По въпроса с торбичката вчера президента даде съвсем точен и ясен отговор. От него какво не ти стана ясно.Въпроса е не кой ще управлява, а кой ще спечели изборите, моля не отклонявайте темата. И отговорите пак са много прости. ГЕРБ пак ще спечели изборите с най- много събрани гласове от избирателите и пак никой няма да управлява или по-точно ще управлява президента със служебно правителство. Какво стана с аферата между другото с торбичката в кафето? ББ такива ги гонеше от партията. Да видим президента как ще отриагира по ГЕРБерски или комунистически ще мълчи като партизанин. Когато критикуваш е добре ама като ти се появи във твоя двор лошо. Както се казва крадеца вика дръжте крадеца. Цирка продължава.
Обяснение даде и човека дал торбичката - и то беше ясно - какво не разбра?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Интересна информация изнесе днес вътрешния министър - досега не бил проверяван нито един сигнал за купуване на гласове от ГЕРБ, въпреки наличието на много такива, проверявани са само сигнали свързани с други партии.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
semion (15-06-2021), minkov (15-06-2021), gambletrade (15-06-2021), Elsup (15-06-2021)
Мисля,че една нова партия след като дишаше във врата на ГЕРБ, има потенциален шанс да е първа на тези избори. Резултатите от априлските избори показаха,че народа е готов за промяна. Направена е стъпка напред и няма връщане назад
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абсолютно си права, така е! На българите ни писна едни и същи лъжи и циркове без никакъв половителен резултат за България. Време е за промяна и независмо дали ще е президента или Има такъв народ, промяна ще има. Радвам се че най-накрая се говори истината за политиката в България и се показа истинското лице на скъпите ни управляващи. Време беше.
Ама сигурна ли си че промяна ще има? Или просто се опитваш да убедиш себе си защото мен нещо не може да ме убедиш. Нито президента нито ИТН ще направят нещо за вас. Само изстрадалия народ ако направи нещо това ще е. От другаде промяна не чакай.![]()
Нещо не съм оптимист за предстоящата промяна, то че ще я има, да така е, но очаквам да дойдат още по нагли, алчни, гладни и крадливи.Дай Боже да греша.
ndimitrov73 (15-06-2021), Novak (15-06-2021), minkov (15-06-2021)
Дали е направил? И дали е в правилната посока? Много въпроси с много неизвестни.. Добре е поне че някой вярва , че са направени първите крачки и то в правилната посока. Значи новите добре си играят ролята. Браво аплодисменти от мен. Ама още много ще трябва да се постараят за да убедят и мен ако изобщо успеят.
. Много скоро ще разберем какви са крачките и в каква посока.
Промяната няма да дойде от политиците, гражданското общество непрестанно оттук нататък трябва да показва нетърпимост към порочни практики независимо от политическата принадлежност на въпросния политик, за да не залитат, а не мисленето този щом е от партията, за която съм гласувал ще си мълча и ще го защитавам каквото и да прави.
Бившият митнически шеф с торбичката е помолил магазина от който е купил уискито и пурите да му дадат запис от камерите - 2 часа преди срещата се вижда как купува уиски и кутия с пури и ги слагат във въпросното пликче, което после видяхме да се дава в заведението.
Това заведение остана без клиентела с тез записи, които пуск в пространството, дано да си е заслужавало според тях да участват в такива кафяви мероприятия, подслушвания, записвания.......
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Теб не е нужно да те убеждават. На майна си райна си отишъл чак. Освен това говориш за НАС все едно сме второ качество хора, щото не сме тарикати, като теб и не сме се 'спасили'.Дали е направил? И дали е в правилната посока? Много въпроси с много неизвестни.. Добре е поне че някой вярва , че са направени първите крачки и то в правилната посока. Значи новите добре си играят ролята. Браво аплодисменти от мен. Ама още много ще трябва да се постараят за да убедят и мен ако изобщо успеят.
. Много скоро ще разберем какви са крачките и в каква посока.
![]()
minkov (15-06-2021)