• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Професия трейдър, Част 12

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Професия трейдър, Част 12

+ Отговор в тема
    Страница 170 от 175 ПървиПърви Предишно ... 70 120 160 168 169 170 171 172 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 1 691 до 1 700 от общо 1747
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 12-12-2023 19:42 #1691 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Моля, изберете категория: - Откажи
      Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Ама вие спорите ли изобщо? Защото аз не виждам никакъв спор , а всеки излага собствената си теза относно: Как се търгува или по-точно как се случват нещата на пазара спрямо собственото му виждане. Според това което съм чела от постовете на онтар на него май най-много му е нужен късмет. Много желание има човека големи амбиции, обаче явно нещо не му се получават нещата, така както му се иска. Но всеки гледа от неговата си камбанария и това е абсолютно нормално явление. Още повече от позицията на времето бих казала че Трейдър не се става току така и си иска много гледане на графики. Пробване на различни видове стратегии ,правене на бек тестове и в крайна сметка на гажданите им към собствения стил. Аз що се касае до психологическия момент, то дали е демо или реална сметка винаги го има. Едно е да губиш реални пари друго е да губиш виртуални такива. Тук основното е че можеш на демо сметката да пробваш разни неща които не би си позволил с реала. Е както знаем акъл не се налива с фуния човек При добро желание може да седне да чете да се обучава и да стигне до даден етап но след това дали ще му се получат нещата е отделен въпрос защото както знаем във форекса сигурно няма или поне са малък процент тези които са сигурни в това което правят.
      А и другото: не се старай да избиваш или покриваш загуби това което си го загубил , така или иначе няма да се върне старай се да печелиш.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отхвърлена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

2. Следните 5 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

minkov (12-12-2023), heavencloser (12-12-2023), Нерегистриран (2), ontar (13-12-2023)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 13-12-2023 09:11 #1692 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      treyyy
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      treyyy не е на линия
      Професия:Трейдър
      Не е зададено настроение

treyyy е незавървено бижу treyyy е незавървено бижу treyyy е незавървено бижу treyyy е незавървено бижу Аватара на treyyy
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      228
      Благодарили са му 659 Пъти в
      178 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Форекс търговията е процес на постоянно обучение и самоусъвършенстване. Не може да се твърди - ето, аз изградих съвършена система и няма какво повече да добавя (науча). А играта на демо е докато човек свикне с платформата и първоначално изгради основните си тактики. И ако използвам примера на потребител 100, то ако чакаме един шофьор да задобрее до ниво "професионалист" и чак тогава да го пуснем да шофира реално на пътя, той ще си остане вечно на тренажора.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

5. Следният потребител изказва благодарност на treyyy за полезния пост:

ontar (13-12-2023)

6. 13-12-2023 15:04 #1693 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от treyyy Виж мнението
      Форекс търговията е процес на постоянно обучение и самоусъвършенстване. Не може да се твърди - ето, аз изградих съвършена система и няма какво повече да добавя (науча). А играта на демо е докато човек свикне с платформата и първоначално изгради основните си тактики. И ако използвам примера на потребител 100, то ако чакаме един шофьор да задобрее до ниво "професионалист" и чак тогава да го пуснем да шофира реално на пътя, той ще си остане вечно на тренажора.
      Според мене е грешно да се прави сравнение между професията на трейдъра с тези на шофьора, лекаря или учителя, защото има много различия. Да не говорим, че трейдърството е доста особена работа и съм сигурен, че мнозина хора дори не са чували, че има такава професия. Аз например като спомена пред приятели, че се занимавам с търгуване на финансовите пазари обикновено отсреща ме свързват с биткойните. Всъщност покрай криптоманията преди време се разчу, че има такъв бизнес. Преди аз да се запозная в детайли с форекса имах доста различна представа за финансовите пазари и така е вероятно е и при повечето хора. Гледали сме по телевизията кадри от Уолстрийт как струпани брокери в една голяма зала ръкомахат, а около тях е пълно с монитори и движещи се линии с котировки. Такива са представите на повечето хора за професията трейдър и затова е трудно да си представят, че нещата са доста по-различни в действителност. Аз покрай разни курсове за форекс научих голяма част от теорията, но си давам сметка, че имам много бели петна по отношение на стоковите борси, фючърсите и т.н. А има хора, които са се насочили точно в тази област и това показва, че и там могат да се печелят пари. Много съм си мислел и за търгуването с акции, защото често ги имам на платформата, но направо ги изтривам и дори не съм проявил интерес да проследя как се движат, колко струват и други данни свързани с тях. Това е още едно доказателство, че нямам нужните качества да стана професионален трейдър и това не го казвам за да се бичувам или хваля, а като една проста констатация. Дори не знам как се казват хората, които търгуват на финансовия пазар, но са извън форекса. Иначе съм чувал, че на форекс пазара оборотите на пари са най-големи и сумата не я запомних, но беше впечатляваща като калибър.

