Чакай първо да те върна към началото и после разгледай сегашната графика
https://forum.bg/showthread.php?438-...ll=1#post41180
![]()
Чакай първо да те върна към началото и после разгледай сегашната графикадобре де, защо отиграваш двоен връх, като още няма по-ниско дъно от по-високия порядък? Това беше основното питане днес. В смисъл, докато не се появи по-ниско дъно от по-високия порядък, би било логично да се търсят положения за дълги. Моето предположение беше, че е заради неуспешния тест на върха, но остана ти да уточниш дали наистина е така.
https://forum.bg/showthread.php?438-...ll=1#post41180
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Много благодарско на фицката![]()
Насе, разбра ли сега?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Nasko (28-11-2012)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата, народа го нема, та ще се включа аз- според мен си е наред, само стопа на втората половинка е трябвало да се свали по-ниско след третия неуспешен опит да се пробие трендлинията долу
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (30-11-2012)
Happy68, не е ли малко кофти да се влиза при пробив...не е ли по-здравословно входа да е на минутката при т.5 ....
драгата (30-11-2012)
Кое да критикуваме ?
Ако си направил сделка по определени правила, значи е добра.
Ако питаш за оптимизиране това значи и вземане под внимание на други фактори.
Та какво точно търсиш като отговори сега ?
----------
Няма да стане. И няма как да стане от само себе си.
RyMu (01-12-2012)
Oleg, що пък да не може? Ако при теб не е станало, не означава, че при друг не може. Всеки има собствен начин на мислене. Ама дай да не задълбаваме в тази тема
ами...ти как би отиграл тази ситуация, да кажеме, че не одобряваш моят вход. Та след направения връх 1, след това къде би търсил вход ?!
----------
сигурно е по-здравословно, ама хепито след това ти отговори много правилноаз съм начинаещ и се стремя да захапя сичко дето лети...за жалост не винаги захапвам месцето а некой път дъфчем и перушина
![]()
----------
ох....остава ми само още 1епизод от под прикритие....направо за 3 дена очите ми изтекоха почти не спя за да мога да наваксам 2сезона![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Подхода може да е различен, но от самосебе си със сигурност няма да стане при който и да е.
Тези входове ги пропущам и чакам да стане мечи тренд преди да започна да търся вход за къси.
Затова ти казах да си структурираш какво е точно питането, защото работим с различни системи и това което аз използвам не означава, че и на теб ще ти допадне. Фицката редовно продава върхове и купува дъната, но аз предпочитам да се установи тренд и едва тогава да правя сделки. А крайният резултат е че и при двата подхода се получава добри сделки.
драгата (30-11-2012)