Ама ако почваме с непослушание, ще се наложи да те шляпам по гъзЪТ![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
С мерак, Сити, с мерак всичко става. Няма ли мерак ...То при нас още по-голям студ. А какво е при вас, че планирам идване тези дни? Може и утре. Ако е много студено, мерак не мерак няма да идвам, че карам без бензинова помпа (развали ми се) и А ми замръзна газовата уредба, А останах на место
![]()
Щъ викам някой колега/колежка от форума да размразяваме![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За студа се шегувам. За сезона си е доволно топло, като изляза на терасата да пуша, излизам по тениска, а в къщи тия дни климатиците не са пускани.С мерак, Сити, с мерак всичко става. Няма ли мерак ...То при нас още по-голям студ. А какво е при вас, че планирам идване тези дни? Може и утре. Ако е много студено, мерак не мерак няма да идвам, че карам без бензинова помпа и А ми замръзна газовата уредба, А останах на място
Звънкай, ве! Я вече съм безопасна игла![]()
Последна редакция от plovcity : 23-11-2012 на 23:09
Дръпнах шалтера на късите.Изглеждат переспективни,ама тоя път ме изнервиха повече и няма да се инатяДругата седмица на чисто се почва
![]()
Айде весел уикенд на всички
.................................................. ..................
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
затваряите на върха че понеделник да не изхалцате на некоя корекция
сигурно ще влезне в корекция малка наи вероятно с стремеж да мине петачния връх
се пак стратегия за нагоре с леко изчакване след спада покупка цел предишния връх
но понеделник ще каже![]()