Одобрена

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

7. Следните 3 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (3)

8. 13-12-2023 15:56 #1694 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 935
      Благодарили са му 45 407 Пъти в
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      То строго погледнато професия трейдър няма. Обикновено това е термин, който се използва за обозначаване на човек занимаващ се с някаква търговия и не е име на професия.
      Тези дето се занимават с търговия по форекс пазарите или стоковите и фондовите борси са с професия брокер или дилър.
      Разликата между двете е, че брокера е посредник, работи с чужди пари и получава комисионни, а дилъра работи за своя сметка и получава печалбите (или загубите) от своите сделки. При брокерите и печалбите и загубите са за сметка на неговите клиенти, като обикновено и в двата случая неговата комисионна не се губи. Това ще рече, че по-голяма далавера е да си брокер, ама трудно се става - трябва да се регистрираш по борсите, да плащаш лицензи и т.н.
      В случая, търговци като нас би трябвало да се класифицират като дилъри, ползващи услугите на брокер за да извършват сделките си, за което си плащат определена комисионна на брокера под формата на спред или друг вид такса, а понякога и двете едновременно.
      Като и във всеки друг бизнес за да работиш като дилър и да се издържаш трябва да притежаваш определено количество капитал, който при наличието на правилна търговска стратегия да ти носи достатъчно печалби. Илюзия е това, че с малък капитал можеш да печелиш достатъчно - не за друго, а защото като цяло света е така устроен, че това да е практически невъзможно да се случва. Всъщност стабилността на цялата световна икономика се дължи точно на този факт, че размера на капитала определя развитието.

Одобрена

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

ontar (13-12-2023), batDancho (13-12-2023), Нерегистриран (3)

10. 13-12-2023 20:09 #1695 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      heavencloser
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      heavencloser не е на линия
      Дилър
      Не е зададено настроение

heavencloser има невероятно излъчване heavencloser има невероятно излъчване Аватара на heavencloser
      Град
      около Пловдив
      Начислени плащания
      4.90 USD
      Благодарности
      404
      Благодарили са му 233 Пъти в
      95 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      То строго погледнато професия трейдър няма. Обикновено това е термин, който се използва за обозначаване на човек занимаващ се с някаква търговия и не е име на професия.
      Тези дето се занимават с търговия по форекс пазарите или стоковите и фондовите борси са с професия брокер или дилър.
      Разликата между двете е, че брокера е посредник, работи с чужди пари и получава комисионни, а дилъра работи за своя сметка и получава печалбите (или загубите) от своите сделки. При брокерите и печалбите и загубите са за сметка на неговите клиенти, като обикновено и в двата случая неговата комисионна не се губи. Това ще рече, че по-голяма далавера е да си брокер, ама трудно се става - трябва да се регистрираш по борсите, да плащаш лицензи и т.н.
      В случая, търговци като нас би трябвало да се класифицират като дилъри, ползващи услугите на брокер за да извършват сделките си, за което си плащат определена комисионна на брокера под формата на спред или друг вид такса, а понякога и двете едновременно.
      Като и във всеки друг бизнес за да работиш като дилър и да се издържаш трябва да притежаваш определено количество капитал, който при наличието на правилна търговска стратегия да ти носи достатъчно печалби. Илюзия е това, че с малък капитал можеш да печелиш достатъчно - не за друго, а защото като цяло света е така устроен, че това да е практически невъзможно да се случва. Всъщност стабилността на цялата световна икономика се дължи точно на този факт, че размера на капитала определя развитието.

