• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Капитал

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Капитал

+ Отговор в тема
    Страница 8 от 9 ПървиПърви Предишно ... 6 7 8 9 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 71 до 80 от общо 85
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 17-12-2022 19:49 #71 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Доколкото успях да се ориентирам в случката, колегата ontar се опитва да търгува с prop фирма, предполагам ...... Не е първият, който се е опитвал, няма и да е последния. Аз също имам един провален опит при тях преди години, не знам дали бих опитал пак там или в която и да е друга prop фирма. Специално .... изключително дълго време се задържаха на пазара. Явно бизнес модела им работи. Има и много youtube-ъри, които ги обсъждат. Ако шотландският му акцент не ви е по вкуса, тубата не страда от липса на подобни клипове, а зимните уикенди са подходящи за търсене на полезна информация в нета.
      Какво бих направил аз? Бих се потренирал на реална центова сметка. $100 са всъщност 10000 цента. Да кажем, че трябва да направя 10% печалба с не повече от 10% дроудаун за две-три седмици с не по-голяма единична загуба от 5%. За да е всичко точно, сметката може да се регистрира като "сигнална" в mql5. Там в реално време се води детайлна статистика за всички отворени позиции и дроудаунт. Много по-лесно е да се анализира и да се търсят грешки в стратегията, ако разполагаме с точен и подробен отчет. Шанса да успея е между 5-8%, т.е. силно вероятно е да загубя това предизвикателство, но тогава губя само реални $10 или 1000 цента. Същото това упражнение в ....... ще ми струва $165. Ако не успея да премина предизвикателството пет поредни пъти - не виждам смисъл да се дават реални пари на prop фирма. Тогава загубата ще е $50. Ако спечеля в 7 от 10 пъти - може би си струва да се опита.
      Последна редакция от Orion : 18-12-2022 на 14:02 Причина: Реклама
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
      Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 11 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

ontar (17-12-2022), Нерегистриран (9), minkov (17-12-2022)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 17-12-2022 20:46 #72 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Не е тази фирма, за която говориш, но иначе точно "проп" им казват каквото и да значи това. Много са й високи таксите на ........, а аз си подбирах фирма, където да платя максимално малко, че ако не премина предварителните изпити да не ме е яд много. Разбира се специално проверявах да не попадна на мошеници, макар че в интернет винаги може да те измамят. В смисъл, че няма как да се приложи старото правило "око да види, ръка да пипне". В крайна сметка се спрях на........ които твърдят, че са канадци и като рейтинг гравитират около ........ Най-важното което ме привлече, че при тях ми излезе два пъти по-евтино и платих само $84. Преди да ми дадат реалните 10 000 долара, които да управлявам се наложи да търгувам на демо акаунти и то два пъти. На първото демо трябваше да спечеля 800 долара за максимален срок от 42 дена, а на второто 500 долара за 60 дни. Спечелих над 1000 долара с лекота точно за 2 дена, а второто препятствие малко ме забави и за да се справя ми бяха нужни цели 4 дена. Не ползвах стопове и търгувах много спокойно и съответно успешно. Всичко изглеждаше супер и вече си представях как правя по 10 бона в зелено месечно без проблеми. Това си го мислех, но съвсем друго се получи когато получих истинските пари. Казвам истински, защото за сегашната ми сметка на платформата се влиза през реален сървър и има и друга разлика с предварителното демо. Условията за тървуване определено сега са по-лоши, защото спреда е по-широк, котировките се движат по-нервно и най-неприятното е, че при всяка сделка има така наречения слипидж и той винаги е срещу мен. Много неприятно и изнервящо е да си сложиш стоп на +2-3 пипа, но поръчката да ти се затвори на минус 1-2 пипса. Тука не говорим за парите, а за принципа редовно да се чувстваш ощетен. Не се оплаквамв никакъв случай, но уж ти дават пари за управление, а после да ти пречат да печелиш нещо не се връзва. Като тебе и аз гледам много видеа и чета по форумите и соц. мрежи и разбрах, че не съм единствен с подобни неволи. Доста хора откровено са недоволни от разширяващия се спред и задължителния отрицателен слипидж. Още повече, че тази платформа ти взема комисионна за всяка сделка, което предполага много тесен спред. Има видеа на трейдъри, които обясняват, че тази схема с тези проп фирми е изцяло пирамидална и се финансира от платените такси на тези, които са се провалили при предварителните демо сметки. На мене това взе да ми става много ясно и не случайно скоро една фирма спря да плаща и се покри с обяснението, че австралийския регулатор я натискал нещо. Но действах малко като при цигарите, когато знаеш, че пушенето ти скапва здравето, но си казваш, че ще павкаш само няколко години и това няма да е фатално. Знам че всички подобни фирми ще изгърмят по един или друг начин, но докато това се случи все може да се изкара някой бърз долар. След тези прозрения беше логично като дойдоха парите да се разбързам да печеля колкото се може повече и тази нервност и припряност нямаше как да ми се отразят добре. Но всъщност няма кой знае каква драма, защото съм търгувал само един ден и все още имам шанс да обърна тренда в своя полза. Другата седмица смятам да търгувам с крайно малки обеми и дори съм си постави минимални дневни цели. Идеята е първо да се върна там от където тръгнах в петък рано сутрин т.е. на кота 10 000 долара и ако това стане вече ще мисля как да трупам печалби. Първото е важно, защото ако в края на първия месец съм на загуба няма да мога да си получа обратно платената такса. Направя ли обаче и 1 долар над 10 000 ще ми върнат 112 процента от първоначалната такса и още 20 долара бонус за успешно премината проверка. Всичко е много хитро измислено и не случайно ми попадна някаква статистика, че дори преминали успешно демо проверките после доста голям процент от трейдърите се провалят преди да е изминал един месец. По този начин те не получават нито цент обратно от въпросната фирма. Аз в момена съм образно казано извън правилния път в канавката, но много ми се иска и никак няма да е лошо да се върна там където ми е мястото т.е. на пътя за печалбите.
      Последна редакция от Orion : 18-12-2022 на 14:01 Причина: Реклама
      Одобрена

