Коре, почти всяка ваксини на света може да се нарече генетичен препаратИзследванията за генетичните препарати на Пфайцер-БионТек-Леки и на Модерна все още нямат публикувани резултати.
https://clinicaltrials.gov/study/NCT04368728
https://clinicaltrials.gov/study/NCT04470427
Ако използваме същия аршин въз основа на който училите биология до 8 клас наричат новите ваксини, пък старите и те същите
Последна редакция от jivko78 : 27-10-2023 на 14:22
Те химикалите, които си купувам от Лидл и консумирам всеки ден нямат публикувани резултати...А потенциалните такива сигурен съм биха били интересни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-01-2024)
Главния прокурор на щата Тексас съди компанията Пфайзер за това, "че е подвела обществеността за това до колко ефективна е ваксината и срещу Ковид-19 и за организиране на кампания за унижение и заглушаване на хора които говорят срещу ваксината".
Имах и аз едни такива подозрения.
https://www.foxbusiness.com/politics...ccine-efficacy
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Да и когато тези които бяхме против ваксините ни наричаха какви ли не а сега какво излезе? Да разбира се хайде колегата Живков да се произнесе че той най-много ни нападаше тези които бяхме против ваксините. То и други тайни ще излезат сега, въпрос на време е.Главния прокурор на щата Тексас съди компанията Пфайзер за това, "че е подвела обществеността за това до колко ефективна е ваксината и срещу Ковид-19 и за организиране на кампания за унижение и заглушаване на хора които говорят срещу ваксината".
Имах и аз едни такива подозрения.
https://www.foxbusiness.com/politics...ccine-efficacy
Хора който нямат медицинско образования, нито са специалисти в областта на имунология и вирусология , не могат да казват кой медицински препарат е ефективен и кой не
Дори да има проблем с препаратите, могат да го кажат медицински лица, а не такива учили биология до 8- клас , като данчоподобните.
Това са факти, така че не знам лично теб как съм те нападал
А това, че някой е платил да съдят Пфайзер, не значи че ще я осъдят .
И ако не я осъдят, ти дето сега самоизтъкваш с тази нови , че съдели Пфайзер, ще обявиш ли че си писала неверни неща , щото би било редно да го направиш
Нерегистриран (2), kypa (25-01-2024)
Единствения, който няма медицинско образование, обаче с менторски тон обясняваше как не трябва да се взема пред видХора който нямат медицинско образования, нито са специалисти в областта на имунология и вирусология , не могат да казват кой медицински препарат е ефективен и кой не
Дори да има проблем с препаратите, могат да го кажат медицински лица, а не такива учили биология до 8- клас , като данчоподобните.
Това са факти, така че не знам лично теб как съм те нападал
А това, че някой е платил да съдят Пфайзер, не значи че ще я осъдят .
И ако не я осъдят, ти дето сега самоизтъкваш с тази нови , че съдели Пфайзер, ще обявиш ли че си писала неверни неща , щото би било редно да го направиш
това, което казват специалистите в областта на вирусологията и имунологията, е живко от хасково.
Единствения, който гръмко обяви, че всяка следваща вълна на ковид ще е по заразна и по смъртоносна от предишната, въпреки
че всички специалисти в областта твърдяха, че всички следващи вълни ще се прекарват по-леко от предишните е живко от хасково
Единствения, който препоръча да не се взема пред вид мнението на професор Люк Монтание, защото то не съвпадало със мнението на един
общинар от хасково е пак живко от хасково.
Глупостите, които сътвори въпросния потребител във форума могат да се продължат още по-надолу, но не виждам смисъл да се повтарят
всички негови безсмислици. И сега вижда, че всички идиотщини, които е твърдял, се разбиват от хора със доста по-специално образование
от него, но продължава да се запъва и да твърди обратното, като по този начин се омазва със собствените си . . . на.
Така че не чакай от него да си признае, че не е бил прав и е писал глупости - той винаги е прав, понеже толкова му е широк мирогледа,
че не вижда по-далеч от носа си.
Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
Когато невежеството крещи, умът мълчи.
Вашият мир и спокойствие струват повече.
Щом аз съм единствения без, ти остава да си с медицинско образованиеЕдинствения, който няма медицинско образование, обаче с менторски тон обясняваше как не трябва да се взема пред вид
това, което казват специалистите в областта на вирусологията и имунологията, е живко от хасково.
Единствения, който гръмко обяви, че всяка следваща вълна на ковид ще е по заразна и по смъртоносна от предишната, въпреки
че всички специалисти в областта твърдяха, че всички следващи вълни ще се прекарват по-леко от предишните е живко от хасково
Единствения, който препоръча да не се взема пред вид мнението на професор Люк Монтание, защото то не съвпадало със мнението на един
общинар от хасково е пак живко от хасково.
Глупостите, които сътвори въпросния потребител във форума могат да се продължат още по-надолу, но не виждам смисъл да се повтарят
всички негови безсмислици. И сега вижда, че всички идиотщини, които е твърдял, се разбиват от хора със доста по-специално образование
от него, но продължава да се запъва и да твърди обратното, като по този начин се омазва със собствените си . . . на.
Така че не чакай от него да си признае, че не е бил прав и е писал глупости - той винаги е прав, понеже толкова му е широк мирогледа,
че не вижда по-далеч от носа си.Там ли учи за симбиозата между човек и болестотворен за него вирус - тази глупост, която сам сътвори и никога не показа и един научен източник , който да споменава за такова нещо
Не съм срещал някой който да твърди , че всяка следваща фаза , ще е по-заразна, още по-малко съм го твърдял аз. Би ли посочил поста , за да не си голословен ?
Иначе доста елементарна лъжа , като се има в предвид че и противници на ваксини мерки и такива, който бяха "за" въпросните, твърдят точно обратното, което е медицинско обосновано.
Професор Люк Монтание е откривател на вирус на СПИН. Миналата година е почнал на 89 годишна възраст и когато е правил изказванията си за Ковид, не е практикувал вече медицина.
Никога не е лекувал болни от ковид и не е правил проучвания на действията на ваксините. Такива са правени от много други професори по медицина от цял свят , който казват обратното на пенсионирания и не практикуващ медицина на преклонна възраст Монтание.
А колко е нивото на познанията и разбирания ти , показва щом си стигнал до гениалното прозрение да вземеш мнение на горепосочения пенсиониран професор и никога не изследвал протичането на заболяването ковид , вместо това на хиляди професори от цял свят , които лекуват и са изследвали вируса и протичането на заболяването .
Но като за учил биология до 8-клас толкова , разбираемо е. Менторските ти изказвания по въпроси свързани с медицина , не корелират с нищо научно обосновано, но за бъде осъзнаното въпросното , трябва да има малко от малко някъде, а очевидно няма.
Нерегистриран (3), kypa (25-01-2024)
Гнусна инсинуация !!!Щом аз съм единствения без, ти остава да си с медицинско образованиеТам ли учи за симбиозата между човек и болестотворен за него вирус - тази глупост, която сам сътвори и никога не показа и един научен източник , който да споменава за такова нещо
Не съм срещал някой който да твърди , че всяка следваща фаза , ще е по-заразна, още по-малко съм го твърдял аз. Би ли посочил поста , за да не си голословен ?
Иначе доста елементарна лъжа , като се има в предвид че и противници на ваксини мерки и такива, който бяха "за" въпросните, твърдят точно обратното, което е медицинско обосновано.
Професор Люк Монтание е откривател на вирус на СПИН. Миналата година е почнал на 89 годишна възраст и когато е правил изказванията си за Ковид, не е практикувал вече медицина.
Никога не е лекувал болни от ковид и не е правил проучвания на действията на ваксините. Такива са правени от много други професори по медицина от цял свят , който казват обратното на пенсионирания и не практикуващ медицина на преклонна възраст Монтание.
А колко е нивото на познанията и разбирания ти , показва щом си стигнал до гениалното прозрение да вземеш мнение на горепосочения пенсиониран професор и никога не изследвал протичането на заболяването ковид , вместо това на хиляди професори от цял свят , които лекуват и са изследвали вируса и протичането на заболяването .
Но като за учил биология до 8-клас толкова , разбираемо е. Менторските ти изказвания по въпроси свързани с медицина , не корелират с нищо научно обосновано, но за бъде осъзнаното въпросното , трябва да има малко от малко някъде, а очевидно няма.
Ти си единствения без образование, който си позволява да критикува и да дава оценки на хора със доста съкращения пред имената. Никой друг
във форума не си е позволявал подобна наглост.
И изобщо не е вярно, че не съм ти представил доказателства за симбиозата - даже специално ги търсих да са на български, защото още тогава
ми стана ясно, че познанията ти по чужди езици са "тотал щета". И ако си спомняш, след като и кура, и минков ти доказаха, че такова нещо
симбиозата съществува, с половин уста призна, че имало нещо такова, но то не било симбиоза, а вируса и човека влизали в
'симбиотични взаимоотношния'. Значи според теб може да има симбиоза, без симбиотични взаимоотношения ? Я пак ?
Все едно да правиш секс със някого, без обаче да си в сексуални взаимоотношения с него.
Сега се сещам и за другата глупост, която тиражираше - че човешкото тяло е едва ли не стерилно, само със няколко вида бактерии
които обитават в него- нямало никакви вируси. Ако беше внимавал в часовете по биология в училище, може би щеше да запомниш
понятието човешки микробиом. Ама тепърва няма да ти отварям очите за такива неща - нямам нито желание, нито време да ограмотявам
поредния безпросветник.
В заключение - колкото повече повдигаш темата за симбиозата между вируса и човека, токова повече лъсват огромните кухини в знанията
ти по въпроса, така че в твой интерес е да я забравиш. По този въпрос достатъчно се изложи. Пробвай нещо друго, в което мислиш, че си
по-компетентен.
Никога не губете време за дискусии, които нямат смисъл …
Когато невежеството крещи, умът мълчи.
Вашият мир и спокойствие струват повече.
Е като ще му говориш така на човека, сега пак ще включи за човекоядците от Кремъл.............
В заключение - колкото повече повдигаш темата за симбиозата между вируса и човека, токова повече лъсват огромните кухини в знанията
ти по въпроса, така че в твой интерес е да я забравиш. По този въпрос достатъчно се изложи. Пробвай нещо друго, в което мислиш, че си
по-компетентен.![]()
Нерегистриран (2), kypa (25-01-2024)