Днес бавно мина. Очаквах повече. Но във форекса няма ден със ден. Дано утре е по-добре.
Днес бавно мина. Очаквах повече. Но във форекса няма ден със ден. Дано утре е по-добре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Клъомба, кой тоз руски сайт с мойто имеДа си търсим процента
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (19-11-2012)
Благодаря ти за първата част от поста, а по втората може да поспоримИма жени, които са много по-организирани от много мъже, а това е ценно качество в нашата професия
Съчетано със зубрачеството, характерно за жените, води до отлични резултати
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Btw вие тука може и да се ебавате, ама наистина е научно доказано, че при жените се използва повече дясното полукълбо на мозъка , т.е. инстинктивната и емоционалната част, докато при мъжете е обратното - рационалност.
Oleg (19-11-2012)
Хммммммм... малко послъга за името, ама карай![]()
Zoomer, искрено ме разсмя. Пак добре, че етката не те е нарекла ИДИОТ, а само ти е казала, че си нахалничък. Щот един друг съфорумец преди време беше задал някакви въпроси, които на нея не и харесаха, и направо го нарече "ИДИОТ"Всъщност, когато пообщуваш малко с нея, ще ти стане ясно, че и е стил да лепи квалификации. И да употребява доста груби и вулгарни изрази.
Не се учудвай, такава си е тя, или трябва да и свикнеш, или игнор и решаваш проблема.
Мила, извинявай, ама пак ще трябва лееекинко да те опровергая. За да си го направи една жена семейството каквото желае, трябва да случи на съответния мъж, който да е съгласен с това. А ако живеят в близост до родителите му/ѝ и те трябва да са съгласни с това ти да си правиш със семейството каквото си искаш (силно важи за България и не само). В тази връзка за да прави една жена каквото си иска и едновременно с това да има безпроблемно семейство и то с деца са необходими две условия: да случи на истински мъж (не мамино синче, което никога не пораства), който върши домакинска работа и участва в отглеждането на децата наравно с нея (а най-добре да има и странични помощници) и няма претенции какво, как и кога прави жената, за да допринася към семейния бюджет.Нещо не съм съгласна, какво значи това червеното.
Семейството е това, което си го направиш и не се изчерпва с домакинската работа, както и не виждам нищо лошо в доброто отношение не само към собствените си родители, но и към тези на мъжа си.
Децата бих казала даже, че са си предимно мои, родила съм ги защото аз съм ги искала,с ясното съзнание какви е отглеждането на едно дете.
Не е лесно и да работиш и да имаш и семейство и децата да са обградени с внимание- но много семейства го правят.
Както и има много жени, които желаят също съзнателно да бъдат домакини и този начин на живот ги удовлетворява.
Не виждам какво лошо има и в това да работи или не жената- въпросът е до личния избор, който удовлетворява индивида.
Не бих казала, че това са нещата които ти пречат на успеха- ако обвинявам за мои неуспехи семейството си, то значи има проблем и в семейството.
Жените винаги работят - дали наемен труд, дали самонаети, дали домакинска или креватна работа няма значение. Как така - да работи или не?
И стигаме до най-важното - сама птичка пролет не прави - семейството може твърде много да повлияе на успехите/неуспехите според мен. Поне аз мисля, че човек трябва да може да разчита на семейството си, ако не може - то по-добре без него.
Последна редакция от Eli2356 : 19-11-2012 на 20:38
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz