РЕДА, това прасе е ценно, не бива да го погубваш има какво още да научим от него.Eli2356 чадо,
верно е, че друг се грижи за пчелите,
но аз не се водя производител !!!
По принцип имам нужните знания и донякъде опит
да мога да се справя с гледането им, но нямам
желание за подобно усилие !!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ПРАСЕТО направи голяма грешка да се покаже
днеска как точно изглежда щото явно е забравил,
че КОЛЕДАТА наближава, а по това време
аз почвам да го търся,,,,,А като му видях снимката, не виждам сигурност в коледната ти мисия.
![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Какво Спанско беАко и жена му хукне натам по същото време, ако случайно не е там, ще трябва обратен билет веднагически, че ще му стопи И мускулчетата и РЕДА съвсем на сухо ще остане за Коледа
Пп: Пък и ние с него се разделихме вече така или иначе ...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 30-11-2012 на 21:46
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми учете бря !!!
Имате още три седмици да му приточите знанията.
Сигурността е над 1000% за мисията.
Даже е много добре, че е така добре ОХРАНЕН !!
Като го джасна с КАРАКУЛАКА и на две е станал !!!
----------
Ми аз един ден четох там за тия субсидии,И аз така като тебе, само дето си направих труда да кандидатствам за субсидии, по 36 лв на кошер дават, така или иначе майка и др. се мъчат, поне да се покрият разходите в известна степен То и на нея не и е това професията, лекар е иначе, но бизнесът е наследствен - от прадядо миНо има и много изискавния за съжаление. Утре примерно съм на 3 дневен задължителен курс във връзка с това, от ЕС обаче поемат всички разходи по пътуване, настаняване, хранене...
ама като видях за кво става въпрос и за кви
смешни пари колко време требе да си играя
и отказах мисълта за подобно нящо !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че ти си чел за Пчеларската програма - там се иска регистрация като земеделски произв-л, а аз говоря за мярка 214 Агроекологични плащания. Ами да - много са несправедливи тези субсидии, но всъщност колкото повече са кошерите толкова повече файда има, защото се плаща на една контролно-сертифцираща фирма една фиксирана такса, независимо от броя на кошерите и което е над тази такса все е на кяр. За мене лично има полза.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ЯзъкПо-точно "Рецептите на РЕДА, праз и мед". Пчелар е той, ако не знаеш, най-вероятно колкото мен - друг се труди за пчелите, а ние се водим производители
Тука днес се е показвала някаква тайнствена снимка с древен чеиз, която съм пропуснала...![]()
Защо я е изтрил собственика - толкова ли е страшна?
Пропусна си шанса у живота
------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
МАСТЪР АЛФИН чадо,
не показвай таз ТИКВА-красавица
на ПРАСИТО, че на еднъш ще е глътне !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (01-12-2012)
E те това не го очаквах от тебНали си любител на красотата и лукса
Ако ти сервират купа с парче месо, комат хляб и резен диня е едно, а ако ти ги сервират по отделно и стилно украсени е друго
Храната първо я "ядем" с очите, после с носа и накрая с устата
![]()