Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
преди време проявявах интерес към атрактора на Лоренц![]()
те това ми е мнението!
пп/ държа дългата 12805 на +1
Последна редакция от mck : 19-11-2012 на 23:46
EUR/USD днес ме удивлява. Това си е чиста техника без фундамент. Технически погледнато трябва да върви нагоре и наистина върви. Кротко и полека изпълзя до ЕМА4000 на 30 мин и WMA1838 на Н4 и ЕМА200 на дневна, които все са многосериозни съпротиви. Много уверено обаче катери???
Не ме разсмивай, Джидженце (извинявай, но така съм си кръстила новосиновеното коте и по навик ...). Принуждаваш ме да ти обяснявам елементарни неща, ама хайде от мен да мине. Думите ти говорят, че с форекса може и да си наясно, но не и с жените, още по-малко с мен. Как само набързо обобщи, че били ми криви (всички) мъже и била съм търсела перфектния с моите милиооони изисквания. Не всички са ми криви, а само един и да - всеки трябва да търси перфектния, т.е. подходящия за себе си. Иначе е обречен на нещастие. Изискванията ми са съвсем нормални и адекватни, за да върви работата нагоре, трябва да има съответствие на търсене и предлагане, чаткаш ли, ask и bid трябва да се събират на едно ниво.ТИ секса за задължение ли го имаш,и като толкова много са ти криви мъжете защо не станеш последователка на Сафо, тъкмо можеш да си намериш някое перфеткно създание, което ще отговаря на милионите ти изисквания.
А и още нещо, защо смяташ, че на жените задължително им се полага принца от приказките, за да изискваш трябва да има и какво да предложиш.Когато се разминават, няма сделка и всичко пропада.
С. когато е за изгода, а не от сърце и душа - да, много ясно, че е по задължение, което трябва да изпълниш, един вид работа,обикновено неприятна.
Аз имам какво да предложа и то много, въпросът е че трябва да го получава някой заслужил или поне някой без черни точки - безплатен обяд няма!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
"Повече сълзи има от сбъднати молитви, отколкото от несбъднати".EUR/USD днес ме удивлява. Това си е чиста техника без фундамент. Технически погледнато трябва да върви нагоре и наистина върви. Кротко и полека изпълзя до ЕМА4000 на 30 мин и WMA1838 на Н4 и ЕМА200 на дневна, които все са многосериозни съпротиви. Много уверено обаче катери???
Не ме разсмивай, Джидженце (извинявай, но така съм си кръстила новосиновеното коте и по навик ...). Принуждаваш ме да ти обяснявам елементарни неща, ама хайде от мен да мине. Думите ти говорят, че с форекса може и да си наясно, но не и с жените, още по-малко с мен. Как само набързо обобщи, че били ми криви (всички) мъже и била съм търсела перфектния с моите милиооони изисквания. Не всички са ми криви, а само един и да - всеки трябва да търси перфектния, т.е. подходящия за себе си. Иначе е обречен на нещастие. Изискванията ми са съвсем нормални и адекватни, за да върви работата нагоре, трябва да има съответствие на търсене и предлагане, чаткаш ли, ask и bid трябва да се събират на едно ниво.Когато се разминават, няма сделка и всичко пропада.
С. когато е за изгода, а не от сърце и душа - да, много ясно, че е по задължение, което трябва да свършиш.
Аз имам какво да предложа и то много, въпросът е че трябва да го получава някой заслужил или поне някой без черни точки - безплатен обяд няма!
Мария Магдалена
А "Косъо Чипса", беше пич. Бог да го прости.
Усещам, че ще е интересно да чуем изискванията на Ели.
Ели, както ти може да изхвърлиш "мухлясалия" хляб, така и мъжа е в правото си да го направо ако реши.
predator (20-11-2012)
Олег, май дошло е времето да ви зарежем сами да си раждате и гледате децата, пък ние да гоним кариера и професионални и политически успехи - да видим тогава кой какво може и не може като няма кой да ни пречи!!! Дааа, май така ще стане в скоро време. Че като гледам признателност за досегашната ни работа - никаква.Да, многоСамата логичност, че и на квадрат
Повечето жени ставате само за да раждате. По природа не сте предназначени да сте водещи. Вижда се и в почти всички сфери.
В индустриалната сфера, мъже са тези които градят. В политиката, отново мъже главно.
А това, че някои жени макар "по-умни" от доста мъже, като решат да се съберат с някой ахмак, който си мислят, че като е по-тъп и ще им играе по свирката, а то се окаже, че комбинацията всъщност хич не била добра, пак те(тези жени) са си виновни, щото били много "логични" в действията си.
Те с вашето мислене сте като "хитрата сврака с двата крака"
A наистина умните жени, които са наистина някакъв дефицит, знаят какво искат и си го взимат, и не се оплакват, че някой им пречел
Ами... аз понеже съм много умна тъкмо по логика избирах, с въпросник: красив ли е - рядко красив; става ли за с. - повече от добре; има ли образование - високообразован е; родителите му имат ли образование - имат и то по няколко степени; работен ли е - да, чувствителен ли е - да. И какво от това? То се оказа, че можело и без логика и въпросник, само с малко повече практичеки изпитания на характера и по-внимателно вглеждане в резултатите и чувствата. Ама нали съм много логична...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Какво става???? Какво е това изсипване ??? Някой има ли представа???