Прав си, че е дошъл бонус, но специално при мене е станала някаква грешка. Кредитирали са направо бонуса за втората седмица на 2023 г., а първата седмица са я прескочили. Аз обаче имам одобрени коментари и за двете седмици и ще помоля администрацията на форума да уведоми Инстафорекс за допуснатия пропуск.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При мен също е така бонуса е за втора седмица но за първа седмица липсва, може би и при другите колеги е така?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грешката вероятно е вярна. Годината има 52 седмици + 1 ден. Вероятно 53-та седмица е първа от новата година, но нека специалистите се изкажат компетентно.
Това е при мен ситуацията.
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Те от инстата имат малко по-различна представа за броя на седмиците в годинатаПрикачен файл 12784
Грешката вероятно е вярна. Годината има 52 седмици + 1 ден. Вероятно 53-та седмица е първа от новата година, но нека специалистите се изкажат компетентно.
Това е при мен ситуацията.
Прикачен файл 12785
Така де , така
Ама пък първа седмица си има винаги. А бонус за нея - нЕма.
Може да я броят изтрезвителна следпразнична /за нас/ а за тях -празнична.
Някой опитвал ли е скоро да тегли от бонус сметката директно чрез криптовалути? В смисъл да не се е налагало да минава през системата Инстаспот.
Нерегистриран (3), kypa (27-01-2023)
Никой не споделя своя собствен опит и затова аз повиках неволята и наредих едно теглене с лайткойни. Днес ми върнаха парите в сметка с лаконичното обяснение, че съм използвал грешна платежна система. Сетих се, че миналата година съм правил трансфери от бонус към реална сметка, но това вече не работи. Веднага излиза надпис, че понеже акаунта е кредитан от форумни бонуси имам възможност да тегля печалбата с криптовалути. Ами аз това нали го опитах, но то се оказа грешна система. Говорих със съпорта на Инстафорекс и те ми препоръчаха да използвам системите Скрил и Неттелер за теглене (явно не са наясно, че ги нямам). Тези платежни системи обаче изобщо не ги виждам в своя кабинет и в опциите за теглене има само такива с криптовалути, които вече стана дума, че Инстафорекс не ги одобрява. В крайна сметка попитах съпорта ако имам някаква печалба как мога да я изтегля и те ми обещаха да питат финансов отдел и да ми пратят отговора по мейла.
Искам да питам дали ви се е случвало да чакате повече от минута за да ви се отвори или затвори поръчка?