Очаквам с удоволствие да пристигнат и моите средства и да започна и аз да трейдвам!![]()
Очаквам с удоволствие да пристигнат и моите средства и да започна и аз да трейдвам!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При мен също пристигна бонуса за 38 седмица.
Току що пробвах кракен - влязох.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
При мен, също дойде, 38 гестационна седмица. С дружни усилия, го избутахме.
Поздрав, за всички Жени, в музикалната тема.
За администрацията, адмирации.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Форумът вече в коледна премяна са сложили администраторите.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
jssj (16-12-2021), minkov (16-12-2021), gambletrade (16-12-2021), Нерегистриран (4), kypa (17-12-2021), REDA (17-12-2021)
Бонусите са преведени!
Колеги казват, че са за стари, неплатени седмици.
Някой може ли да ми каже за кой номер седмица става въпрос?
Последна редакция от Orion : 28-12-2021 на 12:02
При мен за днес все още няма нищо преведено, последният получен Бонукс е за Седмица 51 на 17 декември.
В профила във Форума обаче има сметната нова сума, което предполага, че процедурата по превеждането му да бъде извършена днес.
Като превеждат за стари седмици май не се показва в профила, те това би трябвало да е за Седмица 52 (миналата).
Стари недозаплатени седмици всъщност останаха ли?
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
При мен за днес все още няма нищо преведено, последният получен Бонукс е за Седмица 51 на 17 декември.
В профила във Форума обаче има сметната нова сума, което предполага, че процедурата по превеждането му да бъде извършена днес.
Като превеждат за стари седмици май не се показва в профила, те това би трябвало да е за Седмица 52 (миналата).
Стари недозаплатени седмици всъщност останаха ли?
Има развитие по въпроса.
Транзакцията обработена и в 16 часа 3 минути и 37 секунди Бонуксът за седмица номер 52 пристигнал.![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.