Понеже виждам , че си чел статията която съм постнал ..е вярно чел и си разбирал само това , което ти харесва
Не знам може и манталитет да е, да се възприема само това , което на някой му харесва, а друго удобно да се игнорира
Но да се върнем на статията и твоите "изводи "от нея :
https://bnr.bg/post/101503289/izrael...jko-zabolavane
Доколко чета, се цитира доклад на министерство за здравеопазването на Израел ... никъде не пише че доклада е на професор от Торонто . Нерде Торонто, нерде Израел
По нататък в статия се цитира и твоя професор от Торонто , който също твърди , че ваксините пазят от тежка инфекция ..
Не знам Коре върху хора е анализа - питай министерство на здравеопазването на Израел , чийто е доклада

Ти да нямаш информация за доклад в които да се твърди , че ваксинираните го карат по-тежко

Щото ако имаш такъв тогава да сравняваме , кой доклад върху колко хора е
Даже като се свържеш с Израел , за да ги питаш за бройките изследвани хора , може да им обясниш че сите лекари , които са в министерството на здравеопазването в държава с едно от най-добрите здравеопазвания в света , не знаят какво пишат , и че доклада им не е верен, тогава ги питай и за манталитета им !