Тоя баварец много кисел
не ми харесва .........................
Тоя баварец много кисел
не ми харесва .........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С какво точно са ме взели за мезе? Далече сте от съвременното българско земеделско производство и не знаете, че една камара земед. производители на година взимат по половин-един милион само от субсидии, а от продажба на продукцията да не говорим - то си е отделно.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Няма бизнес в който да няма пари
просто трябва правилния момент и позиция
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вече ти отговорих, такава банкнота никога не е печатана от САЩ, и стига с това, не знаете, не разбирате, далаче сте, тук сме се събрали горе-долу интелигентни и начетени хора, знаем доста неща.
Направи първо една елементарна справка в чичко Google преди да се изказваш. Например тук
"Според информация на митниците банкноти на стойност 1 000 000 долара наистина са отпечатвани, от тях имало само деветдесет оригинални бройки."
Аз не твърдя, че е истинска, не мога да определя истинска ли е от 5-10 секунден поглед върху нея.
Пък и да не е истинска какво ме бърка - не са ме подкупвали с нея![]()
Последна редакция от Eli2356 : 02-12-2012 на 22:16
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Незнам колко сме далече, но знам, че не е толкова просто колкото го представяш да изкарваш пари от земеделие, като не говоря за заигравките с ДДС-та, които винаги са въпрос на време да те хванат, нито за измамите с европейски средства.
Ама аз не ги разбирам мотика съм виждала само на аватара на Реда.
Ти много достоверен източник имашНаправи първо една елементарна справка в чичко Google преди да се изказваш. Например тукновините на Нова, а ти изгледа ли поне това което постваш,ЛИЦЕТО ИЗДАЛО СЕРТИФИКАТА НЯМА ПРАВО ДА ПОДПИСВА ТАКЪВ ТИП ДОКУМЕНТИ.
Ето ти справка от чичко гугъл,
А ти ако искаш пак разправяй за човека с джип за два и педесе и банкнота от 1мил. долара в джеба, поне ще забавляваш хората с които си.
Не си представям, защото го практикувам и от личната ми практика знам какво е и колко пари се изкарват. В кухнята на нещата съм, така да се каже. И познавам не един и двама милионери от земеделие и то станали милионери само за последните няколко години.Незнам колко сме далече, но знам, че не е толкова просто колкото го представяш да изкарваш пари от земеделие, като не говоря за заигравките с ДДС-та, които винаги са въпрос на време да те хванат, нито за измамите с европейски средства.
Ама аз не ги разбирам мотика съм виждала само на аватара на Реда.
За заигравките с ДДС - ДДС върху субсидиите беше въведено едва от 01.01.2011 (миналата година) и кой ти каза, че непременно трябва да има заигравки. Аз си платих данъка без да се заигравам например.
----------
Това, че лицето, издало сертификата няма право да подписва такъв тип докименти не отменя факта, че има отпечатани 90 бр. такива банкноти и стойността им отговаря на номинала.Ти много достоверен източник имашновините на Нова, а ти изгледа ли поне това което постваш,ЛИЦЕТО ИЗДАЛО СЕРТИФИКАТА НЯМА ПРАВО ДА ПОДПИСВА ТАКЪВ ТИП ДОКУМЕНТИ.
...
А ти ако искаш пак разправяй за човека с джип за два и педесе и банкнота от 1мил. долара в джеба, поне ще забавляваш хората с които си.
Няма нужда да разправям нищо на никой. Много добре знам колко богати са в действителност тези хора. Така че и с фалшива банкнота от 1 000 000$ едва ли ще станат много по-бедни, понеже доста от тях имат по няколко милиона, един повече или по-малко - все таяГоворя за по-едрите земеделски производители. Аз съм дребен производител - успявам да изкарам само с няколко нули по-малко, да речем 1000 и нещо на месец. Просто така - между форекса и други неща
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 02-12-2012 на 22:43
Не си представям, защото го практикувам и от личната ми практика знам какво е и колко пари се изкарват. В кухнята на нещата съм, така да се каже. И познавам не един и двама милионери от земеделие и то станали милионери само за последните няколко години.
За заигравките с ДДС - ДДС върху субсидиите беше въведено едва от 01.01.2011 (миналата година) и кой ти каза, че непременно трябва да има заигравки. Аз си платих данъка без да се заигравам например.
----------
Това, че лицето, издало сертификата няма право да подписва такъв тип докименти не отменя факта, че има отпечатани 90 бр. такива банкноти и стойността им отговаря на номинала.
...................................
Аз факти не виждам, това кой ти го каза, оня с джипа, или достоверните източници на НОВА, дай ми нещо черно на бяло, къде го пише това за 90 бр., аз тук виждам опити да защитиш глупостите които си написала, вместо да си признаеш, че са те пуснали по пързалката.Покажи ми къде е написано, че са издадени такива банкноти и ще си призная, че съм сгрешил, аз нямам проблем с това за разлика от теб.
RyMu (02-12-2012), Emil Enchev (03-12-2012)
Казват го митничарите и го пише в сайта на БНТ тук. Може и на други места да го пише, но не ми се търси сега. Имам и по-важни работи.