Пазара се фуе , почва купона ......
Пазара се фуе , почва купона ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мерси, ще го имам предвид, ама с тия тениски може би няма да се наложи. Само трябва да уточним на мобилния или домашния да звънкам, чеи двата ги нямам. Но пък ще си нося смартфона, ще вляза във форума и ще викам за помощ. Бе те и безопасните игли понякога стават опасни, но от колега не очаквам такова нещо![]()
Фицка, ей сегичка, само още 5 минутки да довърша належащата кореспонденция...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Съ чуйм теле-патски, па кът съ видим, шти дам кой си аресашМерси, ще го имам предвид, ама с тия тениски може би няма да се наложи. Само трябва да уточним на мобилния или домашния да звънкам, чеи двата ги нямам. Но пък ще си нося смартфона, ще вляза във форума и ще викам за помощ. Бе те и безопасните игли понякога стават опасни, но от колега не очаквам такова нещо![]()
Фицка, ей сегичка, само още 5 минутки да довърша належащата кореспонденция...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Айде нещо по-различно, да видим ше ви ареса ли........
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Композицията е супер ама и Елица не е за изхвърляне!!!
.................................................. ......
:by e:
![]()
Ае, лека от мен, че утре уж почивка, ама ще съм си у къщи, та кой знай усито за ко ше ме награби![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.