пуля се на х4, свалиха го до входа на дългите, дали не чистят +1
пп/ че всякаш се явява и юбав вход на дневна
пуля се на х4, свалиха го до входа на дългите, дали не чистят +1
пп/ че всякаш се явява и юбав вход на дневна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това чудо ли търгуваш сега.От доста време ми е хванало окото че се държи прилично според анализите ми,но не съм пускал сделки там.Сега го гледам че е на подкрепа и прави ряз нагоре.Но временно може би![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Една жена която си ползва оная работа за да извлича ползи, няма право да мрънка, че я ползват като предмет, тя сама се е поставила в това положение и никой не и е виновен.
Не ме разсмивай, Джидженце (извинявай, но така съм си кръстила новосиновеното коте и по навик ...). Принуждаваш ме да ти обяснявам елементарни неща, ама хайде от мен да мине. Думите ти говорят, че с форекса може и да си наясно, но не и с жените, още по-малко с мен. Как само набързо обобщи, че били ми криви (всички) мъже и била съм търсела перфектния с моите милиооони изисквания. Не всички са ми криви, а само един и да - всеки трябва да търси перфектния, т.е. подходящия за себе си. Иначе е обречен на нещастие. Изискванията ми са съвсем нормални и адекватни, за да върви работата нагоре, трябва да има съответствие на търсене и предлагане, чаткаш ли, ask и bid трябва да се събират на едно ниво.Когато се разминават, няма сделка и всичко пропада.
С. когато е за изгода, а не от сърце и душа - да, много ясно, че е по задължение, което трябва да изпълниш, един вид работа,обикновено неприятна.
Аз имам какво да предложа и то много, въпросът е че трябва да го получава някой заслужил или поне някой без черни точки - безплатен обяд няма!
С жените съм достатъчно запознат, знам какво искам от една жена и какво точно търся, а относно обобщенията, ами те са основани на постовете които пишеш, теб наистина не те познавам, но ако минавам през региона обещавам да се обадя, може и котето си да ми покажеш![]()
Може пък да се окаже и повече от интересна. Не спира да мърда в обичайно кротките сегашни часове.
Днешното понижение на оценката се предхожда от решението на Муудис от 23.07.2012 да промени към негативна общата оценка на Германия,люксембург и Холандия. В същото време Муудис оповести, че би преоценила оценката за Франция от Ааа и общата сипрогноза, които бяха променени на негативни на 13.02.2012, за да определи влиянието на повишения риск от излизане на Гърция от еврозоната, растящата вероятност за колективна помощ за други държави от еврозоната и затруднения икономически растеж. Днешната оценка обобщава тази преценка.
(Today's rating action follows Moody's decision on 23 July 2012 to change to negative the outlooks on the Aaa ratings of Germany, Luxembourg and the Netherlands. At the time, Moody's also announced that it would assess France's Aaa sovereign rating and its outlook, which had been changed to negative on 13 February 2012, to determine the impact of the elevated risk of a Greek exit from the euro area, the growing likelihood of collective support for other euro area sovereigns and stalled economic growth. Today's rating action concludes this assessment.)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
nnikos (20-11-2012)
хазартният въображаем мой приятел, заложи капан bay limit на 1275жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж
Не тръгна еврото,ама го оставям,това е добавка от 1.27799.Стопа на 1.27517,лимит на 1.27886
Achtung, achtung със дългите вече! . Да не си прецитирам собствените постове. Областта 1,28 не можа да бъде трайно пробита, ако това не се случи в близко бъдеще, ще отиде да тества 1,27. Ревърсът е твърде рязък и дълбок. Това ми прилича повече на тенденция, не на корекция. Аз не бих пуснала дълги след такъв спад, определено бих изчакала да се поизяснят нещата, но може да има и по-смели от мен. Успехът (но и рискът) принадлежи на смелите както казват.
Сутринта написах, че за движение надолу ме притеснява дългата долна сянка на дневния бар от миналия ден (петък), освен ако днес не направи същата сянка, но отгоре - е, направи я, поне на платформата на Делтасток,където денят още не е прилючил обаче (скоро и това ще стане), понеже са 2 часа назад от Инстата.
Последна редакция от Eli2356 : 20-11-2012 на 01:07
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
много си ми сложна
така като гледам капана няма да щракне, а язе очи нямам да дебна повече
оставям го на самоход, стопа не е жесток![]()
Achtung, achtung със дългите вече! . Да не си прецитирам собствените постове. Областта 1,28 не можа да бъде трайно пробита, ако това не се случи в близко бъдеще, ще отиде да тества 1,27. Ревърсът е твърде рязък и дълбок. Това ми прилича повече на тенденция, не на корекция. Аз не бих пуснала дългислед такъв спад, определено бих изчакала да се поизяснят нещата.
Сутринта написах, че за движение надолу ме притеснява дългата долна сянка на дневния бар от миналия ден (петък), освен ако днес не направи същата сянка, но отгоре - е, направи я.
Е беше си за дълги задържа се, просто bad timing се полу4и с новината и сега лека корекция нагоре, но с предполагаемата лоша новина на German PPI си отиваме спокойно към 1.2710/20 според мен![]()