Добрю ютрю
Що тука е пусто????
Що няма опити за ПРОЦЕДИРАНИЯ ???
Само някви жалки опити на разни
дето ме мъчат да изглеждат много умни и оригинални.
Айде ЖИУОТНИТЕ бързо с графиките !!!!!
Добрю ютрю
Що тука е пусто????
Що няма опити за ПРОЦЕДИРАНИЯ ???
Само някви жалки опити на разни
дето ме мъчат да изглеждат много умни и оригинални.
Айде ЖИУОТНИТЕ бързо с графиките !!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. .................
добро утро добри орица
добро утро ЛОЦМАН
добро утро и на останалите форми на живот
таргета за тази седмица е 1.3350.........
ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС за мен е, ще има ли по съществено спускане преди него?
гледаики графиките и опираики се на итуитивният анализ мисля ,че вече е късно за подобно развитие.когато беше под 3200 имаше шанс.
От друга страна , вече сме във зона на добра съпротива /над 1.3250/
и до легендарното...1.33333 ще става все по трудно нагоре.
какво да очакваме днес?
1нагоре покачващ реиндж и бавно приближаване 1.3300
този вариянт е рисков поради евентуалните резки сускания за прибиране на стопове ......... а поставянето на скъпи такива /над 35 пипа/не е обосновано при така очертаващата се днена цел 1.3300.
2.надоле първа рехава подкрепа /дъното3246 е пробито и ново изтрелване или нама да има или до 5 пипа над върха т.е 1.3262/ 1.3233 ,следват1.3213 и 1.3208
като преодоляването на последната ще е ключът за за ново спускане към 1.3160........и евентуална къса дневна цел 1.3125.........от където възходящото движение би се подновило през следващите дни........
УСПЕХ!!!/чакам РЕДА , мисля, че съм пристрастен в предвид късата позиция която все още държа/
пп слухове за ИТАЛИЯ днес че ще се гласува бюджета биха подкрепили долара
обратното слухове за отлагане ................ и еврото нагоре............
Последна редакция от alf : 19-12-2012 на 07:18
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Дубрутру Мирковци
СКръб и жалост за моя събрат /жиуотинката МиркО ЛакУм ||| /...От мъка днеска не знам кво ще правя...и може да взема да скъся тоз проклет корав ъп трендсъс стоп от тези на Oleg
Такам...задължително малко мъдри мечешки мислиОт 3 дена гледаме един и същ сценарий. Лондон варди, да не оди ойрото нагоре, но някой голям американски баровец /може и ФЕД да е...с помоща на BOJ/ като стане 17:10 и почва да раздава джъстис разбираш ли и еврака няма кво да прай и са кача, въпреки жестоката борба на брокитата у Канари Уорф...еврака си расте и това е... Кака Меркел вчера се опита лекинко да го озъпти тоя де пазари като за Коледа
, казвайки в някакво интервю,че европейците харчели, повече отколкото изкарват и т.н и трябвало съкращения и бля бля икономии... обаче еврака си катери и това е...
Днеска обаче в 11:00 има едни новинки за Еуропата, дето бас държа ще ги украсят предколедно /яркочервено/и когато Лондон са си самички ще НАПРАВЯТ ОПИТ да го пратят в 3-та глуха еврака поне докато дойде американос в 17 :15... Така че към 11 : 00 дебна да скъся...ако видя друго обаче, колкото и да се отвращавам, ще пусна дългу
И съответно най-късно до 17 :00 съм затворел всичко късо и дебна като пиявица да са лепна за ответния шут от капитан Америка нагоре
Защо аджеба днес ще МИСЛЯ да контря ? Поне като контря, гледам да имам някакви доводи за тия простотии...
1.-ва причина : Стигнахме горната част на канала на дневна и баш там спряхме снощи...
2-та причина : баба Меца е революционер в една валутна война
3-та причина : Едни ДНТ опции, ама аз писах за тях
http://prikachi.com/images/328/5626328D.gif
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Обобщено процедирането предвижда :
За надоле тест на зоната около 1.3215-1.3220 , при успех 1.3190, при повторен успех би трябвало да счупи тренд линията и да ви е супер гот, че е почнала корекция и/или сте хванали, някакъв връх и остава само да се молите америката да не върне курСОТ обратно
За нагоре , което е ПО-ВЕРОЯТНО зор ще са 1.3248-1.3255, после 1.3285, и разбира се 1.3325 /ДНТ нивото дет би трябвало да го вардят/ поне според баба МЕЦА, ама има голяма вероятност да греши, защото тез нива ги е виждала само в първите няколко месеца на базпаметната си кариера и общо взето е като в необрано лозе тукаРЕДЕ помагай брат !!!
