Благодаря на сите дето се включвате на помощ, утре ще го пробвам...
Благодаря на сите дето се включвате на помощ, утре ще го пробвам...
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
draganov.t, пич виж сега щом искаш да търгуваш на мт5 има много лесен начин да си качваш индикатори, експерти и скриптове
долу на платформата където пише инструменти кликаш върху -code base- и ти се отваря списък със всички налични индикатори, експерти и скриптове като си харесаш нещо го маркираш и кликаш с десен бутон от падащото меню избираш -свали- и ти го сваля директно на графиката и това е всичко
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (27-09-2012)
значи, компилирах го два пъти и ми даде грешка....накрая го изтрих от целия лаптоп, свалих го на десктопа и го компилирах пак и сичко стана без грешка....появи ми се един файл до индикатора...копирах и двата файла в директорията на индикаторите стартирах файла който ми се бе появил след компилирането и направо ми отвори платформата с въпросният индикатор!
много благодаря на всички за помоща![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
добре е щом си се справил, по принцип няма нещо дето да неможе да се качи или свали на компютъразначи, компилирах го два пъти и ми даде грешка....накрая го изтрих от целия лаптоп, свалих го на десктопа и го компилирах пак и сичко стана без грешка....появи ми се един файл до индикатора...копирах и двата файла в директорията на индикаторите стартирах файла който ми се бе появил след компилирането и направо ми отвори платформата с въпросният индикатор!
много благодаря на всички за помоща
занапред ако искаш да си сваляш нещо ползвай варианта който дадох по предния пост
директно ще дърпаш нещата от сайта на МТ5 а там е най богатата база от индикатори, експерти и скриптове за петицата
направили са го много добре така
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам, да ти кажа аз не ползвам много индикатори, общо взето до сега като се замисля в началото ползвах повече и постепенно започнах да ги махам едн по един....само този не го е имало в самите платформи и за това го търсех...добре е щом си се справил, по принцип няма нещо дето да неможе да се качи или свали на компютъра
занапред ако искаш да си сваляш нещо ползвай варианта който дадох по предния пост
директно ще дърпаш нещата от сайта на МТ5 а там е най богатата база от индикатори, експерти и скриптове за петицата
да то е ясно че с течение на времето индикаторите отпадат един по един и минават на заден план, но има и доста добри решения за подобряване и улесняване на работата по платформата при откриване и закриване на ордери и местене на стопа които могат да се използват защото не всички платформи ги предлагат
Само че са платени !! Аз поне като разглеждах, всичките си имаха цена - 10$, 15$, 30$ и т.н. Та каква е офертата на мт5 да плащам за неща, които за мт4 се разпространяват безплатно ?добре е щом си се справил, по принцип няма нещо дето да неможе да се качи или свали на компютъра
cyrano, Пич къде го видя това че са платени сигурно не говорим за един и същи сайт и както писах на самата платформа на МТ5 има опция да си свалиш директно на графиката каквото искаш от сайта
Ха, сега погледнах, променили са го !!! Преди на code base като отидех и ми предлагаше платени експерти, бяха си със снимки и графики и така нататък. Сега в раздела има съвсем други неща. Мисля че съвсем на скоро са го променили.
cyrano, е нали рибата трябва да кълвеаз от скоро изучавам платформата МТ5 свалих си едно демо на активтрадер и не ми се вижда да е зле има доста екстри