Надявам се не визираш мен, понеже мен никой не ме ползва като предмет, освен ако аз самата не реша, че това може да се случи. Ако аз го реша, защо да мрънкам като аз съм си го решила? Питай Олег - за него било природно обусловено жените да бъдат използвани като предмети срещу парична награда.Тук трябва да се отбележи като какъв предмет - като ценен или като обезценен - има ги и двата случая, така че зависи от случая. Отдавна съм установила,че си много интелигентен, та може и да ти повярвам, че си запознат (уж) с жените. Знаел бил какво иска
Ами и аз знам какво искам. Само от това твое изречение мога да си направя извод колко си запознат. Това да знаеш какво искаш ти не е малко, по-важното е знаеш ли какво искат от теб и изпълняваш ли го, иначе си обречен на провал в изпълнение на собствените си искания.
Може би си чел постовете невнимателно или не съм казала цялата истина. Не би трябвало да правиш прибързани обобщения по принцип в живота.
Щом обещаваш, освен и аз да обещая да го покажа, но ако е станало котарак дотогава, вече ще се казва баш Джиджи, а не Джидженце![]()