Всичко вече е наред!
Всичко вече е наред!
REDA (21-05-2024), Нерегистриран (1)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Колегите са уведомени, работи се по идентифицирането на проблема.
Нерегистриран (1)
Не знам какво са правили вашите колеги месец и половина, но за съжаление не ми решиха проблема. Така ми изгоря последния бонус, който сега виждам, че е преведен в стария ми акаунт, до който нямам достъп и затова настоявах да го сменя с нов.На практика съм принуден да приключа с форекса, защото пари нямам, а последната ми надежда за бонуси от форума се изпари с настъпилата жега.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Пак ще напомнимНе знам какво са правили вашите колеги месец и половина, но за съжаление не ми решиха проблема. Така ми изгоря последния бонус, който сега виждам, че е преведен в стария ми акаунт, до който нямам достъп и затова настоявах да го сменя с нов.На практика съм принуден да приключа с форекса, защото пари нямам, а последната ми надежда за бонуси от форума се изпари с настъпилата жега.
![]()
ontar (18-06-2024), Нерегистриран (1)
Нерегистриран (1)