НЯМАШ НУЖДА ОТ МНОГО КАПИТАЛ СЛЕД КАТО ИМАШ ЛЕВЪРИДЖ!!!...това да не ти е на нормалния пазар да купуваш и продаваш,тул има лост,който трябва да се използва разумно ....я кажи ще питам вече всеки кото ми влезне,щото днес съм ядосан и щастлив едновременно щото се усетих ЧЕ НИ УЧАТ ГРЕШНО за да сме донори ..тея свещи представляват живи хора дет гледаш тая графика..1.БЕЗ ГРАФИКА ЩЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ТРЕЙДВАШ? 2.КОЕ Е ПО-ВАЖНО ВХОДЪТ ИЛИ ИЗХОДЪТ? 3 .ИЗПОЛЗВАШ ЛИ ШАБЛОНИ (ПАТЕРНИ) ОТ СВЕЩИ? 4. КОЯ Е ЛЮБИМАТА ТИ СВЕЩ? ..... 5.КОИ СА ТРИТЕ КОМПОНЕНТА НА ТРЕЙДИНГА? И НЕ МИ ДРЪНКАЙТЕ ЗА ПСИХО МОМЕНТИ МОЛЯ!!!!!!.....6.ИМА ЛИ ШУМ В МАЛКИТЕ ФРЕЙМОВЕ 7.ТЪРГУВА ЛИ СЕ ПО ВРЕМЕ НА НОВИНИ?

отговорете си на тези въпроси сега ако не можете аз ще помагам.....и БЪДЕТЕ СВОБОДНИ!!!!!.....

ще има и най важния въпрос от въпросите =>ЗАЩО?...и друг => КОЙ....кото ми отговори ще трябва да отговаря на тези въпроси също......който не иска да влезне в диалог негова си работа....аз горните въпроси ги смелих вече .... от 7-ма дата трейдвам на микросметката с новата информация която имам от преди седмица и съм БЕСЕН ЧЕ ВИЖДАМ И НЕ ВИЖДАМ толкова години!!!!......щото са ме лъгали!!!!! тва е истината.

ВСИЧКИ ТРЪДНИ ПРОФЕСИИ ТРЯБВА ДА ХОДИШ ДА ГИ УЧИШ!!! няма инфо как да станеш доктор през интернет ....оказа се и че трейдър няма как да станеш ,освен ако не си платиш някой ПРОФЕСИОНАЛИСТ да те обучава професионално ....ВНИМАНИЕ: ИМАМНОГО ИЗМАМНИЦИ КОИТО ИСКАТ ДА ВИ ПРОДАДАТ КУРСА СИ ЗА ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ!!!...... те нямат финасовото образование и дипломи и силно се съмнявам някои да имат и стаж,но ще стигнем до това първо въпросите по-горе
      http://www.youtube.com/watch?v=MyYNSkDBY8w

Печелете пари, без да напускате дома си.

11. Следните 5 потребители изказват благодарности на heavencloser за полезния пост:

Нерегистриран (5)

