Всичко вече е наред!
Всичко вече е наред!
REDA (21-05-2024), Нерегистриран (1)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Колегите са уведомени, работи се по идентифицирането на проблема.
Нерегистриран (1)
Не знам какво са правили вашите колеги месец и половина, но за съжаление не ми решиха проблема. Така ми изгоря последния бонус, който сега виждам, че е преведен в стария ми акаунт, до който нямам достъп и затова настоявах да го сменя с нов.На практика съм принуден да приключа с форекса, защото пари нямам, а последната ми надежда за бонуси от форума се изпари с настъпилата жега.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Пак ще напомнимНе знам какво са правили вашите колеги месец и половина, но за съжаление не ми решиха проблема. Така ми изгоря последния бонус, който сега виждам, че е преведен в стария ми акаунт, до който нямам достъп и затова настоявах да го сменя с нов.На практика съм принуден да приключа с форекса, защото пари нямам, а последната ми надежда за бонуси от форума се изпари с настъпилата жега.
![]()
ontar (18-06-2024), Нерегистриран (1)
Нерегистриран (1)
Здравейте, имам един проблем с инстафорекс за който ще ви помоля ако можете да помогнете. Следствие на постовете които бях писал преди време бях получил едни етериуми. Имах отворена вече такава сметка и започнах да си трейдвам. Понатрупаха се и реших да тегля. Успях! След това продължих трейдингът и пак се натрупа сума и пак успях да изтегля, и в един момент реших да увелича акаунта си като добавя малко етериуми. Купих в бинанс, да спомена че за втори път по този начин правя, та купих и изпратих. И чаках чаках появиха се в незавършени транзакции и нищо, стоят си там два три дена. Освен моята обаче се появиха и някакви още две които не съм пускал изобщо!. Писах на имейл, отговаряше Татяна и всеки път едно и също, TXID НОМЕР давам, всичко давам, и следва че е предадено на отделът. И нищо. После на живо започнах да чатя и пак същото, дай това дай онова и е предадено на отделът и така вече 17 ден и транзакция няма и нито са върнати парите в Бинанс. А и да спомена че след второто или третото писане изтриха всички транзакции от неизвършени транзакции в кабинетът на трейдърът. Ако е възможно и вие да пишете бих се радвал. номерът на акаунтът ми е 51302172. Благодаря ви!
minkov (Днес)
Разплащанията не са в нашите компетенции и няма да можем да ти помогнем конкретно по този въпрос. Моя личен съвет е да продължаваш контактите си със съпорта по чат и мейл. Парите няма да се загубят. Просто имай търпение и следващия път ползвай Биткойн или Лайткойн.
minkov (Днес)
Ако комуникацията върви през съпорта, моят съвет е да се свържеш директно с финансовия отдел чрез имейл: finance@mail.instaforex.com