И аз така си свалих, само че на Бенчмарк, едновременно и мт4 и мт5 си свалих. Не изглежда зле, но нали вече бях свикнал на мт4 и почти не обърнах внимание на 5цата. Но ще взема да и отделям по 1-2 часа на ден, че да и свикна.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз свалих на Инстата 5-та,има промени ,но се свиква.Иначе е голям гъдел да си местиш с мишката ордерите,стоповете и таргета.
compos sui
това си е много добра екстра макар че и на четворката с помощта на едно експертче също се управляват с мишката и това да си сваляш индикатори директно на платформата също е добре
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (06-10-2012)
За Нинджата йош по-добре555555555555555555555555555
----------
Тренда кво е бре СаксиВърхове и дъна, между тях още върхове и дъна.... и т.н.
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ми то такива дето отсяват върхове и дъна от рейндж с кошница да ги ринеш ама сичките лъжат , та пушек са дига.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Рейнджа си е рейндж СаксиВ него си има микро трендове
На мен не ми трябва за сигнал, а за филтър
Когато търгуваш повече инструменти, в повечето случаи изпущаш входове, ако няма нещо дето да ти писука, че е време да насочиш фниманието си към него
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, ето ти го:
http://www.ninjatrader.com/support/f...ead.php?t=5689
Ей така нали ?
Супер еИ на мен ми хареса, мисля да го приложа и аз.
![]()
Последна редакция от Oleg : 06-10-2012 на 17:53