12. 13-12-2023 20:26 #1696 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 935
      Благодарили са му 45 407 Пъти в
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от heavencloser Виж мнението
      НЯМАШ НУЖДА ОТ МНОГО КАПИТАЛ СЛЕД КАТО ИМАШ ЛЕВЪРИДЖ!!!...това да не ти е на нормалния пазар да купуваш и продаваш,тул има лост,който трябва да се използва разумно ....я кажи ще питам вече всеки кото ми влезне,щото днес съм ядосан и щастлив едновременно щото се усетих ЧЕ НИ УЧАТ ГРЕШНО за да сме донори ..тея свещи представляват живи хора дет гледаш тая графика..1.БЕЗ ГРАФИКА ЩЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ТРЕЙДВАШ? 2.КОЕ Е ПО-ВАЖНО ВХОДЪТ ИЛИ ИЗХОДЪТ? 3 .ИЗПОЛЗВАШ ЛИ ШАБЛОНИ (ПАТЕРНИ) ОТ СВЕЩИ? 4. КОЯ Е ЛЮБИМАТА ТИ СВЕЩ? ..... 5.КОИ СА ТРИТЕ КОМПОНЕНТА НА ТРЕЙДИНГА? И НЕ МИ ДРЪНКАЙТЕ ЗА ПСИХО МОМЕНТИ МОЛЯ!!!!!!.....6.ИМА ЛИ ШУМ В МАЛКИТЕ ФРЕЙМОВЕ 7.ТЪРГУВА ЛИ СЕ ПО ВРЕМЕ НА НОВИНИ?

отговорете си на тези въпроси сега ако не можете аз ще помагам.....и БЪДЕТЕ СВОБОДНИ!!!!!.....

ще има и най важния въпрос от въпросите =>ЗАЩО?...и друг => КОЙ....кото ми отговори ще трябва да отговаря на тези въпроси също......който не иска да влезне в диалог негова си работа....аз горните въпроси ги смелих вече .... от 7-ма дата трейдвам на микросметката с новата информация която имам от преди седмица и съм БЕСЕН ЧЕ ВИЖДАМ И НЕ ВИЖДАМ толкова години!!!!......щото са ме лъгали!!!!! тва е истината.

ВСИЧКИ ТРЪДНИ ПРОФЕСИИ ТРЯБВА ДА ХОДИШ ДА ГИ УЧИШ!!! няма инфо как да станеш доктор през интернет ....оказа се и че трейдър няма как да станеш ,освен ако не си платиш някой ПРОФЕСИОНАЛИСТ да те обучава професионално ....ВНИМАНИЕ: ИМАМНОГО ИЗМАМНИЦИ КОИТО ИСКАТ ДА ВИ ПРОДАДАТ КУРСА СИ ЗА ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ!!!...... те нямат финасовото образование и дипломи и силно се съмнявам някои да имат и стаж,но ще стигнем до това първо въпросите по-горе
      Като гледам си се регистрирал през 2012 г. - ако от тогава се занимаваш сериозно с това, много време ти е отнело да формулираш горните въпроси и да намериш отговора, след като от няколко дни си тръгнал с микросметка да трейдваш това, коеот си научил.

CL Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

13. Следните 7 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

gambletrade (13-12-2023), Нерегистриран (6)

14. 13-12-2023 23:14 #1697 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      heavencloser
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Дилър
      Не е зададено настроение

heavencloser има невероятно излъчване heavencloser има невероятно излъчване Аватара на heavencloser
      Град
      около Пловдив
      Начислени плащания
      4.90 USD
      Благодарности
      404
      95 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Като гледам си се регистрирал през 2012 г. - ако от тогава се занимаваш сериозно с това, много време ти е отнело да формулираш горните въпроси и да намериш отговора, след като от няколко дни си тръгнал с микросметка да трейдваш това, коеот си научил.
      Така...,аз съм писал ,че съм скалпер в профила си няма да ти закачам автобиография кво и как ми се ее случило през живота??? ся ще ти ударя и на теб един скалп с удовослтвие щото не четеш изреченията и думите дето съм ги писал....

