Интересно тука имаме еднакво виждане за успеха. +1 Само, че много хора имат различни критерии за успех.А, според неговото виждане явно е супер успешен. Успеха има различни измерения. За мен успеха е свързан със споделянето на радоста от живота с близките ти хора.
И съм щастлив, че близките ми хора са около мен и буквално всеки ден мога да споделям с тях радостите и тревогите си, да давам и получавам подкрепа, да отглеждам и възпитавам внуците си и ей в такива простички неща се събират представите ми за успех. Няма как реално да си успешен ако нямаш близки хора край себе си с които да споделяш успехите си.
Естествено, някой може да има и други разбирания за успех.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Споделям мнението ти за това което казва.
Избягването но даден проблем не означава ,че няма да те срещне на по късен етап някъде другаде или избягването на проблем не е решение на проблем
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (22-05-2021), minkov (22-05-2021), Нерегистриран (2), L&T (02-06-2021)
То в различните критерии на различните хора лошо няма.
Тъпотията започва тогава, когато се опитваш да налагаш твоите критерии на някой друг и си убеден, че всички трябва да мислят като теб.
semion (22-05-2021), nafets8008 (22-05-2021), Нерегистриран (4), gambletrade (22-05-2021), Elsup (24-05-2021)
Аз не налагам мнения. Но адски мразя когато хората нямат мнения. Нещо от сорта "Искаме,Искаме, Искаме!" "Какво искате, бе?" "Кот дадеш, кот дадеш"
Та нещо така се получава на практика. Някой хора искат да свалят ГЕРБ от власт ама не знаят кой ще управлява и какво точно ще стане. Много уважавам колегата който решава въпроса кардинално на стадиона с АК 7.62. Пак е нещо. Пак е някакъв вариант и мнение. Уважам и Алексей Петров без много да се шуми и гласи по медии и скандира осъди България в Страсбург като пич и спечели делото и си щипна паричките тихичко без много шум и възпитано. А всички тези тези дето реват за рекети и т.н. за мен е само черен ПР и когато стигне до съда и се отвръщат от показанията. Политиката Минков е като игра на бридж. Понякога нямаш хубави карти, но това което ти е раздала съдбата трябва да се отигае по правилния начин с ум и майсторство и да се загуби най-малко. Та нашия политически ресурс е записан на бюлетината. Това са нашите карти това трябва да се отиграе. Толкова е прости и елементарно. Та аз от всичкия този ресурс ГЕРБ, ИТН, БСП, ДПС, ДБ, Обединени патриоти и ИМВ. Както разбираш не съм ги подбрал и подредил случайно както виждаш и разбираш. Ще кажеш, че има и други малки партийки ама те няммат ресурса да влязат в парламента или пък е много малък и не бих искал да залагам на куц кон. Я влезе в парламента, я не и гласът ми да отиде на вятъра или да се разпредели по случаен принцип между партиите които влизат в парламента. И сега от тези партии защо ще гласувам за ГЕРБ на този етап? Защото Всички други "нови" са не добре забравени стари. Всички са минали през управлението на държавата и всички са проверени какво могат и за какво стават. Затова и резултите от изборите е отражение на доверието на хората към тези партии. И смятам, че не само аз мисля така и това го доказва и резултата от гласуването. Ето аз нямам тайни как расъждавам и какво мисля. Много ми е интересно един анти ГЕРБ симпатизант, как мисли? Как вижда и как смята точно да изглежда свалянето на ГЕРБ от власт и осъществяването на управлението на страната. Която партия или партии от горе изброените е шанса на България или, ако искаш дай нещо ново и интересно няма да се расърдя и ще ми е безкрайно интересно.
И пак казвам всичко това е от картите които са ми раздали, ако изкочи някаква силна карта коз в картите ми разбира се, може да обърне посоката за мислене и гласуване. Винаги има ако.
![]()
Нерегистриран (7), minkov (23-05-2021)
Поредно доказателство за некадърноста на Гешев, в качеството му на поръчков прокурор:
https://m.dir.bg/dnes/temida/sadat-o...v-za-nezakonen
Salim (01-06-2021)
Цялата атака, която беше предвидена срещу президенството и широко медийно отразена се оказа, че не почива на никакви доказателства, всички арести дотук съдът определи като незаконни. Този маниер на действие първо арестуват, а после да мислят как да се търсят доказателства е в противоречие с правовата държава. А иронията в случая е, че тъкмо тези действия преляха чашата на търпението и инспирираха протестите през миналото лято, отказа на Борисов да даде оставка, продължилите цяла година протестни действия и доведоха до тези изборни резултати.
Срастването на изпълнителната власт със съдебната система все повече не среща търпимост в хората.
Главния прокурор прави услуги на Борисов като арестува безпричинно опонентите му, а той му връща услугата, като не изпълняват препоръките на Венецианската комисия свързани с длъжността на главния прокурор. За да не му е дискомфортно за първи път представител на съдебната власт по искане на прокуратурата е настанен в Бояна и му е направен ремонт за над 300 000 лева платени от държавния бюджет.
Вчера атакувания Специализиран съд по въпроса с подслушванията излезе с изказване, че не са давали разрешение да бъде подслушван служебният премиер Стефан Янев, в становището им беше упоменат само той. Е, те няма как да дадат такова разрешение, защото като бивш военен от неговия ранг по каналния ред такова би могло да бъде получено само от военно съдилище. А и в цялата история с подслушването не се споменава, че това е станало по законен път. Разрешение може да бъде издадено и от всеки окръжен съд.
Ако през деветдесетте години на миналия век демократите чакаха решения на съда и доказателства Живков още щеше да бъде на власт. Ако се чакаха доказателства за Станишев и решение на съда, вероятно и той щеше да бъде на власт. Цветан Цветанов с неговите бусове станаха емблематични и за ГЕРБ, та някои неща са обществена тайна в обществото.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Много е интересен подходът на служебния министър на икономиката Кирил Петков. Той покани тази сутрин целия състав на Надзорния съвет на Българската банка за развитие на нещо което нарече публично изслушване за състоянието на банката и нейните действия. Цялата среща се предаваше на живо по интернет, за да могат всички хора да видят за какво става дума. Така се прави и от коментарите под новината се вижда, че повечето хора са харесали тази постъпка. Аз трябва да си призная, че съм приятно изненадан от този министър и начинът, по който действа. Всички знаят, че тази банка е държавна и по устав е длъжна да подпомага малките и средни фирми. Затова е странно, меко казано, че на 8 фирми са раздадени заеми за около 1 милиард лева. Това е ясно, че не са никак малки фирми. От изказването на министъра стана ясно, че утре е поканил представители на тези фирми, за да дадат пояснения за какво са им били тези заеми и дали това е в полза на малкия и среден бизнес. Последната информация е, че само една фирма е потвърдила участие в утрешната среща. Все пак това са частни предприятия и те не са длъжни да се отзоват на поканата. Дали всичко по тези заеми е чисто е тема на друг разговор. На днешното изслушване се яви само един от тримата членове на Надзорния съвет. Той също беше видимо притеснен и се държеше като ученик на изпит. Кирил Петков обяви, че уволнява другите двама от Надзорния съвет и на тяхно място предлага хора с много сериозно образование и опит във финансовата област и то предимно в чужбина. Защо не се явиха не стана ясно, но е възможно сега да почнат да се жалват по медиите колко са репресирани и как ще си търсят правата в съда.
Salim (01-06-2021), Нерегистриран (4)
Борисов: Усещам че това ще бъде първият манипулиран вот в България
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/bo...s_1601291.html
© Actualno.com
Досега нали уж ни се обясняваха, че нямало как да бъде манипулиран вота. Сега как да е манипулиран?
minkov (02-06-2021), Нерегистриран (2)
До преди месец не можеше, сега вече може и всичко което е било до преди месец се забравя и се започва на чисто с твърденията.Борисов: Усещам че това ще бъде първият манипулиран вот в България
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/bo...s_1601291.html
© Actualno.com
Досега нали уж ни се обясняваха, че нямало как да бъде манипулиран вота. Сега как да е манипулиран?
То това не е първото нещо дето Борисов е забравил какво е казал преди време и сега се оказва на обратното мнение.
Е нормално сега да може след като той е на заден план. Смешен човек е и такъв ще си остане. Лъжата я няма за нищо, достатъчно лъга народа и докара до просешка тояга.
Salim (02-06-2021)