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

5. Следните 12 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (12)

6. 18-12-2022 11:13 #73 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Правилно си разбрал, но си гледал друга програма на тази компания и там наистина дават 12 процента от печалбата, но условията са други. Вече споменах, че аз преминах две демо изпитания, в които трябваше първо да спечеля 800 долара, а после и още 500 долара. Това ми отне около десетина дни и отделно имаше определени условия до колко мога да губя на ден или изобщо. Чак след това подписах някакво споразумение с фирмата и тя ми предостави реалната сметка с 10 000 долара за управление. Има хора, които бързат да започнат да печелят веднага без да минават през демо изпитания и това си го обяснявам с наложените стандарти в нашия забързан живот. Фирмите са гъвкави за тези желания на своите клиенти и са разработили подобни програми, в които веднага получаваш реални пари за управление. Само че съвсем логично условията са много по-различни и рестриктивни, защото така на практика всеки дори без познания за форекса може да получи пари за управление срещу заплащане само на съответната такса. Като чета коментарите в социалната група на тази компания повечето клиенти се насочват към съкратените програми, защото бързат да печелят пари от първия ден. Там обаче те получават много по-малка част от заработката си (ако мога така да нарека печалбите им) или тези 12 процента, които ти си видял. Съгласи се, че тези хора не са се доказали пред въпросната фирма, че могат да търгуват успешно на валутния пазар. Не се знае дали изобщо са се занимавали с форекс и затова компанията поемайки този риск да им даде пари за управление на сляпо съвсем в реда на нещата им реже огромна част от печалбата. Аз съм се включил в най-удължената програма, където съм преминал не една, а две демо изпитания и съм се справил отлично. Компанията първо проверява моята история на поръчките и добре вижда как се справям на валутния пазар. Може да е кратко времето (десетина дена), но е факт, че аз съм изпълнил заложените от тях условия и това създава по-голямо доверие в мен. Имай предвид, че голям процент (не мога да кажа точно колко) от участниците в тези предварителни демо изпитания се провалят и съответно отпадат и не получават реални пари. Това го разбирам от многобройните коментари на подобни трейдъри в затворената група в една социална мрежа (там се допускат до членство само клиенти) на компанията. Хората бързат, но както се казва "бързата работа срам за майстора". Аз поне в това отношение проявих търпение, а и исках да видя дали мога да се справя с предварителните изпитания преди да заслужа реални пари за управление. Програмата по която аз имам спорзумение с тази проп фирма е много по-щедра по отношение на разделянето на заработените пари. Първия месец дават 75 процента, втория 80 %, а третия и всеки следващ по 85 процента. Другото, което знам е, че първото плащане (ако имаш печалба разбира се) е точно 30 календарни след първата сделка, а всяко следващо е вече с по-кратък срок, а именно на всеки две седмици. Аз затова бързах веднага да отворя поръчка в този неблагоприятен за мен петъчен ден. Така знам, че при благоприятно развитие на нещата ще мога да очаквам първото си теглене след 16 януари догодина. Важно е времето, защото стана дума, че тези фирми работят на доста несигурен принцип и аз бързам да взема някой долар преди да са хлопнали кепенците.