Само като декорация , ако видя че ЛОНДОН са мъчат да го качат, ще ги дебна за ревърс !!! Те вардят за нагоре и ако сутринта тръгнем нагоре ужким, ще имам едно наум че това може да е лъжливо движение....ИНАЧЕ ТРЕНДА Е НАГОРЕ и внимавайте кво прайте
Успех на всички :
Поздрав : http://www.youtube.com/watch?v=73oWI...iHbwZ&index=15
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Днеска БАБА МЕЦА традиционно добре,
но прави впечатление израстването на МАСТЪР АЛФИН !!!
БРАВОС !!!
П>П>По графиките ми ясно кое какво,
обаче един въпрос ме гложди яко.
Обратното броене е на числото две.
В тоя ред на мисли:
http://www.youtube.com/watch?v=H0kNHLXAQMo
http://www.youtube.com/watch?v=lDh7soLNN1A
Ще помисля до към 8:45 нейде,,,,,,,,,,,,,
----------
Takaaa
Индексите:
S&P 500 Futures 1441.15 +0.65 +0.05%
NQ 100 Futures 2703.90 +0.90 +0.03%
US 30 13350.96 +115.57 +0.87%
DAX 7653.58 +48.64 +0.64%
FTSE 100 5935.90 +23.75 +0.40%
Japan 225 10178.00 +230.00 +2.31%
US Dollar Index 79.28 -0.09 -0.11%
Никей през ноща е нараснал с много, а ДАУ и
ДАКСа леуко са били надоле, но в момента
вървят нагоре като актуалната стойност
на последния е 7675. Та потмятането на
капите продължава !!!!
Гледайки модела от последните дни на курсо
му требе акумулация за днес и за РЕДА първия
вариант за днес е РЕЙДЖОВИЦА тука в тясни граници
цял ден. При достигане на 1,32323 требе да се позамислят
БИЦИТЕ щото 1,32166 става критично за тях, че 1,32022
е близичко, че изсулило се до 1,3171,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Другия веариант е БИЦИТЕ да напъват за 1,3283, а
от там е ясно, че ЛЕГЕНДАРНОТО 1,33333333333333333333
ще го привличе със сигурност !!!
Това е по графиките!!!
Обаче има въпрос дето не ми дава мира.
След два дена е края на света и ДЕРИЖЬОРИТЕ няма
начин да не го отиграят и таз постановка.
Седим си и си мислим,,,,,, как аджеба ще е ,,,,,,,,,
Успех на ХОРАТА !!!!!![]()
Последна редакция от REDA : 19-12-2012 на 07:21
Бравос и на триматаТук се заформи една професионална групичка за анализи
Без да се влиая от вас пуснах една късичка от 3245 ,
бях забравил вече какво е това животно КЪСА
3270 ми е коледния таргет на една специална дълга обаче вчера ми се струва ,че губиме сила вече . Ще има слизане поне до американската ,до къде не знам
Реде ,ако има нещо над 3300 до Коледата то ще бъде с некъв як шип предполагам.
Успех всим !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pifa4o ЧАДО,
няма никакъф вариант тука ЛЕГЕНДАРНОТО
1,3333333333333333333333333333333333333
да не се реализира днес-утре или в другиден!!!
Притеснителното е слуха за края на света как
ще бъде реализиран, че не са невъзможни
ШИШЛИЦИ от по няколкостотин пипа нагоре
и надоле за пълно РАЗКЕКЕРЧВАНЕ на ЦАЦАТА !!!
Как ли ще е,,,,,,,,,,,приклякането,,,,![]()
babaMETZA (19-12-2012)
Мисля си декември две и осма къв цирк беше ..... особено втората седмица ...... имаше некъв дето седеше и викаше басмамата всички индикатори са ми почервенели а онова продължава да пердаши нагоре .....pifa4o ЧАДО,
Как ли ще е,,,,,,,,,,,приклякането,,,,
ето една картинка за възможните апокалиптики ...... предвид стреса шока и ужаса мисля да фаворизирам слизането до около 1.20 като по вероятен вариант .... за целта обаче си требе доста масивна и скъпо струваща медийна кампания ..... бе .... това е за засмивка и разтуха не толкоз за диагноза ..... най-много да мръдне дветриста пипа надоле и после да мръдне още толкова ..... и ейго те 1.26 дошло![]()
http://prikachi.com/images/475/5626475r.jpg
Кви са тия простотии бреpifa4o ЧАДО,
Как ли ще е,,,,,,,,,,,приклякането,,,,@3130 требе да се тества
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
добро утро???
мойте 30 стинки - 1,3259 1,3208 1,3177
ПП ....ВИК ли сте - не енергото и на вас дави еВа мамата....днес примен се пръснаха от токови удари........страх ме е да пусна стационарната машина че немам UPS...
усмихнат снежен ден!!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....