КОЙ ти каза,аз колко време се занимавам с това и как съм се учил,и Защо така си мислиш е по-интересното ....???...ето го още по интересното какво се крие зат това ти мислене...ами много си разсеян явно ако си ми чел мненията от както съм активен последните няколко дена щеше да разбереш какво съм разбрал-от пъзелът наречен трейдинг.... сега трябва да ти се обяснявам че съм имал прекъсване години и съм ръководил собствен бизнес ли?....ами това беше....причината + това от форуми и други инстанции може да си промениш мнението в грешна посока ми го каза по телефона един професионалист в тази сфера ,каза ми също ,че трябва да изкарам курс в англия ,самият той е работил за инвестиционен посредник тук в БГ. и ми каза,че като е изкарал обучението очите му СВЕТНАЛИ....така и моята глава светна и не вярвах че може стоп да е толкова плитък просто абсурдно как днес направих 13 трейда поредни на загуба ,и след това с три добри трейда почти ги компенсирах!!!!!.....уча се все още а не съм си купил курса но след нова година ще го направя...гледал съм само уебинарите ,които сас свободни в тубата.....човекът хвърля малко от "свещения сос" да ти покаже че нещата са истински при него....аз не съм от вчера ....веднага разбрах какво съм пропуснал.

сметката щях да я захраня с повече пари ама ми се наложи друго да правя ....та е някаква нищожна,но съм близо до удвояване вече.... с 0,01 е минималният обем 1:500 лоста....в петрола примерно може да се влезне с минимален обем от 70 цента...така че мениджмънт може да се направи.....РАДВАМ СЕ ЧЕ В НАЧАЛОТО ЧЕ НЕ СЪМ ИМАЛ ПАРИ щото щях да изгоря лошо....първата ми сметка беше 300 лева ....и бях на платформа която не е МТ4 ами някакв измислена за самият брокер.....мислех си тогава ,че МТ4 е за програмисти.... ....та ....разсеян си щото не е важното в мнението ми това како съм аз а въпросите ,които май тука само Н.Димитров ги знае....и вероятно още някой друг.....и има такива които четат за да се смеят със сигурност....

тука за толкова години всички трябваше поне 6 цифрени суми да сме стигнали.....но няма как да стане с грешно научена теория или с дупки в нея....!!!!!....камо ли за практика да говорим....

за първи път от много години съм истински щастлив .... но и бесен донякъде днес....
      Просто отговори на въпросите лесни са ...или не ми пиши...

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

15. Следните 4 потребители изказват благодарности на heavencloser за полезния пост:

Нерегистриран (4)

16. 14-12-2023 01:42 #1698 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      heavencloser
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Дилър
      Не е зададено настроение

Град
      около Пловдив
      Начислени плащания
      4.90 USD
      Благодарности
      404
      95 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      има ли тренд те питам и кой купува горе до върха в небето?.....казвай ейййййй......тва е едноминутката ....чакай малко разбрах -ти спиш сега разбери едно-ВСИЧКО Е ЕДНО : ФРЕЙМ ВЪВ ФРЕЙМ И СВЕЩ ВЪВ СВЕЩА!!!!!......нищо няма да ми отговориш щото ще се издъниш поне на половината въпроси.....100%
      Прикачени изображения  

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

17. 14-12-2023 02:13 #1699 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      heavencloser
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Дилър
      Не е зададено настроение

Град
      около Пловдив
      Начислени плащания
      4.90 USD
      Благодарности
      404
      95 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      кво става?.....насдак изяде добавката мога да трейдвам и в бавен пазар -с малоумниците ама японците ся отвориха и уж малко се раздвижи.....само да спомена за психологията не става въпрос за трейдърската психология а за психологията на тея дет са зад графиката-кви са им нагласите макар че един програмист ми каза преди години ,че 70% от трейдовете ги изпълнявали софтуери...пак има и хора .пък и софтовете са правени от такива...така че ВСИКО СИ КАЗВА ГРАФИКАТА!!!....
      Прикачени изображения  

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

18. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    19. 14-12-2023 02:20 #1700 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      heavencloser
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Дилър
      Не е зададено настроение

Град
      около Пловдив
      Начислени плащания
      4.90 USD
      Благодарности
      404
      95 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      още един трейд ....нагъл съм нали?
      Прикачени изображения  

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

20. Следният потребител изказва благодарност на heavencloser за полезния пост:

kypa (21-12-2023)

+ Отговор в тема
    Страница 170 от 175 ПървиПърви Предишно ... 70 120 160 168 169 170 171 172 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти