Може би, преди 20 години щях да съм един от мнооогото останали в чужбина.Едно време големи мераци имах към Канада. Но живота така ме завъртя, че си останах тук.... Не съжалявам и до ден днешен....
Може би, преди 20 години щях да съм един от мнооогото останали в чужбина.Едно време големи мераци имах към Канада. Но живота така ме завъртя, че си останах тук.... Не съжалявам и до ден днешен....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Един приятел е в Торонто, брокер на имоти. И значи продава на канадците и хЪмериканците имоти в Анталия, Турция. Често лети по таз дестинация та се отбива и до БГ. Просто късмет, стечение на обстоятелства, съдба.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
minkov (15-06-2021), nafets8008 (15-06-2021)
За всички патриоти останали в БГ трудностите тепърва предстоят. Стягайте коланите. Изваждане от еврозоната може да няма ама засядане на скамейката на наказаните със сигурно ще има. Скоро очаквам удължаване на срока за преговорите с неограничено време. Отпътувахме отново към дъното. Какво било първото което изчезвало на летище София?Това било носталгията. Като те блъсне суровата действителност и забравяш какво е това носталгия. И повярвайте ми изпитвал съм го на собствен гръб. Като видя погледите на огладнелите и зажаднели за подаръчета митничари как търсят в багажа и идващите от Северна Америка нещо да им подарят да не правят дълбоко търсене.
.
![]()
Е, ако има засядане на скамейката на наказаните ще е сигурно вече, че Борисов е виновен за това.За всички патриоти останали в БГ трудностите тепърва предстоят. Стягайте коланите. Изваждане от еврозоната може да няма ама засядане на скамейката на наказаните със сигурно ще има. Скоро очаквам удължаване на срока за преговорите с неограничено време. Отпътувахме отново към дъното. Какво било първото което изчезвало на летище София?Това било носталгията. Като те блъсне суровата действителност и забравяш какво е това носталгия. И повярвайте ми изпитвал съм го на собствен гръб. Като видя погледите на огладнелите и зажаднели за подаръчета митничари как търсят в багажа и идващите от Северна Америка нещо да им подарят да не правят дълбоко търсене.
.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
gambletrade (15-06-2021), minkov (15-06-2021), nafets8008 (15-06-2021), Нерегистриран (3), Emil Enchev (15-06-2021)
Не мога да разбера защо злорадстваш? Зер цялата рода до осмо коляно ли се изнесохте отвъд океана? За подаръчета ако говориш, значи не си се прибирал близките десетина годиниЗа всички патриоти останали в БГ трудностите тепърва предстоят. Стягайте коланите. Изваждане от еврозоната може да няма ама засядане на скамейката на наказаните със сигурно ще има. Скоро очаквам удължаване на срока за преговорите с неограничено време. Отпътувахме отново към дъното. Какво било първото което изчезвало на летище София?Това било носталгията. Като те блъсне суровата действителност и забравяш какво е това носталгия. И повярвайте ми изпитвал съм го на собствен гръб. Като видя погледите на огладнелите и зажаднели за подаръчета митничари как търсят в багажа и идващите от Северна Америка нещо да им подарят да не правят дълбоко търсене.
.
![]()
minkov (15-06-2021), nafets8008 (15-06-2021), Нерегистриран (1), Novak (15-06-2021), Emil Enchev (15-06-2021)
Който е недоволен и гневен ще се чувства така където и да живее и работи. Всичко от което се нуждае, за да е щастлив един човек го носи вътре в себе си. Тръгне ли да го търси навън значи е празен отвътре. Тази празнота няма запълване нито с пари нито с гледки прекрасни чужбински.
nafets8008 (15-06-2021), minkov (15-06-2021), Novak (15-06-2021), Emil Enchev (15-06-2021), semion (16-06-2021)
Хахаха ти ме разсмя от сърце. Вие или не можете да свържете едно и две или сте заблудени от начало. Ето за това България е на това положение. Ако ви питам кое е положителното и кое отрицателното в политиката на ББ няма да можете да отговорите вече ми е ясно. Ами ББ е единствения виновник за високия кредитен рейтинг на България и поканата за преговори в евро зоната. Или така наречената чакалня. Ако и това оспорвате значи няма за какво да говорим. Искам да цитирам един коментар който ми направи впечатление в дир-а. И така човека обяснява как се срещнал с полски представител на някаква европейска комисия когато България беше домакин. И почерпил той поляка и го пита: " Защо спряхте еврофондовете за България( няма да споменавам при кои правителства беше това всеки може да провери)?" Поляка вече подпийнал му казал: " Знаеш ли навсякъде се краде. Дори и сега и на северния полюс някой краде. И всички са наясно с това, но разбира се всичко се краде с мярка. Например 10-20% ама вие се оляхте при вас беше над 50%. Няма как да си затвориш очите пред такава наглост."
Ама вие щом не можете да направите анализ на управляващите до сега какво е положителното и какво е отрицателното за всяко едно правителство как да ви карам да сравнявате положителните и отрицателните страни на всяко управление няма как да стане. Ще си останете слепи и глухи и ще вярвате и чувате само това което ви поднесат на готово смляно преработени и готово за консумиране.
Беше отдавна и не ми се прибира честно казано. И не съм само аз много познати предпочитат да почиват на Куба или Мексико от колкото в БГ. Цените и сървиса са къде къде. Да отида в кварталната бакалия и да видя сбръчканата нещастна физиономия на продавачката дето се бъхти цял месец да си плати тока и водата. И само нещастни хорица недоволни от всичко и всичко им е криво като много колеги в тоя форум. Както виждам и пътя и политиката на България още повече ни отдалечава от нормалния свят. България по ще и отива да е близко до Русия и Беларус отколкото ЕС. Не е дорасъл българина за цивилизацията. Заклещен във лапите на времето между 90-те години на миналия век. Дерзайте още малко остана от родилните болки и ще се пръкне" новото начало". И после лесно "сначала". Ще търсим пак нов месия.![]()
Последна редакция от privelege : 16-06-2021 на 14:11 Причина: Обединение на постове
Нерегистриран (4)
За това, че Борисов има основната заслуга за приемането ни в чакалнята на еврозоната си много прав.Хахаха ти ме разсмя от сърце. Вие или не можете да свържете едно и две или сте заблудени от начало. Ето за това България е на това положение. Ако ви питам кое е положителното и кое отрицателното в политиката на ББ няма да можете да отговорите вече ми е ясно. Ами ББ е единствения виновник за високия кредитен рейтинг на България и поканата за преговори в евро зоната. Или така наречената чакалня. Ако и това оспорвате значи няма за какво да говорим. Искам да цитирам един коментар който ми направи впечатление в дир-а. И така човека обяснява как се срещнал с полски представител на някаква европейска комисия когато България беше домакин. И почерпил той поляка и го пита: " Защо спряхте еврофондовете за България( няма да споменавам при кои правителства беше това всеки може да провери)?" Поляка вече подпийнал му казал: " Знаеш ли навсякъде се краде. Дори и сега и на северния полюс някой краде. И всички са наясно с това, но разбира се всичко се краде с мярка. Например 10-20% ама вие се оляхте при вас беше над 50%. Няма как да си затвориш очите пред такава наглост."
Ама вие щом не можете да направите анализ на управляващите до сега какво е положителното и какво е отрицателното за всяко едно правителство как да ви карам да сравнявате положителните и отрицателните страни на всяко управление няма как да стане. Ще си останете слепи и глухи и ще вярвате и чувате само това което ви поднесат на готово смляно преработени и готово за консумиране.
Важният въпрос е защо от ЕС го оцениха така високо.
Щото всяко нещо има две страни - обикновено тази която се показва е хубавата и никой не вижда грозната част от нещото. А грозната част казва, че бяхме поканени в чакачнята точно по времето на ББ защото всички управляващи от Иван Костов насам се опитваха да запазя
т по някакъв начин националното ни достойнство и нямаха желание да подярят финансовата ни система на ЕЦБ
И единствен ББ за едно конграчулейшън се съгласи да смъкне гащите и да стои наведен.
Условията, които ни поставят за да влезем в еврозоната са меко казано унизителни и само нарцис като Боко може да се перчи с това, че ги е приел. Аз по принцип съм за еврозоната, но не на всяка цена, а само ако бъде запазен националният ни интерес.
Та така де, приемането ни в чакалнята на еврозоната е повече национално предателство, отколкото заслуга на ББ.
Нерегистриран (2), semion (16-06-2021)
Ами по твоята логика не трябваше да влизаме и в ЕС. Защото влизането ни костваше реактори на АЕЦ Козлодуй. Пак е национално предателство. Няма да коментирам изобщо положителните и отрицателните страни на влизането в ЕС, НАТО и еврозоната. Вече ми се доказва, че България обърка път с тези пътници в нея не трябваше на запад. На изток е верния път Русия и Беларус. Там ни е мястото.За това, че Борисов има основната заслуга за приемането ни в чакалнята на еврозоната си много прав.
Важният въпрос е защо от ЕС го оцениха така високо.
Щото всяко нещо има две страни - обикновено тази която се показва е хубавата и никой не вижда грозната част от нещото. А грозната част казва, че бяхме поканени в чакачнята точно по времето на ББ защото всички управляващи от Иван Костов насам се опитваха да запазя
т по някакъв начин националното ни достойнство и нямаха желание да подярят финансовата ни система на ЕЦБ
И единствен ББ за едно конграчулейшън се съгласи да смъкне гащите и да стои наведен.
Условията, които ни поставят за да влезем в еврозоната са меко казано унизителни и само нарцис като Боко може да се перчи с това, че ги е приел. Аз по принцип съм за еврозоната, но не на всяка цена, а само ако бъде запазен националният ни интерес.
Та така де, приемането ни в чакалнята на еврозоната е повече национално предателство, отколкото заслуга на ББ.Да си пазим националната гордост
![]()
Хвала тебе Господи, че такива 'капацитети' ни удостояват с честта да ни обясняват къде и как живеем, ако и да не са се връщали в Родината десетина години. Те знаят свише как се прави политика и какво се случва текущо в държаватаБеше отдавна и не ми се прибира честно казано. И не съм само аз много познати предпочитат да почиват на Куба или Мексико от колкото в БГ. Цените и сървиса са къде къде. Да отида в кварталната бакалия и да видя сбръчканата нещастна физиономия на продавачката дето се бъхти цял месец да си плати тока и водата. И само нещастни хорица недоволни от всичко и всичко им е криво като много колеги в тоя форум. Както виждам и пътя и политиката на България още повече ни отдалечава от нормалния свят. България по ще и отива да е близко до Русия и Беларус отколкото ЕС. Не е дорасъл българина за цивилизацията. Заклещен във лапите на времето между 90-те години на миналия век. Дерзайте още малко остана от родилните болки и ще се пръкне" новото начало". И после лесно "сначала". Ще търсим пак нов месия.Познавам десетки такива, от Бостън до Лос Анжелес. Най-големите са, като се приберат в България, ама се прибират веднъж на 10 години, че не могат кинти да съберат за билет самолетен. И затова до Куба, че по-евтино
![]()
ndimitrov73 (15-06-2021), minkov (15-06-2021), Novak (15-06-2021), КинО (15-06-2021), Нерегистриран (3), Emil Enchev (15-06-2021), batDancho (16-06-2021), semion (16-06-2021)