Еее добре де недей пали на четвърт!!!Ей т'ва фибо бе!Остави го, щом не ти харесва. Аз вече обясних какво гледам там, извинявай, не мога да обяснявам едно и също по няколко пъти. Фибото проверява едно предположение, Маста. Ако нямаш интерес към вълнобройство, така построено - нищо не би ти говорило. Дали е правилно или не - ще разберем в близко бъдеще.
Та, остави го засега. Забравила съм да го махна, ще взема да сменя картинката, дявол да го вземе.
.................................................. .......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ivaceda не знам дали знаеш ама фибото ти не е наред![]()
![]()
А то с грешно фибо за къде си тръгнала ...шегувам се
![]()
Оставете момичето на мира
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка , много добре си го написал това , но чартовете много трудно се виждат , криеш нещо явно![]()
В споровете се ражда истината, Фицка.Фибо корекция означава, че след като цената е направила нов връх или дъно коригира до определено ниво. Тоест фибо корекцията се нанася между връх и дъно или обратното. Стандартно, дори и според Елиът тренда се състои от 3 или 5 вълни. Така че не може да се поставя по хавата си.Ако имаш завършени 3 вълни, може да се постави от началото до края, за да се търси вход по 50 или 62 за втори 3 вълни и после на вторите 3 вълни за трети такива. Тоест винаги от началото на първата до края, от началото на втората до края и т.н.
Иваседа го е поставила от началото на втората до края на четвъртата,в което няма смисъл
С фибото, поставено по този начин проверявам ей туй предположение:
Първоначално написано от ivaceda;#95836
Корекция до зоната между 3020 и 2960. Но тъй като се предполага че е корекция, тя ще има минимум три вълни. Т.е. вероятно пропадане до 3020, покачване и ново пропадане до около 2960. Това е само един от възможните варианти, не се знае каква точно структура ще има корекцията. По тази причина с червена линия е отбелязана само посоката и предполагаемата дълбочина на корекцията.
Моето предположение е малко по различно от това тук:
/Мисля, че в сценария на Игор има известни недоглеждания. Но, все пак той е професионалистът, не аз. Така че времето ще покаже кое е вярното.
И, хах, снощи какво да видя: любимия ми Игор Пак дошъл на моя ... акъл де...
Ако преположението е вярно, пропадането би трябвало да е свършило вече и да поемем нагоре. Защото ако това е четвърта вълна, то тя не би трябвало да е по-дълбока от 50% от третата. Още в понеделник-вторник ще го разберем.
Пък ако не е вярно, пак ще си блъскаме главите к'во е туй.Не всички де, само изкушените вълнобройци.
Абе по-важно е да уцелим кога сменя посоката, в края на краищата.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Най-добре тя да каже каква и е идеята с това фибо, вместо до гадаем.
98888888888888888888888888888888
хей Вълчекак си ? как я караш?
какво толкова са му казали на момичето ( ако е момиче , де )
нали за това е този форум - ти какво мислиш по въпроса?![]()
дадохсамо не ми е ясно това защо си го написал :
![]()