О,Ивче,МАРАБАZoomer, искрено ме разсмя. Пак добре, че етката не те е нарекла ИДИОТ, а само ти е казала, че си нахалничък. Щот един друг съфорумец преди време беше задал някакви въпроси, които на нея не и харесаха, и направо го нарече "ИДИОТ"Всъщност, когато пообщуваш малко с нея, ще ти стане ясно, че и е стил да лепи квалификации. И да употребява доста груби и вулгарни изрази.
Не се учудвай, такава си е тя, или трябва да и свикнеш, или игнор и решаваш проблема.
АРЕ кажи и на Зумера лафа "С твойте знания и с моя вълшебен софтуер"
или да ти го изкарам от архивите и да го пейстна
та да видят що за човек пише,а?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, няма да те поздравя по такъв начин, това е твой патент - простащината. Но пък да взема да извадя от архивите кого си наричала ИДИОТ, кого - "пача"... Та да им стане ясно на хората какъв човек пише тук...
Айде, чао, че наистина здраво ми е писнало от теб.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Човек каквото си направи и господ не може да му го направи, и още една поговорка с която смятам, че мнението ме по въпроса е пределно ясен. Когато човек има желание търси начин, когато няма търси оправдания.Мила, извинявай, ама пак ще трябва лееекинко да те опровергая. За да си го направи една жена семейството каквото желае, трябва да случи на съответния мъж, който да е съгласен с това. А ако живеят в близост до родителите му/ѝ и те трябва да са съгласни с това ти да си правиш със семейството каквото си искаш (силно важи за България и не само). В тази връзка за да прави една жена каквото си иска и едновременно с това да има безпроблемно семейство и то с деца са необходими две условия: да случи на истински мъж (не мамино синче, което никога не пораства), който върши домакинска работа и участва в отглеждането на децата наравно с нея (а най-добре да има и странични помощници) и няма претенции какво, как и кога прави жената, за да допринася към семейния бюджет.
Жените винаги работят - дали наемен труд, дали самонаети или домаконска работа няма значение. Как така - да работи или не?
И стигаме до най-важното - сама птичка пролет не прави - семейството може твърде много да повлияе на успехите/неуспехите според мен. Поне аз мисля, че човек трябва да може да разчита на семейството си, ако не може - то по-добре без него.
Йес, бейби, урокът по правопис се размина. Глътка въздух, ще пропуснем и часа по етика и право
![]()
а бе тук пак е станал някакъв женски таркал...............как имате сили........
Какво ми бил показал пазарът,че не разбирам за какво говориш? Да не би нещо отрицателно - не съм го усетила още?Общи приказки, добре, че прочетох и мнението на Фицката. Не разбра ли, че проблемът е в индивида, не в пола . Ако един мъж, пише подобни мнения, и той ще бъде насметен. Но самочуствието ти е като на жена. Пазарът, за пореден път, ти показа какво мисли по въпроса. И той ли е сексист?![]()
![]()
Акаунтът ми показва обратното.
Вярно, че проблемите идват от това какъв е индивидът - само дето няма отношение към форекса и няма нужда да си обсъждаме индивидуалностите тук.
Самочувствието ми е такова, каквото съм преценила, че трябва да е, но това също няма отношение към настоящата тема.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Момичета, чудесно демонстрирате това, че нямате нищо общо с мъжкото мислене и поведение.