Тя бившата управляваща партия на Бойко Борисов се превърна като ДПС в корпорация на интереси и назначения в държавната администрация, ако администрацията ни се намали и стигне европейски нива ГЕРБ ще се стопи много.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като за начало ще се стопят значително защото няма те да организират изборите и няма те да броят гласовете!!! Като цяло ще се топи тяхната подкрепа като сняг през пролетта -ТРАЙНО![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
krasilovech (17-06-2021), Нерегистриран (2), Novak (17-06-2021), Elsup (18-06-2021), kypa (21-06-2021)
Те по скоро не фалшифицират изборите защото трудно се правят манипулации в комисиите а по скоро купуват гласове и сега на тези избори е имат ли още не изхарчени пари за купуване на гласове.
Имайки на предвид колко е голяма разликата в първичните протоколи и това което обработват в ЦИК много ми е трудно да повярвам, че се ограничават само с покупки на гласове а като си спомня Костинбродската афера какво да кажем??? Освен защо Плевню не е в затвора???
Последна редакция от pablo : 17-06-2021 на 16:32
Аа, много се съмнявам, че Бат Бойко ще остане без работа. Ще си го дондуркат и ще им дърпа конците зад кулисите, както стана с ДПС.
Виж друго ще е ако се разцепят, което също малко ме съмнява но това ще е умен ход. Има доста умни и начетени хора в екипа си той, не можем да го отрече.Може и да се заформи нова партия, пък туко виж и с повече мисъл в главите.
kypa (21-06-2021)
Пабло, тая раздухвана толкова много "афера" реално не съществува.
Знам, че е много интересно и конспиративно, ама нещата са много простички реално.
Най-обикновен брак, технологично необходим за настройка на печатните машини, тарикати кукловоди, неграмотни и амбициозни "журналисти".
Има и още нюанси, но и това е достатъчно да се заформи "афера".
Не вярвайте на всичко, дето ви се поднася по медиите.
Не съм на никого адвокат. Просто точно в този случай, по стечение на различни обстоятелства, имам достатъчно и напълно достоверно инфо.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
minkov (17-06-2021), gambletrade (17-06-2021), semion (17-06-2021), pablo (17-06-2021), Нерегистриран (2), ndimitrov73 (17-06-2021), batDancho (18-06-2021), kypa (21-06-2021)
Имаше и много смущаващи детали около въпросната афера:Пабло, тая раздухвана толкова много "афера" реално не съществува.
Знам, че е много интересно и конспиративно, ама нещата са много простички реално.
Най-обикновен брак, технологично необходим за настройка на печатните машини, тарикати кукловоди, неграмотни и амбициозни "журналисти".
Има и още нюанси, но и това е достатъчно да се заформи "афера".
Не вярвайте на всичко, дето ви се поднася по медиите.
Не съм на никого адвокат. Просто точно в този случай, по стечение на различни обстоятелства, имам достатъчно и напълно достоверно инфо.
1-Някакси случайно печатницата беше на хора от ГРОБ.
2-Пак напълно случайно след изтичане на определения срок в който трябваше да бъдат напечатани бюлетините и трябваше да бъдат иззети матриците от служебното правителство на Плевню въпросното правителство не иззе матриците и печатането бе продължилоИмаше и още разбира се напълно случайни силно смущаващи обстоятелства около въпросната афера...
semion (17-06-2021), Emil Enchev (17-06-2021), Нерегистриран (2), kypa (21-06-2021)
Разбирам, че всеки си вярва в това в което иска, ама не се връзвайте на подобни плоски изпълнения.Имаше и много смущаващи детали около въпросната афера:
1-Някакси случайно печатницата беше на хора от ГРОБ.
2-Пак напълно случайно след изтичане на определения срок в който трябваше да бъдат напечатани бюлетините и трябваше да бъдат иззети матриците от служебното правителство на Плевню въпросното правителство не иззе матриците и печатането бе продължилоИмаше и още разбира се напълно случайни силно смущаващи обстоятелства около въпросната афера...
Няма никакви матрици при печатането на бюлетините. Работи се с най-обикновени алуминиеви плаки, понякога при особено дълги тиражи се сменят в тираж, че се износват.
Можеш да ги унищожиш за части от секундата с най-обикновен кореселин, не знам за къв чеп му е изобщо на някой да ги изземва ...
Мани ги тия полюции на Бареков и подобни ...
Просто е обидно някой да вярва на такива смешни смешки.
В случая коментирам единствено и този случай.
Не правя никакви обобщения.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Виждам , има много големи разбирачи на политически теми. Воден от любопитство може ли да попитам нещо. На 14 юни се навършват 8 години от предложението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Който в момента е под ударите на закона " Магнитски". И да мина на въпроса: "Кой предложи на г-н Орешарски въпросното лице Делян Пеевски за шеф на ДАНС? Просто любопитство да сменим малко темата за корупцията, че вече ми писна.Ако някой има компетентно мнение по въпроса моля да сподели. Коментара ми беше за друга тема ама гледам, че е затворена пък аз не мога да спя от любопитство.![]()
kypa (21-06-2021)
То този въпрос отдавна е изяснен за историята - тогавашните шефчета в парламента го предложиха - Доган и Станишев.Виждам , има много големи разбирачи на политически теми. Воден от любопитство може ли да попитам нещо. На 14 юни се навършват 8 години от предложението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Който в момента е под ударите на закона " Магнитски". И да мина на въпроса: "Кой предложи на г-н Орешарски въпросното лице Делян Пеевски за шеф на ДАНС? Просто любопитство да сменим малко темата за корупцията, че вече ми писна.Ако някой има компетентно мнение по въпроса моля да сподели. Коментара ми беше за друга тема ама гледам, че е затворена пък аз не мога да спя от любопитство.
Нерегистриран (2), kypa (21-06-2021)