Име:  money.jpg
Разглеждания: 2346
Размер:  48,3 КБ
      Последна редакция от Orion : 18-12-2022 на 14:00 Причина: Реклама
      Одобрена

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

7. Следните 7 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

balcon (18-12-2022), Нерегистриран (6)

8. 18-12-2022 21:33 #74 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Не знам , но се чудя от къде намрш толкова време и енергия да се занимаваш с такива неща. То са регистрации, то са демо сметки, пък един път , пък втори път .Пък накрая даваш 85 $/мисля, че толкова каза, по памет цитирам, но може и да греша/ , за да влезеш в системата им и да може да ти дадат акаунт , който е зареден .Ами то са врътки колкото искаш отнемащи ти време и проверки, пък и верификации най-вероятно, докато достигнеш до желания от теб акаунт. И накрая , знаеш , че е пазар и винаги може да има изненади и да тръгне срещу теб. Но явно си бил сигурен в себе си, ами като си толкова сигурен да беше си заредил тази такса която си платил в реален акаунт и да си я търгуваш с определен процент печалба интрадей или седмично или месечно. Не знам какъв ти е стилът на търговия и да си трупкаш по малко и с натрупване
      Щеше да си по на далавера , отколкото да се занимаваш с тези упражнения. Това ми прилича малко на състезанията , но с други условия или поне ти си го обърнал на такова
      За ден или четири дни да направиш профита който ти е нужен , или да загубиш за ден това което не трябва.
      Не знам, замисли се , това си е твоя работа, но не е това начина. До тук си го карал някак си, но сега се постарай да го помислиш и да успееш да си запазиш поне твоите средства на първо време.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

9. Следните 4 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

ontar (18-12-2022), Нерегистриран (3)

