Да споделя личния си опит и наблюдения за тези който евентуално имат желание да се информират не от жълтата преса математици и хора с видения...
Преди едне година /края на ноември и началото на декември/ моите близки и като последен и моята не до там скромна особа се сбъскахме с доведенета болест. Единствено майка беше няколко дена на легло с температура над 38 градуса а останалите го прекарахме доста по леко като аз ако не си бях загубил обонянието за 4 дни нямаше да разбера, че съм го срещал нищо страшно ...
През почивните дни щъкахме из страната и се срещнахме с приятели и роднини който също преболедуваха доведената болест предната есен и онези от тях който си бяха направили тестове за анти тела днес отново имаха високи стойности и съответно бяха взели новите си зелени паспорти...
Това ме накара да да си направя тест аз и мойте родители а днес си взех резултатите! Всички сме с високи нива на анти тела като при родителите ми са над 450 при норма за да получиш зелен сертификат 150 !!! На кратко казано след преболедуване нивото на антитела не спада бързо и след броени месеци защитата не изчезва това при 100% от познатите ми който са го срещали преди година и днес си направиха труда да се изследват за анти тела.
На практика думите на лекуващите доктори в овит отделенията на Пирогов и Инфекциозна болница се потвърждават сред мойте близки познати и лично аз на 100 % Антителата не изчезват повторно боледуване няма.
п.п. Понеже съм ловец и сега се презаверяват разни разрешителни за оръжие днес ми се наложи да мина и през психо болницата и по стечение на обстоятелствата и такъв документ днес си извадих ще се радвам ако и онези вярващите в повторно боледуване от доведената болес са в състояние да покажат документ, че не са картотекирани в някоя психо болница.