Не е нужно да злорадстваш. Според закона, който твоите герберасти приеха, машини трябваше да има достатъчно още за предните избори. Същите тези герберасти не спазиха собствения си закон, а сега злобеят...Такаааа сега вече започнаха да берат плодовете на закона за гласуване дето го гласуваха за един следобед на разпери петък. Ами то така бързата работа срам за майстора. Много ясно че който и да е доставчика ще извива ръце за тези кратки срокове и броя на машините. То хубаво да се включат и други фирми ама ще им имат ли доверие на тези фирми? То лесно не спазват сроковете глоба ама какво ще стане с изборите тогава? И другото което е кой ще гарантира качеството на тези машини от Китай? Все интересни въпроси се задават и то за два месеца управление дето най-важната задача беше да се подсигурят изборите. Даааа, лесно е да се критикува ама като се седни на горещия стол тежка е царската корона.Ами хайде новите да се попържат малко. Хитро го изигра ГЕРБ обаче оттеглиха си кандидатурата за председател на ЦИК. Оставиха всичко в ръцете на новите лица и сега им гледат сейра. Весели времена настават шаш и паника от всякъде.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо? Машините не бяха задължителни т.е. който иска може да ги ползва. И има възможност за бюлетина. По сегашния закон секции над 300 души трябва задължително да се осигури машина. Оплетаха се малко ИТН и Слави Трифонов най-добре направи човека. Щипна паричките за разцеплението на гласоподавателите и внасянето на новия закон за една нощ и си плю на петите. Да ви са честити новите лица и новите идеи. Малко ми заприлича работата на започнати ама не довъряени.Голяма какафония очаквам скоро. Някой ще преяде с власт и ще се осерат.
Аз само чакам и гледам сеир. Жалко за хорицата дето ще се блъскат до урните да си губят времето да гласуват. Пак ще се връщат мандати на поразия. Пак ще слушам президента " На аз ги молих да са отговорни и да направят правителство ама те не, та не ами аз ще си продължа да управлявам със служебното правителство. На есен за президенските ще е по интересно тези вече са ясни. Както и предвидих от миналата година комунисти не могат да ме изненадат мен не им се връзвам затоива бягам надалеч от комунисти. През девет планини в десета, през девет, реки в десета. През девет морета в десето и т.н. От комунисти освен национална катастрофа друго не мога да очаквам. Те това го могат най-добре. По-големи специалисти от тях няма в това отношение.
Хайде наслука избори идват и после други и след тях ощедавай народе да гласуваме.
П.С. Според мен темата е объркана. Трябва да бъде " Изборите през 2021, 2022,2023 и т.н."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (08-06-2021), Нерегистриран (2)
На тиквеняците ако им разбутат още малко от далаверите на изборите като нищо да отидат под 15%. Ако изпонавкарат една значителна част по затворите ще е даже още по-добре, макар че за момента според мен фокусът е предизборен цирк и смяна на началници, а не толкова търсене на отговорност за извършени престъпления.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
gambletrade (09-06-2021), pablo (09-06-2021), minkov (09-06-2021), Нерегистриран (2)
Не само според теб. Според всички е пред изборен цирк. Едно обвинение не чух да завършва предадени са всички документи и факти на прокуратурата. Що ли ? Всеки може да се сети сам. Ама колкото и да се мъчат под 20% няма как да съборят ГЕРБ. А ИТН с скриването на Слави от политическата сцена и те ще загубят гласове и влизането на патриотите и ето ти вече възела заплетен. Изборите свършиха да живеят следващите.На тиквеняците ако им разбутат още малко от далаверите на изборите като нищо да отидат под 15%. Ако изпонавкарат една значителна част по затворите ще е даже още по-добре, макар че за момента според мен фокусът е предизборен цирк и смяна на началници, а не толкова търсене на отговорност за извършени престъпления.Като се вземе в предвид, че ИТН и ДБ декларираха, че няма да влизат в коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС и пъзила вече е подреден. Ама нищо се тя България богата има парички за още секции в чужбина и избори до край.
![]()
kypa (09-06-2021)
15% е направо супер оптимистична прогноза ако хванат 10-12% трябва да викат УРАНа тиквеняците ако им разбутат още малко от далаверите на изборите като нищо да отидат под 15%. Ако изпонавкарат една значителна част по затворите ще е даже още по-добре, макар че за момента според мен фокусът е предизборен цирк и смяна на началници, а не толкова търсене на отговорност за извършени престъпления.Много ме радва това служебно правителство и ако съдбата на следващия парламент е кратка като на последния ще е направо чудесно!!!
kypa (09-06-2021), Нерегистриран (3)
От целия цирк единствения резултат е, че не мога да определя за кого да гласувам. И като мене са
повечето ми познати. Всички си вадят кирливите ризи на показ, всеки търси на другия кал под ноктите.
