требе да добавим една хватка, често оставям больона да изстине и махам мазното, и след това оризаОбяда на РЕДА !!!
Размразих от фризеро 500-600 грама агнешко(шилешко)
нарязано на порциони. Месцето е бут или плешка и
цъмбур в една тенджурка два пръста да е покрито с
вода и да се вари бавно бавно с два листа дафинов лист.
Като е почти пълно готово го вадя и хвърлям на скара,
а в тенджурката във водицата меткам 100-120 грама ориз.
Забравих да спомена, че като метнах месото да се вари
нарязах и една глава кромид лук, а около половин час
преди готовност посолих със сол.
Та значи докато месцето цвърчеше на скарата, а оризеца
вреше в тенджурката РЕДА бръкна, извади и наряза половин
кисела зелка. В ориза накрая сух джоджан и куркума.
Това е. В една чиния сложих няколко мръве добжавих оризец
в друга киселото зелце и преди да почна му ударих един
голям гълток РЪКИНЯ. Пушината сигур е над 60 градуса
Това е !!!)
те това в случай че е уеко залойасала офцата!![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То мойто няма мазно.
При нарязването още се примахва
това дето не ми харесва и на КУЧИТО!!!
Агънцето(шилето) се прави на пакети по
500гр. до кило в кисии и се метка у фризеро !!!
П>П>Инък съм съгласен, че е удачно де !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
П>П2> ПРАСЬО ко гуца наобяд???
............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Реде, искаш ли помощници за употребата на тез вкусотийки? Много сериозен въпрос!!!!!!!!!!!!!!!Обяда на РЕДА !!!
Размразих от фризеро 500-600 грама агнешко(шилешко)
нарязано на порциони. Месцето е бут или плешка и
цъмбур в една тенджурка два пръста да е покрито с
вода и да се вари бавно бавно с два листа дафинов лист.
Като е почти пълно готово го вадя и хвърлям на скара,
а в тенджурката във водицата меткам 100-120 грама ориз.
Забравих да спомена, че като метнах месото да се вари
нарязах и една глава кромид лук, а около половин час
преди готовност посолих със сол.
Та значи докато месцето цвърчеше на скарата, а оризеца
вреше в тенджурката РЕДА бръкна, извади и наряза половин
кисела зелка. В ориза накрая сух джоджан и куркума.
Това е. В една чиния сложих няколко мръве добжавих оризец
в друга киселото зелце и преди да почна му ударих един
голям гълток РЪКИНЯ. Пушината сигур е над 60 градуса
Това е !!!)
REDA, очаквам скоро да издадеш книга с рецепти.... "рецептите на РЕДА, праз и още нещо..."
казвам го с добри чувства
супер са ти рецептите!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
А не не нееее !!!!
Тая трейдърската сган много е, пък и все гладна !!!
Има и многобройни КРАДЛИВИ МИЖАТУРКИ !!!((
Ще ми разтурят фризерето, ще разграбят доволствието,
ще се разбягат с тенекиито МЕДЕЦ,
а скоро га сняг забръска
РЕДА кво ще чини зимъска,,,![]()
По-точно "Рецептите на РЕДА, праз и мед". Пчелар е той, ако не знаеш, най-вероятно колкото мен - друг се труди за пчелите, а ние се водим производители
Тука днес се е показвала някаква тайнствена снимка с древен чеиз, която съм пропуснала...![]()
Защо я е изтрил собственика - толкова ли е страшна?
Последна редакция от Eli2356 : 30-11-2012 на 21:08
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356 чадо,
верно е, че друг се грижи за пчелите,
но аз не се водя производител !!!
По принцип имам нужните знания и донякъде опит
да мога да се справя с гледането им, но нямам
желание за подобно усилие !!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ПРАСЕТО направи голяма грешка да се покаже
днеска как точно изглежда щото явно е забравил,
че КОЛЕДАТА наближава, а по това време
аз почвам да го търся,,,,,![]()
Наистина изпуснала си, ама по добре за теб, имаше да въздишаш,По-точно "Рецептите на РЕДА, праз и мед". Пчелар е той, ако не знаеш, най-вероятно колкото мен - друг се труди за пчелите, а ние се водим производители
Тука днес се е показвала някаква тайнствена снимка с древен чеиз, която съм пропуснала...![]()
Защо я е изтрил собственика - толкова ли е страшна?
да бленуваш ,
а можеше и да хукнеш към испанско.
![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Нещо стероиден ми се видя и хормонално напомпан, дукът беше у кадър.........Eli2356 чадо,
аз почвам да го търся,,,,,![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
И аз така като тебе, само дето си направих труда да кандидатствам за субсидии, по 36 лв на кошер дават, така или иначе майка и др. се мъчат, поне да се покрият разходите в известна степен То и на нея не и е това професията, лекар е иначе, но бизнесът е наследствен - от прадядо миEli2356 чадо,
аз почвам да го търся,,,,,Но има и много изискавния за съжаление. Утре примерно съм на 3 дневен задължителен курс във връзка с това, от ЕС обаче поемат всички разходи по пътуване, настаняване, хранене...
Последна редакция от Eli2356 : 30-11-2012 на 21:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz