Драга екстра ти е късата и с основаниеКакво точно е неясно по графиката, която си пуснал
![]()
Драга екстра ти е късата и с основаниеКакво точно е неясно по графиката, която си пуснал
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
драгата (30-11-2012)
хммм...то по скоре, не, че не е ясно, а май май не съм си оформил питанията добре....ама като цяло олег е прав, че при една стратегия входа може да е 6+ при друга да е 2....
по скоро ми се искаше да видя ваще мнения, дали бихте направили вход след 1(връх)и къде...
благодаря и на двамата!
и както олег каза, най-важното е да има профит![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Taka eхммм...то по скоре, не, че не е ясно, а май май не съм си оформил питанията добре....ама като цяло олег е прав, че при една стратегия входа може да е 6+ при друга да е 2....
по скоро ми се искаше да видя ваще мнения, дали бихте направили вход след 1(връх)и къде...
благодаря и на двамата!
и както олег каза, най-важното е да има профитЦелта оправдава средствата, трудното е да опознаем средствата, после не остава нищо друго, освен да се наслаждаваме на успеха
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Драга, без да искам изтрих последното ти съобщение на лични, преди да съм го прочелПовтори ако може
![]()
според мен, не да се премести ,а направо да се затвори , или поне да се "хеджира" с некой мини -скалп (нагоре)при наличието на очевадния факт ,с какви дълги сенки се отблъсква на три пъти от подкрепата в ляво.
по -здравословно е , заради по- малкия стоп ..Happy68, не е ли малко кофти да се влиза при пробив...не е ли по-здравословно входа да е на минутката при т.5 ....![]()
Последна редакция от RyMu : 01-12-2012 на 17:03
драгата (01-12-2012)
драгата,
и аз един коментар да кажа аматьорски
тренда ти е бичи на това движение , вход за къси да се търси за мен е рисково и аз дебнах за дълги долу около 1.29910 където и купих с очакване за поне 40 пипа нагоре при стоп 5 пипа, макар да пропаднаха дългите този ден, но не повече от 20-30% има пропадане на текущия тренд , останалите 70-80% движението се развива по тренда през деня и дава 40-50 пипа с малък стоп
аз търся входове само по тренда в случая дънце дебнах да купя , пробвай да търсиш входове само по тренда още от сутринта след 9 часа и се получава доста добри пипове почти всеки ден
просто мое мнение нищо повече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (01-12-2012)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (01-12-2012)