сесията отидох. Трябваше да се вземе хапване. А то почти нямаше бабишкер. Особено пък едната с един негърски нос, горката не знам как се гледа в огледалото. Тва е баси ужасната участ. За мъж не е проблем, щото не му трябва толкоз красота по принцип, други са по-важните качества, ама за жена си е направо наказание.
Ще напускам БГ, писна ми от грозни хора и счупени улици.
питах ...........................коментираи достатъчно разбираемо
последният ми пост ,ВАШЕ ПРЕМЪДРИЕ...............
ЦЕЛТА Е ДА ОТНЕСА ДОСТАТЪЧНО ПОЛЗИ ,и минимум недомлъвки и укори........
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ходи на такива мероприятия и ще виждаш само к*роповдигачкиEм че преди сесията отидох. Трябваше да се вземе хапване. А то почти нямаше бабишкер. Особено пък едната с един негърски нос, горката не знам как се гледа в огледалото. Тва е баси ужасната участ. За мъж не е проблем, щото не му трябва толкоз красота по принцип, други са по-важните качества, ама за жена си е направо наказание.
Ще напускам БГ, писна ми от грозни хора и счупени улици....(и момата Йотовска е тук)
фицката (19-12-2012)
3160 шанс 67%всеки минава от там ,..............
сега сериозно............ дългите спряха със 7 пипа над даденият от мен таргет
попрегледах това онова,,,,,,,,,,,,,,,и ясно се вижда че утре в 7 сутринта ще сме около 1.3160
2ч е графиката и 1ч .......
виж ги и ти и ми кажи дале виждаш такива котировки утре......................
а в петък тест 1.3000............
две кратуни са повече от една и могат да направят двоино повече бели............
РЕДА нема го питам щото само мотики от него.............нале сега му и гот....
3000 шанс 9%
това е от мен ........ ама слагай стопчета че ше ти се незнаят и мурафетите ...... не съм спрел да те мисля !!!!!!!!!! .................. не е убаво така да праш .... да знаш ........
alf (19-12-2012)