Когато му беше времето аз лично както и други разбира се се стараехме да информираме, че това не е ваксина а експериментален препарат и РНК експерименталните препарати крият много рискове / и другите експериментални препарати крият рискове но тази напълно нова екпериментална технология РНК е прекалено рискова /Сега се чудя ако акцентирам силно на това което излиза като информация за ръста на общата смъртност в страните с висок % на поставени РНК експериментални препарати до каква степен ще стресира онези който имат реално поставена РНК експериментална течност - препарат. Тук е момента да информирам онези който не са запознати, че руските експериментални течности не бяха РНК а по изпитаната стара технология за ваксините която също не е безопасна но поне технологията е изпитана. Силно се надявам хората който реално са си сложили от експерименталния препарат да не е голям аз лично познавам хора който ми споделяха когато ни искаха сертификати за да можем да посещаваме заведения, че техния зелен сертификат не бива да ме подвежда, че са толкова стресирани и реално са се подложили на този експеримент просто им е бил нужен за да могат нормално да се движат както извън страната така и вътре в България.
Ще се радвам ако със своите постове съм предпазил някого да си сложи експерименталния препарат и определено мога да кажа, че съм чист пред съвеста си!
Онези политици и жълто кафеви медий който денонощно облъчваха населениет с дезинформацията колко страшен бил този грип и как нямоло да стигнат местата в моргите извършиха огромно престъпление и силно се надявам един ден да бъдат съдени и да си понесат засуженото наказание.