От цялата ситуация май ще намажат крайните националисти, след последната изцепка на карадайъ,
която може да доведе до нещо подобно на това, което доведе изказването на доган за порциите.
Важното е да нямаме крадливо еднолично управление и да си вдигнем малко международния имидж, че с този тиква дето не научи нито еден език станахме световен лош пример.От целия цирк единствения резултат е, че не мога да определя за кого да гласувам. И като мене са
повечето ми познати. Всички си вадят кирливите ризи на показ, всеки търси на другия кал под ноктите.
От цялата ситуация май ще намажат крайните националисти, след последната изцепка на карадайъ,
която може да доведе до нещо подобно на това, което доведе изказването на доган за порциите.
п.п. Кой са крайните националисти???
kypa (09-06-2021), Нерегистриран (3)
Не следиш новините, според промените в ИК гласувани от ГЕРБ трябваше да има машини във всяка секция с над 300 избиратели и избирателя да си избира начина на гласуване.Защо? Машините не бяха задължителни т.е. който иска може да ги ползва. И има възможност за бюлетина. По сегашния закон секции над 300 души трябва задължително да се осигури машина. Оплетаха се малко ИТН и Слави Трифонов най-добре направи човека. Щипна паричките за разцеплението на гласоподавателите и внасянето на новия закон за една нощ и си плю на петите. Да ви са честити новите лица и новите идеи. Малко ми заприлича работата на започнати ама не довъряени.Голяма какафония очаквам скоро. Някой ще преяде с власт и ще се осерат.
Аз само чакам и гледам сеир. Жалко за хорицата дето ще се блъскат до урните да си губят времето да гласуват. Пак ще се връщат мандати на поразия. Пак ще слушам президента " На аз ги молих да са отговорни и да направят правителство ама те не, та не ами аз ще си продължа да управлявам със служебното правителство. На есен за президенските ще е по интересно тези вече са ясни. Както и предвидих от миналата година комунисти не могат да ме изненадат мен не им се връзвам затоива бягам надалеч от комунисти. През девет планини в десета, през девет, реки в десета. През девет морета в десето и т.н. От комунисти освен национална катастрофа друго не мога да очаквам. Те това го могат най-добре. По-големи специалисти от тях няма в това отношение.
Хайде наслука избори идват и после други и след тях ощедавай народе да гласуваме.
П.С. Според мен темата е объркана. Трябва да бъде " Изборите през 2021, 2022,2023 и т.н."
Промяната от последното НС беше единствено, че в секции над 300 човека ще е задължително.
Достатъчно се пишеше преди предишните избори, че не са подсигурени достатъчен брой машини. А това решение беше взето след анализ на машиния вот, в който се видя, че при този начин на гласуване няма невалидни бюлетини и объркани протоколи, което проваля гласуванет ов някои секции.
Чудя ти се защо пишеш в тази тема - да се убедиш, че не си се прецакал заминавайки в чужбина. Незнам кога си заминал и дали въобще си заминал, но си останал в някакво минало, което няма нищо общо със сегашните реалности.
А пък претоплената манджа с комунистите само буди смях от идейното безсилие на герб.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (09-06-2021), gambletrade (09-06-2021), minkov (09-06-2021), Нерегистриран (3), Emil Enchev (09-06-2021)
Целта на новите избори според мен е да изкарат тиквеняците от властта, а не толкова И. Т. Н. да съберат мнозинство. Тоест обещанията кой с кого няма да извършва коалиция вероятно може би да отпаднат следващия месец.
Тиквеняците от няколко години бълнуват за машинно гласуване, недосвършената работа съвсем не е от сега.
За изкарване на ДПС от властта към момента сякаш не се полагат усилия.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
minkov (09-06-2021), Emil Enchev (09-06-2021)
Сиела Норма: Консултантът на ЦИК за машините е доста глупав - това казва днес в интервю собственикът на Сиела.
А цената се повишила от предишната поръчка, защото били по-малко на брой машини по негови думи.
По инфо от нета за поръчките направих следнити сметки:
За парламентарните избори на 4 април 2021 г. ЦИК купила от "Сиела Норма" 9600 машини, произведени от "Смартматик", за 36 млн. лв. без ДДС. Това прави по 3750 лв на машина без ДДС.
За изборите на 11 юли ЦИК са поискали допълнително още 1500 машини, за което са предвидили 6.5 млн.
3750лв на машина по 1500 машини получаваме 5 625 000 лв без ДДС и остава близо милион до максималната цена на поръчката.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark