По лошото според мен е че два народа се избиват заради трети който дърпа конците и има изгода за това. И нека не си мислим че и тук не може да стане това. Просто за момента няма смисъл защото нашите дупедавци правят всичко по план. За новите няма смисъл да се коментира защото всяка медия излъчва това което е изгодно за държавата в която се намира. По принцип го наричаме промиване на мозъци. Все пак ако имаше нещо вярно нямаше например да се забраняват руски медии в нас, а пък всеки да си прецени сам за себе си в какво да вярва. А и статистиката с 13 000 убити украински войници и 100 000 убити руски войници и доста смешна поне за мен. Като цяло Украйна не беше толкова добре подготвена за война срещу Русия и нещата тръгнаха леко на сляпо. Да те са националисти и си доста на дъхани но много от украинците не бяха подготвени бойци. Мисля че армията на Русия е в пъти по многобройна от тази на Украйна, така мисля. Пропагандата е доста голяма и няма как да знаем истината, но тя е някъде там по средата. Дали ще я разберем , едва ли? Жалко е обаче че тези две кризи са били силно замислени още преди всичко това да се случи и повлияха не само на финансовото но и на психическото здраве на хората. Жалкото е и че много невинни хора загубиха живота си през последните две години, дали от ковид или от война. не мисля че това което се случва в момента е реално за времето като 21 век, но е факт. Надявам се скоро да приключи всичко и това да остане лош спомен за нас.