Да ти кажа и аз бях да тоя акъл първите 5-6 месеца откакто започна всичко. И си имаше напълно логично обяснение, защото нещата се случваха точно както какзваш. Но очевидно е било късмет тъй като следващите месеци направо се наплаших в предвид какво става около мен. За статистиката имам познати в голяма болница, такива с производства и т.н. С две думи освен статистиката около мен виждам обективно как се случват и нещата с другите. До преди няколко месеца в болницата всеки ден имаше по 3-4 смиртни случая на пациенти между 30-40години. Над 50% от всички познати които го изкараха беше много тежко, едно 30% стигнаха до болница. Над 50% имат последствия в някаква степен.
Тук има и един друг момент, че много хора не обръщат внимание на послеефекта след преболедуването, няма да им направи впечатление, че се задъхват повече при определени физически активности или че нещо не е точно както трбява да бъде вече. За мен тренирайки редовно би било ужасно, докато за друг човек, който не ми пука от нищо мога да го отчете като дребно неудобство и да си чака да премине....някога. Няколко човека останаха и с ниска сатурация около 93% след над месец силна кашлица, какво ще стане в последствие не се знае, но ще видим сега на снимките какво ще излезе.
За мен лично с тая статистика и дума не може да става за сравнение, хората не искат ваксини основно, защото не вярват, че могат да се заразят, а не защото точлкова ги е страх от ваксините. Същите тези страхливи хора са с наднормено тегло, пият, пушат, ядат вредна храна цял живот....не го разбирам аз това.