10. 18-12-2022 23:21 #75 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Fafa Виж мнението
      Не знам , но се чудя от къде намрш толкова време и енергия да се занимаваш с такива неща. То са регистрации, то са демо сметки, пък един път , пък втори път .Пък накрая даваш 85 $/мисля, че толкова каза, по памет цитирам, но може и да греша/ , за да влезеш в системата им и да може да ти дадат акаунт , който е зареден .Ами то са врътки колкото искаш отнемащи ти време и проверки, пък и верификации най-вероятно, докато достигнеш до желания от теб акаунт. И накрая , знаеш , че е пазар и винаги може да има изненади и да тръгне срещу теб. Но явно си бил сигурен в себе си, ами като си толкова сигурен да беше си заредил тази такса която си платил в реален акаунт и да си я търгуваш с определен процент печалба интрадей или седмично или месечно. Не знам какъв ти е стилът на търговия и да си трупкаш по малко и с натрупване
      Щеше да си по на далавера , отколкото да се занимаваш с тези упражнения. Това ми прилича малко на състезанията , но с други условия или поне ти си го обърнал на такова
      За ден или четири дни да направиш профита който ти е нужен , или да загубиш за ден това което не трябва.
      Не знам, замисли се , това си е твоя работа, но не е това начина. До тук си го карал някак си, но сега се постарай да го помислиш и да успееш да си запазиш поне твоите средства на първо време.
      Ами аз поне време имам в изобилие, защото съм безработен и почти не излизам от къщи. Преди не се спирах и препусках целодневно по улиците, но за глямо съжаление сега обстоятелствата около моето здравословно състояние ме закотвиха у дома. В къщи освен пред компютъра и телевизора няма други интересни места. Преди обичах много да си похапвам, но сега лекарите ми забраниха доста от храните, които харесвам и ям по график непопулярна за моя вкус храна. За да не полудея непрекъснато се ровя в интернет да си търся някаква надомна работа и така попаднах на форекса, който много ми допадна. За съжаление той изисква да разполагаш с приличен капитал, с какъвто аз не разполагам и няма изгледи да си го набавя. Все пак аз не престанах да търся и попаднах на тези така наречени проп фирми, които вече стана дума, че работят като пирамиди. Ясно е, че няма друга схема, по която всички да са доволни т.е. да печелят. На валутния пазар се въртят едни и същи пари и за да спечели един трейдър, то трябва да загубят няколко трейдъра. Такива са реалностите в този труден бизнес и аз ги приемам или поне нямам друг избор. Иначе си права за това което пишеш и горе долу така стоят нещата с тази проп компания. Дали е добра идея да търгувам на моя собствена реална сметка с тези 85 долара вместо да ги дам за такса при проп фирма? Вероятно щях да кажа да, ако не съм го пробвал този номер много пъти и все с отрицателен резултат. Не ми се получават нещата, защото правя грешки и най-често срещаната от тях е прибързването. Просто ми липса търпение и това си е заложено в характера ми и не мога по никакъв начин да го преодолея. Реших се на стъпката с този по-голям капитал от фирма спонсор, защото колкото пъти опитвах на демо с много макар и виртуални пари винаги имах успех. Истината обаче аз вече я казах в някоя друга тема, а тя е, че аз имам от нижда от форекса за да се разсея от моите тежки лични проблеми. За тях не само, че нямам решение, но и няма никога да го намеря дори срещу всичките пари на света. Затова дали губя или печеля на валутния пазар изобщо не е важно. Това занимание обаче ми дава смисъл и времето ми минава много по-бързо. Сега нямам търпение да започне новата седмица за да започна да търгувам пак. Тия два почивни дни ми се проточиха като цялата вечност.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

11. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (4)

12. 19-12-2022 10:47 #76 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Ами аз поне време имам в изобилие, защото съм безработен и почти не излизам от къщи.
      Не мисля, че форекс търговията в масовия случай е подходящо занимание за трупане или привличане на капитал. По-скоро е точно обратното. Има единици, които успяват, но болшинството от нас след време се оказва, че са загубили и време и пари, докато са преследвали тази трудно постижима цел - да бъдат успешни професионални трейдъри.
      Има и други по-интересни начини човек да си прекара времето и това да му донесе доходи съизмерими с тези от търговията на международните пазари, като е възможно отново да е свързано с тях. forum.bg е правилното място за набиране на малък капитал, с който да се потопим в реалната търговия и само след няколко месеца да разберем дали ние сме от тези 5-8%, които печелят или по-скоро сме от тези, които губят. Ако сме от мнозинството, което по-скоро губи, можем да се насочим към друго хоби, което да ни стане професия според възможностите ни. Има много сайтове за freelancer-и, които рисуват, програмират, превеждат или просто набират текст. Всяка една от тези дейности им носи някакъв доход - в повечето случаи около $5-10 на ден. След време се специализират и стават по-търсени, а заниманието им по-доходно.
      Владеенето на чужд език, за предпочитане немски, но разбира се и английски - писмено и говоримо на ниво минимум B2, също отваря много врати и дава възможности за добре платена работа от дома - почасова или на пълно работно време. Научаването на чужд език, дори от нулата не би трябвало да отнеме повече от година и половина, при наличието на толкова много ресурси онлайн. Работата с език от дома е предимно за служители в call център, като варира в зависимост от това за какъв проект ни одобрят. Работата в call център винаги ще има, колкото и да се опитват да я заменят с изкуствен интелект, а научаването и поддържането на високо ниво на чужд език ни отваря много врати дори и да не напускаме дома си. Време инвестирано в образование и самоусъвършенстване винаги носи положителна възвращаемост.
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
      Одобрена

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

13. Следните 8 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

minkov (19-12-2022), КинО (19-12-2022), Нерегистриран (5), Kapitan Salam (20-12-2022)

14. 19-12-2022 11:01 #77 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 973
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      А защо се получава точно така има много просто обяснение - в петък по правило американския долар поскъпва спрямо еврото. Няма значение какво е ставало през цялата работна седмица и какви са били икономическите данни. Има неписано правило, че в петък доларът се възстановява и това е така почти винаги с много малки изключения.
      Това сигурен ли си, че е вярно, щото ако е вярно е едно много добро условие за печалби, ама аз мога да ти кажа, че със сигурност не е вярно - доказано от статистика

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

15. Следните 3 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

КинО (19-12-2022), Kapitan Salam (20-12-2022), Нерегистриран (1)

16. 19-12-2022 12:12 #78 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от balcon Виж мнението
      Не мисля, че форекс търговията в масовия случай е подходящо занимание за трупане или привличане на капитал. По-скоро е точно обратното. Има единици, които успяват, но болшинството от нас след време се оказва, че са загубили и време и пари, докато са преследвали тази трудно постижима цел - да бъдат успешни професионални трейдъри.
      Има и други по-интересни начини човек да си прекара времето и това да му донесе доходи съизмерими с тези от търговията на международните пазари, като е възможно отново да е свързано с тях. forum.bg е правилното място за набиране на малък капитал, с който да се потопим в реалната търговия и само след няколко месеца да разберем дали ние сме от тези 5-8%, които печелят или по-скоро сме от тези, които губят. Ако сме от мнозинството, което по-скоро губи, можем да се насочим към друго хоби, което да ни стане професия според възможностите ни. Има много сайтове за freelancer-и, които рисуват, програмират, превеждат или просто набират текст. Всяка една от тези дейности им носи някакъв доход - в повечето случаи около $5-10 на ден. След време се специализират и стават по-търсени, а заниманието им по-доходно.
      Владеенето на чужд език, за предпочитане немски, но разбира се и английски - писмено и говоримо на ниво минимум B2, също отваря много врати и дава възможности за добре платена работа от дома - почасова или на пълно работно време. Научаването на чужд език, дори от нулата не би трябвало да отнеме повече от година и половина, при наличието на толкова много ресурси онлайн. Работата с език от дома е предимно за служители в call център, като варира в зависимост от това за какъв проект ни одобрят. Работата в call център винаги ще има, колкото и да се опитват да я заменят с изкуствен интелект, а научаването и поддържането на високо ниво на чужд език ни отваря много врати дори и да не напускаме дома си. Време инвестирано в образование и самоусъвършенстване винаги носи положителна възвращаемост.
      Радвам се, че тази тема се радва на подобна активност, защото е логично да е актуална щом сме в сферата на финансовите пазари. Не го приемай като критика, но или ти не си ме разбрал какво казвам или аз не съм се изразил правилно (вероятно второто твърдение е по-вярно). Аз не се занимавам с форекс за да трупам капитал, а ми трябва капитал за да мога да се занимавам с форекс. Не е ли пределно ясно, че за човек на моята възраст е доста късно да уча чужди езици, а направо ще стана за смях ако си потърся работа в кол център. Вероятно младежите и девойките, които работят там ще се шегуват, че "тоя дядо нещо се е объркал или го тресе деменцията". Истината е, че ми трябва капитал само за да си цъкам на валутния пазар и нямам мераци за печалби, защото вече няма за какво да харча пари. Сега дори се замислих, че на моята възраст баба ми вече си беше заделила пари за погребението, а аз и стотинка не съм заделил за подобно събитие, но изобщо не ми пука. Да му мислят наследниците ми, на които освен дългове и лоши спомени друго няма да им оставя. Преди години не ме свърташе на едно място и по цял ден не се спирах. Сега вече нямам нужната енергия освен да дремя пред компютъра и да гледам графиките. Събота и неделя нямах търпение да дойде понеделник, за да започна отново да търгувам с онзи чужд капитал. Обаче няма да повярваш, но тази сутрин още не съм си инсталирал платформата и не бързам да го направя, защото нещо ме е хванал мързела да се занимавам с форекс. А относно бонуса от форума не знам как е при тебе, но аз за последните три седмици нищо не съм получил. Може би си видял, че направих запитване до админите, но вече няколко дена нямам отговор. Комуникирам и с руснаците, но те завалиите така се оплетоха с тази война, че мога само да си представя дали им е до форекс и бонуси. Има едно неписано правило и то, е че аз като проявя интерес към определено занимание и то почти веднага почва да запада. Нищо изненадващо, че и форекса запада.

Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Това сигурен ли си, че е вярно, щото ако е вярно е едно много добро условие за печалби, ама аз мога да ти кажа, че със сигурност не е вярно - доказано от статистика
      Моите наблюдения са само от малко повече от година и затова ако ми извадиш 20 годишна статистика ще ме опровергаеш. Иначе аз когато търгувам в петък еврото винаги пада срещу долара и това лесно може да се провери. Има изключения от това правило разбира се и познай точно тогава дали не ми е хрумнало да купувам долари?

Одобрена

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

17. Следните 3 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (3)

18. 19-12-2022 13:09 #79 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 973
      Благодарили са му 45 412 Пъти в
      12 212 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Моите наблюдения са само от малко повече от година и затова ако ми извадиш 20 годишна статистика ще ме опровергаеш. Иначе аз когато търгувам в петък еврото винаги пада срещу долара и това лесно може да се провери. Има изключения от това правило разбира се и познай точно тогава дали не ми е хрумнало да купувам долари?
      Ми точно защото може да се провери, затова ти казвам, че не вярно
      За 12 месеца назад в 30 петъка долара е бил доминиращ и в 25 петъка е бил губещ спрямоп еврото - това не може да се каже, че е тенденция
      За 12 години назад 332 петъка са в полза на долара и 334 в полза на еврото

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

19. Следните 3 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

ontar (19-12-2022), Kapitan Salam (20-12-2022), Нерегистриран (1)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 19-12-2022 14:53 #80 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Ми точно защото може да се провери, затова ти казвам, че не вярно
      За 12 месеца назад в 30 петъка долара е бил доминиращ и в 25 петъка е бил губещ спрямоп еврото - това не може да се каже, че е тенденция
      За 12 години назад 332 петъка са в полза на долара и 334 в полза на еврото
      Ами браво на тебе щом си могъл толкова бързо да извадиш подобна точна статистика. Казвам го съвсем добрамерено и ти вярвам напълно. Аз не бих могъл да се справя с подобна слижна задача, а уж си служа добре с платформата за търгуване метатрадер. Тогава е малко странно, че аз винаги губя в петък и дори много пъти този ден е свързан с моите фалити. Не знам дали си запознат с моята стратегия за търгуване на валутния пазар, но тя по пирнцип е много лесна за изпълнение и обяснение. Сега набързо ще ти кажа за какво става дума за да не излезе, че съм чак толкова потаен трейдър. Всъщност аз съм прекалено ясен и предсказуем като участник на валутния пазар и това сигурно не е добър вариант. Поне така си мисля аз наблюдавайки колко лоши резултати имам при своето търгуване. Винаги търгувам два финансови инструмента и това са валутната двойка евро/долар и златото срещу американския долар. Беше ми много лесно да я запомня тази форекс стратегия, защото винаги натискам бутона за купуване и друго на практика не ме интересува. Понякога, но това е голяма рядкост вече търгувам и трети финансов инструмент и това е биткойн срещу американски долар. Там също използвам само бутона бай и това е логично предвид моята силна неприязън към американската валута. Това е лесно обяснимо, защото и през първите 7 години и много повече през вторите и третите 7 години от моя живот аз живях в условия, когато Сащ беше наш основен враг. Беше ми втълпено да мразя гнилия капитализъм и всичко американско и а като отличен ученик и примерен комсомолец добре съм си научил урока, който помня и днес. Нищо не е в състояние да ме накара да купувам долари и дори ми е обидно, че трябва да го обяснявам това. Замислих се, че има много петъци, когато не съм търгувал поради липса на пари или други причини и затова нямам спомени да съм печелел в този ден на седмицата. Отделно съм забелязал, че когато нямам капитал за търгуване и съм извън валутния пазар тогава еврото поскъпва задължително. Сигурно е малшанс, че все така ми се получава, но няма какво да направя.

Одобрена

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

22. Следните 2 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (2)

+ Отговор в тема
    Страница 8 от 9 ПървиПърви Предишно ... 6 7 8 9 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти