ми хукна
щото техничарите понякога подценяват основни неща от фундамента
движенията по графиките не се рисуват само от ТА
нищо лично
евтин ресурс,това ще им дадат на гърците
пръчици "Слънчо" -лапаш нещо,гълташ нищо
ми хукна
щото техничарите понякога подценяват основни неща от фундамента
движенията по графиките не се рисуват само от ТА
нищо лично
евтин ресурс,това ще им дадат на гърците
пръчици "Слънчо" -лапаш нещо,гълташ нищо
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Клъомба пущай сичко в тема " Искрено и смешно " аз ще преговарям с Комърджито да напише сценарий, а аз ще спонсорирам с 1000 $ най-хитовият нискобюджетен сериал " Кокошките умират сами ". Ако имам късмет да придумам Бачо Ред да играе ролята на Проповедника с бидоня, мисля, че номинация " Оскар " ни е в кърпа(със засъхнали хърлета) вързана![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Кои са тия компетентни трейдъри? Ние не сме, знаем само да печелим повече отколкото губим, затова имаме нужда от обяснение и сме благодарни на просветилите ни тук. Едни бъркат компоти, ти - лютеница, пък знаеш и на всяко гърне да си похлупак, от какво се оплакваш?
Кво стана с тая лютеница, дето я бърка преди 1 месец? Дай да я опитаме, да не си се изложила и там?
Последна редакция от Eli2356 : 24-11-2012 на 00:37
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
да имаше още 2-3 часа от деня щеше да си тества още веднъж и айде на късите
ТИ ..... марш да се къпешИДАААААААААААААААААА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Мисля,че само това ЛС беше достатъчно.Ако на дамата й е удобно ще продължа. Но,не ми се сърдете, каквото повикало такова се обадилоКлъомба пущай сичко в тема " Искрено и смешно " аз ще преговарям с Комърджито да напише сценарий, а аз ще спонсорирам с 1000 $ най-хитовият нискобюджетен сериал " Кокошките умират сами ". Ако имам късмет да придумам Бачо Ред да играе ролята на Проповедника с бидоня, мисля, че номинация " Оскар " ни е в кърпа(със засъхнали хърлета) вързана
Едно пишем на ЛС,друго пишем и плюем за пред хората.
Нека си направи извода,не държа да ми се извинява публично.
Ако й е удобно нека продължи в същия дух. Просто си го изпроси.Това е
Извинявам се,към четящите във форума,но не бих позволила да ме прави на ...
И за това има малко приятели,защото нравът й е по-жесток и на ... няма да оприличавам
но тук не е място за социална среда, ако си търси такава
Клъомба пущай сичко в тема " Искрено и смешно " аз ще преговарям с Комърджито да напише сценарий, а аз ще спонсорирам с 1000 $ най-хитовият нискобюджетен сериал " Кокошките умират сами ". Ако имам късмет да придумам Бачо Ред да играе ролята на Проповедника с бидоня, мисля, че номинация " Оскар " ни е в кърпа(със засъхнали хърлета) вързана![]()
"Комиците" дето правиха шоу по Бтв одеве пасти да ядат пред теб. Искрено ме разсмя.
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz