• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Капитал

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Капитал

+ Отговор в тема
    Страница 9 от 9 ПървиПърви Предишно ... 7 8 9
    Резултати от 81 до 85 от общо 85
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 19-12-2022 20:32 #81 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Моля, изберете категория: - Откажи
      minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 963
      Благодарили са му 45 409 Пъти в
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      ми браво на тебе щом си могъл толкова бързо да извадиш подобна точна статистика.
      Не съм го правил специално за тебе - имам си я тази статистика и много други подобни - то чрез такива статистики се прави стратегия - от време на време от някой храст излиза някой заек.

Тогава е малко странно, че аз винаги губя в петък и дори много пъти този ден е свързан с моите фалити.
      На това лесно му се намира решението - просто не търгуваш в петък. Въпреки, че се съмнявам да е реално това твърдение.

Беше ми много лесно да я запомня тази форекс стратегия, защото винаги натискам бутона за купуване и друго на практика не ме интересува.
      Това не е стратегия. Това е схема за залгане - горе долу е същото като да залагаш само на червено когато се завърта рулетката. Може и само на черно - резултата ще е същия.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

2. Следните 6 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

gambletrade (19-12-2022), КинО (19-12-2022), balcon (20-12-2022), ontar (20-12-2022), Kapitan Salam (20-12-2022), Нерегистриран (1)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 20-12-2022 11:20 #82 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Не съм го правил специално за тебе - имам си я тази статистика и много други подобни - то чрез такива статистики се прави стратегия - от време на време от някой храст излиза някой заек.
      На това лесно му се намира решението - просто не търгуваш в петък. Въпреки, че се съмнявам да е реално това твърдение. Това не е стратегия. Това е схема за залгане - горе долу е същото като да залагаш само на червено когато се завърта рулетката. Може и само на черно - резултата ще е същия.
      Сигурен съм, че не си търсил подобна статистика специално заради моя казус с търгуването в петък, но наистина е хубаво, че можеш толкова бързо и лесно да я намериш. Всяка статистика на валутния пазар е нещо много полезно, но за съжаление аз рядко имам достъп до такава информация. Може би затова моята форекс стратегия е доста неефективна и на практика ми носи много повече загуби отколкото печалби. Ако изобщо може да се каже, че аз имам някаква стратегия разбира се. Чак схема за залагане не бих я нарекъл, защото аз не възприемам валутната търговия като игра със залози или по друг начин казано - хазарт. Много пъти ми е хрумвало да не търгувам в петък, но ми е било трудно да го направя, защото когато имам пари в сметката си винаги ми се търгува. Не ми стига, че цели два дни (събота и неделя) няма как да се търгува и ако и в петък пропусна, то тогава колко дена ще ми останат за активен форекс. Между другото този капитал дето го получих от онази проп фирма вече не е на мое разположение, защото наруших някакви правила за максимална загуба. Уж ти дават 10 000 долара, но на практика разполагаш с 1200 долара, защото когато общия баланс на акаунта падне под 8800 долара следва моментален блокаж. Ако имаш отворени сделки (дори да са на печалба в момента) те се затварят автоматично както при фалит. След това при опит за нова поръчка излиза надпис, че търговията е забранена. Това значи, че там при тези компании има нещо нереално, защото ако човек разполага с 10 000 долара и остане с 8800 долара баланс няма да загуби възможност да търгува и със сигурност няма да се смята за фалирал. Не казвам, че загуба от 1200 долара лесно се избива, но това в никакъв случай не е невъзможно. Честно казано не ме е яд, че точно така се получи с този капитал, защото поне опитах и разбрах, че така не става. Трябваше да изчакам тази 2022 година да завърши, защото равносметката за нея е доста отрицателна във всяко едно отношение. Самият факт, че още в края на януари месец ми спасяваха живота в спешното красноречиво говори за тази кошмарна година. Валутната търговия пари не ми донесе, но все пак много ми помогна да запазя сравнително висок дух в тези тежки за мене времена. Надявам се 2023 година да е по-добра, но не си въобразявам, че са възможни някакви чудеса в този живот.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

5. Следните 3 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (3)

6. 20-12-2022 16:09 #83 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 874 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Ми точно защото може да се провери, затова ти казвам, че не вярно
      За 12 месеца назад в 30 петъка долара е бил доминиращ и в 25 петъка е бил губещ спрямоп еврото - това не може да се каже, че е тенденция
      За 12 години назад 332 петъка са в полза на долара и 334 в полза на еврото
      Аз гледам по друг начин на краткосрочната и дългосрочната статистика, но даваш супер пример каква може да е разликата между много печелиша краткосрочно успешна система и такова, която печели скромно за да е устойчива дългосрочно.
      Много други статистически обективни параметри могат да се изследват, които в рамките на седмица/месец/година ще дават коренно различни резултати. На следващо ниво същото ще важи и за микса от правила/тенденции генериращи еджа, който се опитваме да експлоатираме....колкото и да се работи в посока да се изравнят резултатите по периоди, реално наизбежно винаги ще има добри и лоши периоди.
      Някои системи се правят по-добре, други по-зле, но прекалена филтрация не е възможна или с други думи не е възможно да минеш през езерото без да се намокриш поне малко. В геометрична прогресия колкото повече ни е страх и искаме да избегнем мокренето, тенденцията е пърформънса да спада главоломно до момент, в който вече няма смисъл...
      Това е подобно на успеваемостта , златната среда е примерно 30-70%, ако се излезе от там не е грешно, но тенденцията е да имаме удар по другите параметри на системата - ДД или обща печалба.

Относно петъците, предполагам говорим за бърза интрадей търговия, и аз мисля че едва ли изключването им ще доведе до нещо. На всички тестове върху различни системи съм го пробвал и никога нито един ден не променя резултата по някакъв категоричен начин или начин, който да доведе до нещо различно от пропорционална разлика брой сигнали/краен резултат.
      Сега обаче обръщам малко повече внимание на сесиите и има вероятност втората половина на деня да се окаже потенциално по-успешна. Разбира се говорим за козметични разлики, но го тествам това по-скоро с идеята някога в бъдеще да не се работи целодневно.

Одобрена

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

7. Следните 4 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

minkov (20-12-2022), Kapitan Salam (20-12-2022), Нерегистриран (2)

8. 20-12-2022 19:23 #84 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Kapitan Salam
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Kapitan Salam не е на линия
      Професия:Трейдър
      Не е зададено настроение

Kapitan Salam скоро ще бъде известен Аватара на Kapitan Salam
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      362
      Благодарили са му 100 Пъти в
      22 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Разбира се говорим за козметични разлики, но го тествам това по-скоро с идеята някога в бъдеще да не се работи целодневно.
      Сега по цял ден ли си пред графиките ? Да кажем 2 часа след отварянето на двете големи борси , когато реално се случват движенията не ти ли вършат работа , че така по цял ден е малко тегаво...

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

9. Следният потребител изказва благодарност на Kapitan Salam за полезния пост:

minkov (20-12-2022)

10. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    11. 28-12-2022 10:40 #85 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      Здравейте,

Споделете начините за намиране на капитал за търговия, освен банките, разбира се. Видях, че и един брокер предлага някакъв вид кредити, което много ме изненада. Лихвата също
      Подходящо ли е да се търсят тези "ангели", които инвестират в бизнеси и дали някой би инвестирал в подобен рисков проект като търговията на форекс пазарите?
      Като казвам капитал, имам предвид достатъчно капитал, с който спокойно може да се търгува с 1% риск и печалбата да е достатъчна, за да се живее с нея. За жалост и загубата ще е огромна, но с правилно управление е възможно да се постигне някакъв добър резултат, така ми се струва.
      Не съм чувал за този брокер, който си го споменал и ще е интересно ако споделиш повече информация, защото аз в момента си търся капитал за търгуване. Намерих някакви брокери, които дават капитал, но там схемата е малко по-особена. В смисъл, че не ти дават точно капитал като кредит, с който да търгуваш свободно и постепенно да им се издължаваш. Отпускат ти пари, които не са твои и за тях трябва да платиш предварително такса за да имаш право да ги управляваш. Освен това има много сложни правила и ограничения, които те държат на тръни и трудно можеш да се отпуснеш да търгуваш свободно. Поне при мене беше така и ще ти дам нагледен пример, за да добиеш по-ясна представа за какво става дума. Уж бях получил 10 000 долара, но на практика разполагах с много по-малко и при дневна загуба от над 500 долара губех право да работя с този капитал. Ако все пак има някакъв резон в тази услуга за получаване на чужд капитал, то е да вземеш минимум 100 000 долара, където разрешената ти дневна загуба скача на 5000 долара. Там обаче има солена предварителна такса каквато аз няма как да си позволя. Предполагам, че има доста хора на този свят, които са червиви от пари както се казва и направо се чудят в какво да ги инвестират, но едва ли биха ги дали на мене да ги управлявам за търгуване на валутния пазар. Не знам дали като казваш ангели имаш точно такива хора предвид? Аз в момента всъщност не търся голям капитал и дори сигурно думата е много силно, защото моето желание е просто да имам възможност да се занимавам с форекс. Един вид ако си отворя центова сметка дори суми под 100 долара биха ми свършили работа. За съжалание нещо не мога да стигна дори до такива пари. Непрекъснато се ровя в какви ли не обяви и съмнителни сайтове с надеждата да намеря източник на пари за форекс, но трябва да кажа, че все попадам на разни измами. Скоро например си инсталирах една програмка, която обещаваше по 5 долара на ден, но се оказа че за една седмица се натрупаха само 15 цента и беше безсмислено повече да я ползвам. Така че намирането на капитал за форекс е много важно, но и трудно осъществимо на практика или поне такива са моите непосредствени наблюдения. Въпреки това аз не се отчайвам и продължавам да търся почти денонощно.

Одобрена

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

+ Отговор в тема
    Страница 9 от 9 ПървиПърви Предишно ... 7 8 9
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти